Erpé
Igen innen is ismerős vagy de valahogy amúgy is... Emma tábor?
Rizstejet kipróbálhatnád Samunál is! (
olyan aranyos ez a név! Egy ismerős párnál is így hivják a kicsit )Mi még szopizunk... de gondoltam kipróbálom majd... egy hátránya van az ára
egyik ismerősöm rizstejet ad a manójának reggel este ill. azzal főzi a tejberizst...
Állítólag finom... hátha tetszene neki!
Én is a húsra gyanakodtam de ma este csak sajtot meg joghurtot ettem de attól is hányingerem lett...
Nembaj a holnapi főtt krumpli majd helyre tesz!
Miért mentél el a tavaszi topikból? Téged is ért valami sérelem?
Hetti
zöldségnap is van
A gyerkőcöknek jobbulást!
Másnap mikor találkoztunk Áron megint hányt... én így utólag a gyerekszobára gyanakodtam azon bellül is az összenyalogatott habtapi lehet a bűnös!
A súly miatt ne szégyenlősködj! Annál nagyobb büszkeség lesz a leolvadt kilók száma! És annál gyorsabb és látványosabb is lesz a fogyás!
Én 72-73 kilóvall kezdtem... 165 centimhez... te szerintem magasabb is vagy nem?
A leírás alapján víznapon csak vizet vagy üres teát lehet inni... ez ugyebár egy méregtelenítő nap ezért a leveskocka nem valami nyerő a sok só és E miatt.... a tej pedig csak fehérjenapon iható!
Persze én egyáltalán nem is tartok víznapot könnyen beszélek, de az igazsághoz hozzá tartozik...
Szirven
[quote]N írta:álam vannak napok, hetek amikor stagnál a súlyom, ilyenkor jól kétségbe esem, de utána 2-3 kiló is lemegy.
Én is így vagyok vele... most éppen a harmadik kört stagnálom!
Szerintem sem olyan vészes ez a diéta egészséges...működik és azért aránylag gyorsan telnek a napok... nekem a mai az 54.
Edit
Én is 60 63 szoktam lenni... az esküvőn voltam 58 meg a gimiben...
Igen valami olyasmi táblát kellene szerkeszteni csak nemtudom, hogy kell...vagy egyszerűen összeírni és képként feltölteni?
Elkezdhetjük gyűjteni...
csak azt nemtudom, hogy lehetne ezt valahogy úgy összeszedni, hogy jól átlátható legyen...
nap kiló
0 72.00
2 72.00
3 71.00
5 70.00
9 69.00
13 69.00
17 68.00
21 67.00
25 67.00
29 65.50
33 65.50