Sziasztok!
Edith, nagyon orulok, hogy tuljutottal a holtponton. Persze annak is, hogy velunk tartasz.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Lehet, hogy nemsokara Szirwen is csatlakozik hozzank. Lassan atcsabitunk mindenkit a babazobol.
Julcsi, nagy-nagy gratula! Ja, es egyben irigykedem is!
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
En 1 honap alatt csak 5 kilot fogytam. Bar en ennek is nagyon orulok. Meg 2 kilo es elerem a szules elotti atlagsulyomat. Azert annal tovabb akarok lepni, mivel mar az is sok volt. Tegnap a ferjem megjegyezte, hogy most mar latszik valami.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Neha csodalkozom magamon, hogy van erom hozza. Tegnap este is ketpofara zabalta a paprikaskrumplit mellettem, mialatt en almat ragcsaltam.
Szegeny Lolli meg mindig beteg. Tegnap du. jott ki rajta. Lazas volt es hanyt. Nalunk ez a hanyas minden betegseggel egyuttjar.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Picinek nagyon bukos baba volt es eleg sokaig, lehet, hogy onnan maradt meg. Most olyan anyas, hogy nem ismerni ra. Maskor mindig olyan kis onallo, nem szeret olben lenni, most meg pont az ellenkezoje.
Mar telefonalt a ferjem, volt patikaban. Mondtam neki, hogy vegyen Bellandonnat, mert ugy neztem a neten, hogy az jo lazra. A neten ugy neztem, hogy azt itt is lehet kapni. Azt mondja a ferjem, hogy olyan formaban, ahogy en gondoltam nincsen, csak loadagnyi nagy tablettak vannak. Az orvos a multkor, amikor lazas volt es kupot akartunk feliratni, azt mondta, az itt nincs, csak a korhazban hasznaljak. Itt mindig csak Paracetamol vagy Nurofen szirupot irnak fel. Azt meg Lolli nem birja, mindig kijon belole. Most meg azt mondja a ferjem, hogy van kup, csak meg kell rendelni. Holnap lehet ertemenni. Hat, nem orulok, mert ma mit adok, ha meg mindig lazas lesz? Ja, es tobb mint 5000 Ft. Rablok
Problatam hidegvizes ronggyal borogatni, de nem turi meg magan. Tegnap meg a lazat is alig tudtuk megmerni, annyira orditott, amikor kozeledtunk a fulhomerovel. Ma mar ugy tunik megbaratkozott vele. Persze ott kell bohockodni elotte es akkor engedi.
Julcsi, Davidka sulya miatt meg ne keseregj! Ha valaki kesereghetne, az en vagyok. Lolli meg mindig nincs 9 kilo. Van itthon merlegunk, de nagyon ritkan merem, mert csak felidegesitem magam, amikor latom, hogy mennyi kilo. Viszont tegnapig jol evett, mindig jokedelyu volt es nem latszik gebenek. Szoval, most mar nem is izgatom magam. Ugy latszik, o ilyen fajta. Arra a betegsegre meg meg regebben megvizsgaltak, ami megakadalyozhatja a sulygyarapodast, de szerencsere a vereredmeny ok volt, ugyhogy emiatt sem kell aggodnom. Neki legalabb majd nem kell 90 naposoznia, ehet, amit akar.
Meg a fogyira visszaterve, szoval rajtam is kezd latszani, de az a halom haj meg mindig ott van. Nagyon kene tornazni. Most rendeltem valami masinat (Leg Magic), bar lehet, hogy soka szallitjak ki. Addig bongesztem a netet, amig talaltam egyet nagyon olcson, nem is akartam hinni a szememnek. Azt mondjak ugyan, hogy nagyon kemeny, de azert remelem, hogy fogom tudni csinalni. Ez a combot, popsit, hasat formalja. Mondjuk nekem nagyon kellene valami gerinctornafelet is csinalnom, mert ez a hatfajas mar az agyamra megy. Az egyik baratnom javasolt valami fit ball tornat, de annak meg utana kell neznem. Neki a kismama valtozat van meg, mivel o most pocakos, de azt mondja lehet, kapni ilyen dvd-t normal valtozatban is.
Lolli mar 2 oraja alszik, amibol latszik is, hogy beteg, mivel o csak 1 oracskat szokott aludni nappal. Neha felnyoszorog, de lehet, hogy csak almaban, szegenykem. Ma jottek volna a kis baratnojeek, de lemondtam. Meg is tarthattam volna a viznapot, de most mar mindegy. Viszont talan jovo heten tenyleg belevagok.
Na, megyek, meg szolni szeretnek a ferjemnek, hogy hozzon kebabot, mert Lollitol ma nem hiszem, hogy menni fog a fozes. Az meg olyan finom es bele is illik a dietaba. Csirkemellbol csinaljak es rengeteg friss sali van hozza.
Hajra,
Edith, azert nem semmi vagy, hogy igy el tudtad titkolni elolunk!
Olive