Új privát üzeneted érkezett!

Csak nem bírtam,és hoztam egy becsületes kávét nektek :lol:
Még az nlc-s szmájlikat kombinálnám ide,azok a vijágok annyira tetszettek,úgy fel tudták dobni a hangulatát a hsz-nek..

Igen-igen..ő a nyuszi :lol: :lol: 13-án és 14-én volt,aztán ma és holnap lesz megint..igazán,800 ft-os órabérrel megéri..40 pervet van beőltözve és 20 perc szünet..kibírja..és 4 nap alatt megkeresi majdnem az én félhavi fizumat a büdös kölyke.. :lol:

Örülök,Kata,hogy menni tudtok haza. Nekem ma lesz időm alaposan összekapni a lakást,mert azt mondta Anyós,ne menjek a melóból Kriszta után,majd ő hazahozza 6 óra körűl...Ki tudja mit szervezett be megint..utoljára mikor ő vigyázott rá,kiderűlt,elmentek a Titanic kiállításra,majd mikor vallatóra vettem,kinyögte,hogy igen,a jegyek alapján megmenekültek mind a ketten,ráadásúl ő a cselédosztályon,Kriszta pedig az első osztályon volt utas.. :lol:
na itt a léé Kép nyamika..

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
gyö67

Na, idejöttem picit én is... pedig nekem most 3 fiú van a házban! :D Ugyanis Oti nagyfiát is bevállaltam mára. Teljesen mindegy, hogy 2 vagy 3. És a fiaim nagyon szeretik őt, így jól el is vannak.

Gyö! Az én fiaim az én anyámat szeretik ennyire. Matyi születése óta olyan jól el van vele, hogy köszönni is elfelejt ha elmegyünk. :) Csak sajna nekünk nincs ennyire kézközelbe az anyukám. :(

Kata! Jó utat kívánok nektek és kellemes ünnepeket. :) Vigyázzatok magatokra és hozz sok élményt nekünk is akik itt unatkozunk majd. :D

Oti! Teljesen egyetértek a férjeddel! :D :P
cshajni

DGabinak akartam még írni, hogy jók a bsz-es tervei. :) Szorítok, hogy egy nagyon jót sikerüljön össze szedned.

Na, de most futok, mert pizzát ígértem a fiúknak és így sose lesz meg. :D
cshajni

Sziasztok
Én vagyok a legrosszabb anya a világon, üvöltözöm okkal ok nélkül mindkettővel. :cry: :oops: Velem van baj. :evil:
erif1

Erikaf! Üdv az anyák világában! :wink:
cshajni

azaz,Hajni jóól mondja..Gyakran üvöltök én is mint oroszlán..de inkább leüvöltöm a fejét,minthogy üssem. Mert pimasz,próbálja a határokat..és a türéstartomány az olyan mint a palna..egyszer csak kilóg a láb... :roll:

gyö67

Akkor megnyugodtam egy kicsit, lehet, hogy attól amit írtatok, de lehet attól a két homeopátiás nyugtatótól amit bevettem :( :oops: .
Kész lett a fél tyúkból készült tyúkhúslevesem, nagyon finom lett és sárga a tetején a zsír (végre). Ti is csak egy szimpla szürővel szoktátok leszűrni????
Dgabi, nem is tudom mit gondoljak erről a bszről. A gyerekek elfogadták (bár eddig mindenkit), azonkívül, hogy burkoltan, de lerománozott :o , nagy vonalakban minden okés vele. Ma is volt, mert az onkológiára kellett mennem, de nem volt a dnőm, vissza kell menjek, csak vért vettek és vizeletvizsgálatot. Sajnálom A-t, megszídtátok azért????
Druszám, ha a Miskolci út felé jártok, beugorhattok, nem lepedő van az ajtónkón, nem putriban lakunk, hogy el kelljen kerüljetek.....
Kata minden jó, ha a vége jó. :D
Mi úgy néz ki egy hét múlva megyünk haza, még azért is, ahogy lejár a nyelvvizsgám angolból. :twisted:
erif1

Erika!!
Dehogy vagy rossz anya!! En is szoktam uvoltozni, foleg a naggyal, de mikor latom, hogy dirrekt csinalja, hogy idegesitsen, erzem, felrobbanok, vagy agyoncsapom, igy kiorditom magam. :lol: :lol: Rogton megkonnyebbulok. :D A szomszedok meg gondoljanak amit akarnak. :roll:
Megkerdeztuk tole, mit keresett a porolonal??? (a bolt nem arra van.)
Attol felt, hogy ki is kap a serulesei melle. :lol: Elmagyaraztam, hogy megverte a Jo Isten, mert nem hallgatott ram es at akart verni.Ez eleg buntetes neki, nem kap meg tolem is. :cry:
Ilyenek.
Nagyon helyes, hogy mentek haza. Bravo!! A fonokok meg rohadjanak meg!! :lol: Azt hallottam a hirekben, hogy a kolozsvari repter 20-26 kozott zarva lesz es Vasarhely veszi at a jaratokat. Ha vkit erdekel...
mayakarina

Hajni, en is remenykedem, hogy talalunk egy jo nenit. Ha nem, maradok tovabb itthon en, penz nelkul. :cry:
Oti, akkor Te nagyon fegyelmezett vagy. En az edessegnek nem tudok ellen allni; csoki, suti. :roll: A kaja nem izgat, hus meg annyira sem.
De ha valaha betiltjak az edesseget, en leszek az elso aldozat. :lol:
Gyo, elfogadnam azt a kavet eloben is. Epp nincs fozve es nem akarok zakatolni, mig alszik a kisasszony.
Joli, Kata!! Jo utat hazafele!!
Nusi, Lilike mar elvezni fogja a locsolkodast, nyuszijarast. Vasarhelyen az udvaron rejtjuk el az ajandekokat es A kell megkeresse. Ilyenkor a szomszedok is kukucskalnak, elvezik, ahogy A keresgel. :lol:

Jo keszulodest kivanok!!!
mayakarina

Mük eddig nem csináltunk ilyen nyuszijárósdit..igaz a negyediken nem lett volna kert ahol keresgélje,a másik meg az,hogy otthon nem tudok róla,hogy ez szokás lenne..most a tegnap az óviból hazajövet(Balázs hozta haza) be nem állt a szája,mesélte,hogy amig kimentek kezetmosni addig mindenkinek a nyuszi hozott egy kis kosárkát és abban volt egy nagy rakás édesség:nyuszi,tojás,bárányka,és "pipi" :lol: Olyan boldog volt! Annyira kezdi megszeretni az ajándékozást. Azt az őszínte örömöt az arcán..Ezekért a pillanatokért szeretek élni...

Erika,én ha nem zavaros a levesem,akkor nem szűröm le :twisted: Kihalászom egy szűrőkanállal a zöldséget s a húst,és annyi.
gyö67

Érdekes ez az üvöltözősdi,halljátok!
Nekem a nagyfiam a szememre vetette,hogy bezzeg velük üvöltözök,de Attival nem..Mondtam,vele az apja kellett volna üvöltsön anno és a mosthohaanyja,én hiába üvöltök egy ekkora embernek,erre nem ragad már semmi csak a por..

A ti gyerekeitek nem szokták eljátszani az otthon történteket? Mert Kriszta nagyon igen..És sajnos az a helyzet,hogy vissza kell vegyek én is a magas cé-ből,mert bizony az én lányom a babáját úgyanúgy rekcumozza,mint ahogy én szoktam őt.. :cry: Innen látom,mennyire nem jó ez a megoldás sem..

gyö67

:lol: :lol: :lol: :lol:
Maya ha vmit rosszat tesz, veszjosloan mondja:"Mayaaaa!!". :lol: :lol: :lol:
Mindent eljatszanak.Azt is, ahogy este kremezem a kezem...kis majmok.
mayakarina

Balázs mikor kicsi volt,imádta a tv gombjait nyomogatni,pattintgatni..ment a tv-hez,kicentizte a gombokat,egyik kezével varizsált rajta,de úgy,hogy oda se nézett..felénk fordúlva csóválta a fejét s mondta :"Nem pété" :lol: :lol: Nem tudta mondani,hogy tv,úgy mondta hogy pété :lol: :lol:

Kriszta alíg két hónapja ha van,este vetkőzik,hogy fürdessem,látom,valamit dugdos..kiderűlt,betétet tett magának,azt próbálta úgy kioperálni a bugyijából,hogy ne vegyem észre..

:lol:
gyö67

Kép

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánok mindenkinek

És sok sok locsolkodót aki akar :)

Tia
tiácska

Ildi! Azt hiszem a sonkát te kivántad ha jól emlékszem??? Neked külön itt egy kép.... :D :D

Persze a többiek is vehetnek belőle. :lol: :lol: :lol:

Kép
tiácska

Sziasztok
Itt vagyok, hullafáradtan, de teli energiával. Jelentem, kész a fasírt, a csirkesült, a töltelékes rotyog, s ha volna mindenem a zserbóhoz, azt is megsütném és elárulom, hogy voltam misén is az este :D . És a született feleségekre meg a barátok köztre is jutott időm :wink: .
Amióta Attila betöltötte a kettőt, azóta van nyuszijárás. Amikor albérletben laktunk a közeli kis parkban járt a nyuszi, most meg itt az udvaron. Attila már alig várja. Náluk is járt a nyuszi az oviban, amíg torna órán voltak, ő is nagyon boldogan ecsetelte a történetet.
Dgabi én fogyózom, képes vagyok vizen élni napokig de ma bevágtam kér runos csokit amit Csabi hozott, tudjátok az a fajta ami Ceausescu idejében is volt és ennek örömére a fagyasztóban talált gesztenyepürét is megettem
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
De jelentem 8 kg lement már :D
Oti neked mennyi sikerült? Csak azért, mert akkor én is belevágnék a 90 naposban, bár én most tartós étkezési szokás váltásba kezdtem, kenyeret, rizset és krumplit nem ettem 1 hónapja mindjárt és nem is hiányzik. A hús mellé panírozott hagymakarikákat vagy salátát eszem, vagy sajtot. Szeretném, hogy lefogyjak, ugyanakkor azt is, hogy úgy étkezzem, hogy vissza se jöjjenek a leadott kilók. :cry:
Köszi a képeslapokat, én is kívánok mindenkinek Kellemes Húsvétot!!! :P
erif1

sziasztok!

ma már jobb kedvem volt,s utánna olvastam egy-két dolgonak és sajnos rá kellett jönnöm,h miattam kezelhetetlen Lili és az én feszültségemeet vette át a drágám,azért olyan rosszcsonti:(:(
nah de ma jobb kislány volt,igazából odafiygeltem rá ,és beszéltem neki sokat,mégis volt egy kis balhéja a fürdőkádba,de hát én kivártam a végét.
GYÖÖÖÖ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: úgy hívjuk Lilit,h drámatagozatos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezért ,mert úúúúgy leutánoz mindent,mindenkit,h beszarok a nevetéstől....cica amm....megharapta a kezét a cica...de beleéli magát és elmeséli....na és sok mindent....és ma döbbentem rá én is,h mennyire kiabálhatok vele,mert úgy kikapta a babát a babakocsiból,h szegény szörnyethalt azóta.....és kiabált,nem nem nem,baba nem!..........ekkor jötttem rá,vmit kibaszottul elrontok.
nah ez a mai napom tanúlsága!
megyek,mert ragad le a szemem.
puszikkkááákkkk.
Vendég

Jó reggelt! MA én hozom a virtu kávét. :D Persze szép képem nincs... de képzeljétek ide. :) Már vagy 1 órája csak forgolódom az ágyban így inkább felkeltem. És rájöttem mi bajom volt: zuhog az eső. :(

Nekem még semmi húsvéti kajám nincs. De hangulatom sincs hozzá. SZerintem mi ezt simán hosszú hétvégének fogjuk megélni. SZégyellem magam érte, de nincs kedvem húsvétolni. :(

Oti köszönöm a képeket. Viszont kívánom nektek én is. De én nem leszek olyan kedves: legyenek locsolóid!!!! :lol:

Mindenkinek kellemes húsvétot kívánok És ha nem hát érezze jól magát ezen a hosszú hétvégén! :lol:
cshajni

Hajni kimentlek a bajból,beteszek én kávét,ne búsúlj! :lol:

Én is hajnaltól fennt vagyok,és azonkívűl,hogy bambulok,semmit nem csináltam még..
Vasárnap anyóshoz megyünk ebédre,meg letünk hívva,hétfőn pedig ..terv van,kedv nincs..nekem is betesz az idő. UTÁLOM!!!
Rengeteg dolgot akartam ma csinálni,pl. kiállítás(ingyen) a Pólus Center melletti parkolóban dinókiállítás nyílt a tegnap,ma van a Nemzetközi párnacsata is,a Deák téren,úgy du. 4 körűl,azt is megnézném magamnak :lol:
Amit a legjobban szeretnék az mégis a fotókiállítás:"Százféle Erdély"óriásfotó kiállítás a Szabadság téren...

na és a lééé: Kép
gyö67

Kellemes Husveti unnepeket es sok locsolot kivanok!!!
DG
mayakarina

Köszi Gabi, nektek is!!! :D
A zserbó pihen, mindjárt bekerül a sütőbe, most fogok hozzá Ildi sós ropijához és Attila rendelt almássütit, így azt is készítek. Azt hiszem ma annyit sütök, mint az elmúlt 5 évben összesen. Ünnepi hangulatom sok nincs, Csenge visít folyamatosan, Csabi a függönyöket rakja fel már egy órája, Attila meg copfért könyörög (Csengének van), szóval kész diliház :P .Jó, hogy együtt vagyunk négyen, nekünk lassan az is ünnep már :( .
Puszik
erif1

Köszi Gabi, nektek is!!! :D
A zserbó pihen, mindjárt bekerül a sütőbe, most fogok hozzá Ildi sós ropijához és Attila rendelt almássütit, így azt is készítek. Azt hiszem ma annyit sütök, mint az elmúlt 5 évben összesen. Ünnepi hangulatom sok nincs, Csenge visít folyamatosan, Csabi a függönyöket rakja fel már egy órája, Attila meg copfért könyörög (Csengének van), szóval kész diliház :P .Jó, hogy együtt vagyunk négyen, nekünk lassan az is ünnep már :( .
Puszik
erif1

Köszi mindenkinek a Húsvéti jólívánságokat!

Eri,ti legalább haladtok valamire..de nálunk még "vagányabb".Balázs elment nyuszinak,Kriszta nyaggat egyhuzamban valamiért,Laci visszafeküdt aludni,én pedig toporok,mert se takarítani se semmit nem tudok csinálni.Csüt.-kön itt lent a kisüzletbe megrendeltem a kenyeret,12-ig kellene elhozni,krumplit,tejet is kellene venni,Laci bevállalta,de annyi.
Zserbónakvaló van,csak éppen magasfalú tepsi nincs hozzá.Gondoltam,kínomba bejglit sütök,diósat és mákosat is,de lehurrogtak.És egyébként is,nincs laskaserítőm,se nyújtódeszkám,karácsonykor is egy tisztára súrolt üveggel serítettem ki a sajtost..elegem van már mindenből :cry:
gyö67

Nagyon sajnálom Győ. :(
Ha nyugtat nekem sem volt itt évekig, én a fóliáshengert használtam serítőnek és a szomszéd csinált egy nagyon szépet, erre mit tesz a felesége, kikapja a kezéből, beszalad a házba, kihozza az ő régi serítőjét és a nekem szánt újjal diadalmasan visszavonult a házba.
Adnék tepsit szívesen, de nekem is hiánycikk, ha a tűzhellyel nem kaptam volna kettőt, akkor keményen bénáztam volna ma. Ildi receptje nagyon jó, de én vastag tésztával csináltam és így is lett két hatalmas tepsi és féllel, nem esszük meg egy fél év alatt sem, de nagyon finom. :D
Hogy ne mondjam, nem megy a fűtés a nappaliban és a hálónkban, így itt a klímával fűtünk, tehát a gáz is a villany is fogy. :evil:
Most Csabi fent van a padláson, mert ömlik a víz a padlásfeljárón, kiderült, hogy a gerenda vezeti le a vizet és nem tudunk tenni alája semmit, mert pont arra a lappancsra csepeg, amelyet le kell húznunk ahhoz, hogy felmenjünk (olyan lehúzós létrás lappancs a feljárónk). Szóval itt sem happy a dolog és Visegrádra sem megyünk, ha ilyen idő van holnap.
Puszikák
erif1

sziasztok!

én most lustamódra csak kókuszgolyót csináltam,majd sütök egy muffint,és annyi.
Ha tudtok jó muffin receptet,küldjétek el....hátha nem ismerem még.
Erikaf megjavult a helyzet?
Gyö mi újság?jobb a kedved már?
Vendég

Kép
Vendég

sziasztok!

Nah ahogy itt várom,h jöjjetek ráakadtam egy régi témára....aloe vera....
írjatok,h ti adtok-e szedtek-e vmi aloe terméket.....véleményt kérek.....
A szomszéd ezzel foglalkozik,de ollllyyyyyyyyyan unszimpatikus nagypofájú nő,h azért se vennék tőle semmit,meg gyúródós...rengetegen foglalkoznak ezzel a z aloe veras izével....
gondolkodom,h Lilinek vmi vitamint vagyis ilyen lófityiszt adjak-e....sajnos nagyon kevés a gyümölcs amit ő megeszik,hiába teszem elé
Vendég

Én olyan szkeptikus vagyok az aloe veras termékekkel szemben,ugyanis a hugom vett,van valami cseppeket tőlük,becsepegtetett a szemembe,teljesen kitisztúlt a látásom,aztán másnapra akkora csipák voltak a szememben mint valami görögdinnye :lol:
Azt mondják,nem árt csak használ. Nekem megmutatta,mit tud..kötőhártya gyulladást :roll:
Kérdeztem egy ismerőstől aki forgalmazza,és mondtam,nekem a szememnek mit csinált a csepp,egyáltalán meg se lepődött..vártam,hogy csodálkozzon legalább...na ez nekem magas..
De n ember esküszik rá. Én esküszöm,még ha volna miből,akkor se vennék.Viszont a látásjavulást is úgy kell kezelni vele,hogy mellé szeded a vitamint...akkor meg tökmindegy,inkább murkot rágok,arról már bebizonyosodott,hogy jó a szemnek,és nem kerűl egy valag pénzbe..
gyö67

Nagyon szép lányod van Nusi, és mennyire ügyes!!!Gratula!
Lányok ezerszer le kicsinyítettem a képeket és úgy sem tudtam felrakni a festett tojásainkat így az nlc-n meg lehet tekinteni, ha érdekel benneteket!!!
erif1

JÓ REGGELT!!!!!!!Kávéosztás, teaosztás!!!! Gyertek, vegyetek!!!!
Sajna Attila egész éjjel lázas volt :( , most akkor várható, hogy Csenge megbetegszik s ha igen, akkor fuccs a jövő hétvégi hazaútnak. :( :( :( :( :(
erif1

Jó reggelt kívánok én is. Én egy nagy bögre kávét kérek! Bár ha virtu akkor egy vödörnyi is jöhet. Az éjjel megint felébredtem és nem bírtam visszaaludni. MIre elálmosodtam már ébredtek a fiúk. :roll:

Erikaf! Egyáltlán nem biztos, hogy Csenge is beteg lesz. Az is lehet, hogy Attila nem betegség miatt lett lázas. De mindenképpen szorítok, hogy rendben legyetek és mehessetek haza. :)

Nusi! Ezt a képet már megdícsértem az nlc-n is. :lol:

Gyö! Ne aggódj, még csak pár hónapja vagy itt... majd a legénylakás szép lassan átalakul az ízlésed szerint. :wink:

Na, megyek, mert húsvét vasárnap van és szégyenszemre azt sem tudom mit eszünk! :D
cshajni

Köszi a kávét,Eri !
Megyek s meglesem a tojásokat az nlc-n :wink:

Hajni,tudom,kialakulunk,mint púpos gyermek a prés alatt..lassan..na de ha egyfolytában valami alternatívát találok,akkor nem alakulunk ki,ez a baj :lol:

Én megoldottam a mai reggelit.Azt mondták,a vajaskenyér szalámi uborka,kajó perfekt lesz,és én nagyokat bólintottam :lol:

Itt a nyuszi,hogy legyen "igazi" a Húsvét itt is :wink: Kép

gyö67

Jottem kavet inni veletek. :lol:
Erika, remelem nem lesz nagyobb baj.Gyogyulast kivanok Attilanak!
Nagyon csinik a tojasaid. A zserbo nalam abszolut kedvenc. :lol:
Hajni, lesz vmi kaja, ne felj.
Gyo, ne mergelodj. Ilyenek a ferfiak. :roll:
Nekem sem volt seritom az elejen, de nem is sutottem akkoriban.Sztem irj listat, mi kell a konyhaba es zavard el bevasarolni. Ezeket egyszer kell megvenni.
Nusi, kerek en is muffin receptet. Csak muffin tepsim nincs, de mar gondoltam ra, hogy veszek. Lilike nagyon profi.
En nem hiszek ezekben a csodaszerekben, itt is nagy divat , de sztem nagyon draga es kamu.Ha emlekszel, regebb volt a svedcsepp, azelott mas, szoval ezek ilyen trendek. Anyosom aloe kaktusz levelet vagja meg aprora (min. ket eves kell legyen a noveny) es teszi salataba, ugy fogyasztja.Tudom, hogy nagyon keseru. Es sebekre is jo a nedve. De, mondom, elo noveny.
Ez csak az en velemenyem, ha hiszel benne, nyugodtan hasznaljad. Rosszat sztem sem tesz.
mayakarina

Húsvét előtt (Kincses Zoltán verse)

Boldogtalan ember, egy percre állítsd meg utad,
Fékezd tekinteted, mely messze távolba kutat,
Lassítsd le lépteid, és tárd ki kebledet,
És ölelj meg mindenkit, ki biztosan szeret,
Majd lépj tovább egy aprót, csupán egy rövidet,
S zárd szívedbe akkor minden ellenségedet.
Lehetsz te akár bűnös vagy bűntelen,
Rád is kisugárzik az isteni kegyelem,
Mert egykor egy férfi - a nevét ismered -,
Ezredévek előtt éretted szenvedett.
Felvitte keresztjét a hosszú Golgotán,
Könnyes szemekkel a világ hajnalán.
Megmászta mint Sziszüphosz a maga hegyét,
Míg a száraz fa feltörte kérges tenyerét,
A hátán csíkokban az ostornak nyoma,
Jelezve, hogy az ember olykor mily ostoba.
A fejébe nyomtak tövisből koronát,
S szögekkel verték át reszketeg corpusát.
Csak a tekintete maradt tiszta és gondtalan,
Mert tudta, a rá kimért sorsnak itt és most vége van.
Megtette azt, amit tenni csak lehetett,
Szívéből ezer helyt gyúlt lángra szeretet,
Mint megannyi pásztortűz mélysötét éjszakán,
Apró fények égnek mindenhol nyomdokán.
Most rajtunk a sor, hogy kövessük lépteit,
Csökkentsük a világ felsebzett kínjait.
Mert bizony van dolgunk millió s számtalan,
Míg felénk nyújtja kezét ezernyi hontalan,
Míg az utcákon éhezik anya és gyermeke,
S míg felsebzi a földet az önzés fegyvere.
Boldogtalan ember, egy percre állítsd meg utad,
Ne legyen benned többé már indulat.
Tárd ki kebledet, és lassítsd lépteid,
Gyarapítsd már te is a szeretet híveit.
Húsvét előtt hallgasd, mert itt az üzenet:
Szeresd felebarátodat, s majd a világ is szeret.

gyö67

Sziasztok
Megint nem tudom a képeket ide feltölteni, mert hatalmasakra sikerülnek. Megjött a reggel a nyuszi, azóta itt a nappaliban ugrálóváraznak (ezt hozott többek közt a nyuszi) és a traktorral közlekednek a lakásban, mindez azért, mert Attila továbbra is lázas :( :( :( :( :( és úgye bár az új játékokat ki kell azonnal probálni.
Nem is említettem a multkor, hogy hogyan oldottam meg a diktafon kérdést, eszembe jutott, hogy a telefonom hangfelvételre képes, így a több, mint két órás rendezvényt felvettem, most jegyzetelek, közben alakul a szakdolgozatom, remélem holnap este már komoly dolgokat küldhetek a témavezetőmnek és a vállalati konzulensemnek. Még egy szót sem tanultam angolból, este következik....szombaton vizsga.
erif1

Sziasztok
Úgy látszik nekem kell kávét osztanom megint, pedig én nem iszom.
Itt van a reggeli komamentesítő!!!!!
Sok locsolót kívánok!!!
Csenge ma reggelre belázasodott, Attila ma láztalan, most kommentáljam tovább????????[/b]
erif1

Erika! Koszi a kavet!! Gyo, szep es igaz a vers.
Gyogyulast a gyerekeknek! Gondolom mar eleged van a sok betegsegbol es meg tanulnod is kell. :(
mayakarina

Jó reggelt... vagy jó délelöttöt.
Az éjszaka nekünk is betegesen telt. :( Matyinak hányás-hasmenése volt. :( Alig aludtam és esek le a lábamról. De a gyerek jól van. :)
Anyámat meglocsolták a fiúk telefonon keresztül, de anyu meg sem ismerte őket. Már mondani akarta, hogy téves hívás amikor én is beleszóltam. :)
Na, megyek, mert fő a krumpli. Még jó hogy nem csináltam semmi húsvéti finomságot. Most úgyis diéta jön.
cshajni

Sajnos nem tudja Attila Kittacit meglocsolni, pedig nagyon készültek :( :( :( :( :( :( . Megint felment a láza és nagyon köhög, holnap azt hiszem kihívom a dokinkat. :(
Egy nyugtat csak, a szakdolgozatommal rengeteget haladtam, a 3 oldalt a gyakorlati részből kibővítettem 23 -ig, így összesen 55 oldal van meg, sztem olyan 70 körül lesz a végére. Mostmár csak fogadja el a konzulensem és a tanárom is a gyakorlati rész 23 oldalát. Márcsak az interjúk és az összegzés, javaslat, kruiitika van hátra.
Puszik
erif1

Hajni sajnálom, utálatos ez a hasmenéses vacak, a múlt héten Csenge és én estünk bele, de csak a hasunk ment, a hányásos az borzasztó. Akkor a te fiaid sem mennek ma locsolkodni. :(
erif1

Dgabi te hogy oldod meg a magyar Húsvétot ott Iasiban????
erif1

Mikor hogy. :lol:
Kozel hozzank van egy szep katolikus templom, volt, hogy odamentunk ejfel fele, kintrol hallgattuk a miset, majd gyertyagyujtas, kormenet. (itt nincs ref. templom, en ref. vagyok.)Piros tojas, suti, ennyi. De azt hiszem a 17 ev alatt ez a masodik eset, hogy nem megyunk Vasarhelyre Husvetkor.
Tegnap anyosomekat meghivtam ebedre, de baranyt nem vettem, azt majd sutunk kint r. Husvetkor. Amugy is a fiuk nem eszik a baranyhust. :cry:
mayakarina

Ezek szerint mindenki locsolkodik, bulizik. :lol: :lol:
Holnap meseljetek el, milyen volt.
Mi ketszer mentunk le, kifarasztottam Mayat. :lol: :lol:
Tenyleg hullt a ho nalatok???
Itt 20*C volt, csak egy kicsit fujt a szel.
mayakarina

hasmenéééééééssssss itt is:(
Vendég

Jó reggelt! Fel tudtok ébredni kávé nélkül? :) Ha nem hát reméljük valaki hoz... mert én csak szóban mondhatom, hogy itt a reggeli kávé! :D
Csak hogy kerek legyen a világ tegnap este Bence miatt nem aludtunk. Begyulladt az egyik foga és 11-ig itt pátyolgattuk míg múlt annyira hogy le mert feküdni. :( Szerencsére Matyi mára már nem mutat semmi betegséget... hát még meglátjuk.

Nusi! Sajnálom, hogy nálatok is gondok vannak. :(

DGabi! Itt tényleg hullt a hó! El sem hittem a tegnap esti híradót ahol mutatták, hogy helyenként mekkora. MIntha tél lenne. Pedig itt virágoznak a fák. De itt is volt hó egy kicsit. Azaz nem maradt meg, csak hullt. :)

ErikaF! Nem mentek locsolkodni, de nem is szoktak. Azaz elmentünk anyóshoz ahol végül volt egy kis locsolkodás, de ez is csak olyan immel-ámmal történt. :( Ti hogy vagytok?

Na, megyek, mert a védőnőm kitalálta, hogy ma fog meglátogatni. Hááát ahogy ma kinéz a lakás... :( Na, mindegy, legalább ezt is meglátja. :D
cshajni

Jo reggelt!!
Koszi a kavet, Hajni.
Ma itt is esik az eso, le akartam menni vasarolni a reggel, de inkabb ittam egy kavet elobb. Sajnos, muszaj kimenjek, nincs itthon kenyer. :cry:
Engem is b@szogat egy fogam, :evil: , az utobbi fel evben ketszer kezeltek, ezek szerint rosszul.
Kellemes napot kivanok!!!
mayakarina

Jó reggelt mindenkinek !!!!

Remélem mindenkinek jól telte az Ünnep. Nálunk a fiuk bejárták a környéket, és mikor jöttek haza felé akkor Kristófnak sikerűlt elesnie a legnagyobb sárba. :D :D Jól nézett ki mit ne mondjak.
Nálunk 2 napig itt voltak a barátaink, nagyon jól telet, ennyit rég nevettünk mint a 2 nap alatt. Persze estére a nagy szaladgálásba mert ugye olyan pocsék idő volt hogy kimenni nem lehetett ezért bent a gyerekek örjöngtek, és Kristóf neki esett az ajtó élének. Hát gyönyörűen nézz ki a nagy pukliból reggelre a szeme bedagadt. Na ez benne van a pakliba. Norbinak továbbra is fáj a hasa ma hivom a dokinőt hogy megvannake a leletek .
Na megyek is mert valami ebédet kell varázsolnom a srácoknak.
Dgabi! Bébiszitter ügyben hogy állsz?

A betegeknek gyógyulást kivánok.

További szép napot kivánok
tiácska

Jóó reggelt !

Nálunk a locsolkodás annyiból állt,hogy Laci és Balázs voltak olyan rendesek.. :lol: Krisztát egy parfümömmel,engem vízzel...mert Balázs tudja ,és elmondta Lacinak is,hogy nagyon tudok ám öklendezni a parfümöktől :lol:
Mi nem vagyunk betegek,Hálistennek,remélem így is marad.Krisztát ma Balázs pesztrálja,mert ma még nincs óvi..

Na én beteszek egy virtu Kép kávét azért,baj?
gyö67

Na, vegre elenkul a topik. Nagyon fuggo vagyok. :lol:
Voltam bevasarolni :x .
Van bebiszitterunk!!! Nem irtam?? Jovo keddtol kezdi. Es meg van egy rakas jelentkezo is, ha nem jon be az elso, keresunk tovabb. Ma is hivott egy jelentkezo. Bizakodo vagyok!
Eddig 2x talalkoztunk, Maya ugy tunik, elfogadta, adta a kezet setakor (???), az apjanak nem adja. :twisted: :twisted: Es megkinalta sutivel is, sot gyurta a szajaba =ezt csak azokkal teszi, akiket kedvel. Egyetlen gondom, hogy eleg idos es felek,nem birja majd olbe venni. De vallalta.
mayakarina

Az,jóó Gabi,hogy sikerült. Nem tudom elképzelni,hogy ne találna megoldást az ölbevételre,hisz ha leül akkor melléjecsimpaszkodhat..Nem kell álva őlbe tartani,azzal csak elkapatod..Aztán ha nem bírja ölbe vinni az nem gond,elvégre nem bébi már (csak mi anyák hisszük,hogy az).
Mi még tyutyujgatnánk mikor ő már rég önálló lenne..és hátha ezzel neked lenne megváltás,mert azért nem mindegy hogy cipeled őlbe napestig,vagy sétáltok a szó szoros értelmében..

gyö67

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?