Szia Finike!
Valóban én is úgy látom, nem valami nagy a forgalom a topikon....
Sajnos én is kezdem abbahagyni a diétát, egyre többet eszem mellé, ugyea munkahelyen nem lehet megállni, hogy ne egyél, ne nasizz, amikor eléde teszik...Főleg ha olyan kolleganóvel vagyok, aki állandóan nasizik...Persze ő szerencsés alkat, ehet bármit, bármennyit.....
Én a múlt hét szerda után nem is tudtam menni edzeni, csak tgnap először....Hááát, mit ne mondjak, vissza is jött 2 kiló!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy én most 5 kilónál járok...
De kitaláltam, ma megyek éjszakára, keveset eszem, és holnap egész nap alszom, majd ismét megyek éjszakára, és vasárnap tartok egy víznapot!!!!!!!
Úgyis elég fáradt leszek, majd csak iszom.....Remélem bejön! Ma csinálok finom babgulyást, az páromnak elég 2 napra, és hétfőn meg valami husikát csinálok!
Egyébént ma CH napom lenne....Nem tudom még mit fogok enni....A fehérje és keményítő napomonlecsúszott mindkét nmap 2-2 töltelék káposzta.....De ennyi volt az egész napi kajám....Kissé visszafogtam, magam!!!!!
Elvileg még van 25 nap???????Na, most beleerősítek, és tényleg betartom, legalább az a 2 kiló menjen le, amit felhíztam....És heti 4-5 alkalommal elmegyek edzeni!!!!!!!!!
Egyébként centiben nem látszik, hogy visszajött, ruhaméretben sem...csak aza fránya mérleg!!!!!!!!Lehet ki kellene dobnom???
Arra is gondoltam, hogy az edzések miatt jött vissza, átalakult izommá....De nem volt már régen ilyen formás lábam, popóm......
Jézusom, most látom, mennyit írtam!!!!!!!
Nemhiábapihent vagyok, é
csak este megyek dolgozni!!!!!!!!!!
Szép napot neked!!!És tartsunk ki!!!!!!!!!!!