Cumiadás kartekeréssel, előrehajolva... Igen, pont így történt. Persze, a cumirra én szoktattam rá, de a hátrányai mellett számunkra előnyei vitathatatlanok. Nem hiszem, hogy nem fog róla leszokni, mert már nappalra egyáltalán nem kell neki, kivéve hordozás, dehát az olyan félig alvásos helyzet. Éjszaka pedig, ha felriad, és csak simogatom, akkor jobban felébred, de ha cumit adok, rögtön visszaájul. Hordozásnál úgy fogunk leszokni róla, hogy egyszer otthon felejtem... De nem kockáztatok
Mert ha ugrál rajtam és méltatlankodik, akkor az csak fokozódik, ha nem adok cumit. De ha megkapja, mintha lemerült volna az elem, puff, beszunyál. Rettentő vakmerő vagyok, de egy bőgő gyereket nem kockáztatok...
Főleg, mivel "szendvicsemberként" a hordozást szeretném reklámozni Budaörsön...
Dóri, öltözködés: a klubban majd megmutatom, de nem gondolkodtál rajta, hogy elég lenne csak egy cover/kengurutakaró? Mert azt háton hordozáskor is nagyon egyszerű felvenni! Rajtam meg csak egy gyapjúpulóver volt. MeiTai-on pedig nagy hidegben Lívia polártakarója, enyhébb hidegben pedig a MAM Cover.