Livi,
tényleg nagyon szép. Nekünk a piros-retro mintás van Líviáéktól, de én egyelőre nem tudok képet feltenni
(dilettáns vagyok amúgy, de ez ugye az, ami Lívia, nálatok kötős kenguruként szerepel?)
Én is így kötöttem (illetve a párom nekem), amikor megpróbáltuk háton, aztán gondolkodóba estem, hogy jó-e így, hogy a gyerkőc hátán van a "masni", nem-e inkább a popsi alatt kellett volna lennie. De nem nyekergett, úgyhogy gondolom, nem érezte annyira rosszul magát tőle.
Végülis asszem mindegy, mert egyedül képtelen vagyok hátra tenni
Ha egyáltalán fel bírom húzni, akkor is mindig beszorul valamije és nyekereg
Felbuzdulva az Ergo-használók lelkesedésén és megelégedettségén, rendeltünk mi is egyet (ezt most Ámerikából, mert némi szervezkedés árán sikerül megúsznunk a postaköltséget és a darab egyébként ott jóbal occsóbbb
A színen mi is tanakodtunk. Feketét és kéket alapból kizártuk, én szerettem volna a farmert (biopamut), de annak az árát már nem vette be a férjem gyomra. Első körben bordóra szavaztunk mindketten, végül az utolsó pillanatban döntöttünk a homokszínű mellett. Ha minden igaz, már felénk tart.
Nagyon várom, mert én ugye mint mondtam hátra nem tudom kötni a lurkót, így elől cipelem, viszont teljesen kivan tőle a derekam, mert már 10 kiló környékén jár (egyik barátnőm mondta egyszer, hogy nem egy sorvadásos gyerek
) (tudom, ekkora babát talán már nem is szabadna elől vinni). Pedig most várható néhány cipelős nap, mert hetedik és nyolcadik fogacska van kibúvófélben, és bár Szófia a nagyátlaghoz képest jól viseli a fogzást, ilyenkor azér' kicsit nyűgösködik és igényli a folyamatos testközelséget.
Hordozókhoz még: ha minden igaz, hamarosan kapunk Indiából egy tradicionális indiai hordozókendőt. Férjem egyik kollégája volt kint tavaly 3 hónapig, és meséli, hogy ott mindenki kendőben hordja a gyerekét. Persze, ezen nincs mit csodálkozni, de mégis úgy meghatott, amikor ezt hallottam.
Na, majd megnézem egyszercsak, hogyan lehet képet feltenni, aztán hátha sikerül...
Viki