Szia Savitri (Ismeretlen ismerős!
)!
Rendeltél már új kendőt? Vagy még csak szemezgetsz?
Ezen a Kikás Didymoson totál ledöbbentem.
Főleg, hogy pár hete jártam ott, és nem tűnt fel!
Ja, és képzeljétek, végül utolértem az ergom! Hát ezt leírom, mert tudtommal nincs "A posta hülyeségei" fórum, és ezt muszáj megosztanom! Szóval, miután nem jött meg egész héten a csomag, a férjem unszolására vasárnap este írtam a happy-babys csajnak, hogy mi lehet a cuccal. Őszintén szólva nem sokat reméltem ettől, azt gondoltam annál többet nem tud mondani, minthogy ő feladta. De nem így lett. Másnap reggel keresett, hogy utánanézett, és a 3-án feladott csmagot 4-én ki is szállították nekünk, de mivel a postás nem tudott bejönni a kapun, visszavitte a postára. Mint a postán kiderült ezután átadta az értesítőt a levelespostásnak, aki elfelejtette bedobni. Értesítő nélkül, hát képzelhetitek: mint a tűt a szénakazalban, úgy keresték a csomagomat. Ráadásul két postán is jártunk, mert a spletás csaj csak annyit írt, hogy a Dózsa Gy. úti postán van, ott meg kettő is van. És a legnagyobb poén az egészben, hogy ha mindez nem derül ki hétfőn, akkor 14-én a csomag vissza is ment volna Győrbe, mert a postán csak 10 napig őrzik. Na, ennyi.
Jól kidühöngtem magam.
Amúgy az ergo sztem fantasztikus! Bibobaba véleménye alapján féltem kicsit tőle, hogy elég jól fog-e tartani, de szerintem szuper! TEljesen a hátamhoz simul benne Bogi. És ripsz-ropsz fenn van! Ja, és az volt a legmókásabb még az elején, hogy mindig arra figyeltem, hogy ne lógjon le a földre miközben felveszem - pedig hát nem is tud
Szóval szuper!