Sziasztok
Itt vagyok, hullafáradtan, de teli energiával. Jelentem, kész a fasírt, a csirkesült, a töltelékes rotyog, s ha volna mindenem a zserbóhoz, azt is megsütném és elárulom, hogy voltam misén is az este
. És a született feleségekre meg a barátok köztre is jutott időm
.
Amióta Attila betöltötte a kettőt, azóta van nyuszijárás. Amikor albérletben laktunk a közeli kis parkban járt a nyuszi, most meg itt az udvaron. Attila már alig várja. Náluk is járt a nyuszi az oviban, amíg torna órán voltak, ő is nagyon boldogan ecsetelte a történetet.
Dgabi én fogyózom, képes vagyok vizen élni napokig de ma bevágtam kér runos csokit amit Csabi hozott, tudjátok az a fajta ami Ceausescu idejében is volt és ennek örömére a fagyasztóban talált gesztenyepürét is megettem
De jelentem 8 kg lement már
Oti neked mennyi sikerült? Csak azért, mert akkor én is belevágnék a 90 naposban, bár én most tartós étkezési szokás váltásba kezdtem, kenyeret, rizset és krumplit nem ettem 1 hónapja mindjárt és nem is hiányzik. A hús mellé panírozott hagymakarikákat vagy salátát eszem, vagy sajtot. Szeretném, hogy lefogyjak, ugyanakkor azt is, hogy úgy étkezzem, hogy vissza se jöjjenek a leadott kilók.
Köszi a képeslapokat, én is kívánok mindenkinek Kellemes Húsvétot!!!