En mar az elso kaven tulvagyok, de meg iszom egyet 7-ig, majd keszulodes, stb.
Nusi, en is tobb mint fel evig hordtam pamut tundrabugyikat a csaszar utan, meghozza nyaron, mert a bikinik pont a mutet vonalan ertek veget es feltem, kisebesedik a heg. Amit Gyo ir a koversegrol, igaz. Engem sem akartak csaszarozni a haj miatt, mert nehezebben gyogyul a kovereknel, levezik, kibomlik, stb. De szerencsere nalam nem volt baj, egybol begyogyult szepen. Lehet, szerencse vagy mi a fene kerdese is. Azt nagyon jol teszed, hogy kersz meg egy velemenyt. Zsigu mit mond??
Gyo, en mar tuleltem egy ilyesmit mint Te, pont Mo-n a Pavaban. Csodbe ment.De mikor lattam, hogy baj van, beadtam a felmondasom es egyben kiadtak az elmaradt fizuim +az ado vhany %-at amit fel evig levontak es egyben kaptam egy akkora osszeget, hogy vehettem volna egy hasznalt autot.
Erdeklodd meg mi a jo megoldas szamodra, nagyon kellemetlen lehet a mostani allapot. Maganceghez (kisebbhez) nem mennel el dolgozni??Ott mintha emberibbek lennenek a viszonyok, adnak eloleget, ha kell, kerveny es babamf@sza nelkul.Itt legalabbis.Te nagyon talpraesett no vagy, megbecsulnenek jobban.
Joli, gratulalok a jo hirhez. Csanad mar Made in Hungary lesz.Yesss!!
Itt minden ok, csak ciciugyben nem dicsekedhetek. Bekenem Vaporubbal (vietnami balzsamszeru), lenyalja es szopik tovabb.
Annyi a jo ebben, hogy kidugult az orra.
Pedig, ne tudd meg, mennyire sajnaltam, mikor eloszor bekentem. Ugy ereztem, atverem szegenyket, elarulom.
Lehet, ma este bevetem Eros Pistat??
Mas 5letem nincs.
Kellemes napot kivanok!!! Megyek dolgozoba.