Sziasztok!
Judit, mi mar regota teljes kiorlesu lisztbol eszunk kenyeret, sot palacsintat is azzal szoktam sutni es a rizsbol is a barnat esszuk. Sot, kolest is szoktunk enni koretnek, marmint meg a fogyim megkezdese elott. Bar szerintem a kolest most is lehetne enni kemenyitonapon. Bogyo, tudja, hogy a hajdinaval is megprobalkoztam, de abbol nem csinalok rendszert, mert borzalmas ize volt. Kb. a molyirtohoz tudnam hasonlitani.
3 kanal utan abba kellett hagynom, mert nagyon visszafele kivankozott. Pont azon gondolkoztam, hogy mennyivel jobb lenne ezt a kurat otthon csinalnom, mivel abban a varosban, ahol a szuleim laknak meg diabetikus cukraszkeszitmenyek is vannak. Anyukam enyhen cukros, igy mindig azt szoktunk neki venni. Ezek a sutik, tortak teljes kiorlesu lisztbol keszulnek es azt hiszem fruktozzal edesitik, de az biztos, hogy nem cukorral. Na, az ilyenek milyen jok lennenek a szenhidrat napra?! Lehet, hogy egy napot ra kene szannom es sutni ilyen sutiket, aztan kiporciozva lefagyasztani.
A torna, az jo kerdes. Nagyon kene, de nekem se megy. Eljarni nem tudok, mert itt Angliaban nagyon draga es nem is tudnam kire hagyni a lanyom. Be szeretnek szerezni valami DVD-t, de egyenlore tanacstalan vagyok, hogy milyet. Nem vagyok az az elsportolo tipus es akkor meg enyhen fogalmaztam.
11 eves korom ota meg tesibol is fel voltam mentve az iskolaban. 20 eves koromig ugyan minden telen sieltem az orvos tiltasa ellenere, de 12 eve mar ez is kimaradt az eletembol. Na, most akkor elarultam a koromat.
Nekem is van egy Pilates dvd-m (valahol a garazsban, ugyanis a koltozkodes utan meg nem pakoltunk ki minden dobozt). Kb. 2 eve el is kezdtem egyszer nezni, de arra gondoltam, hogy elotte jo lenne elvegezni egy pilates kurzust, mert fontos, hogy milyen szogben tartod a hatad, labad, stb. es jobb lenne, ha latna egy edzo, hogy mit csinalok es kijavitana. Talaltam is itt a varosunkban egy pilates tanfolyamot, de mereg draga. Szoval, ez is targytalan.
Ha meg megveszek egy Rubint Reka, Alexandra, stb. dvd-t, azt meg nem hiszem, hogy birnam, mert nekem az tul kemeny lenne. Korbekerdeztem a baratnoimet, de senkinek sincs ilyesmi dvd-je, ugyhogy nem tudok tanacsot kerni, hogy melyik lenne a legjobb. Viszont most tobb ismerostol is hallottam, hogy vettek LEG MAGIC masinat es azt mondjak, az nagyon jo, bar igen kemeny. Most azt keresgelem, hogy hol lehetne olcson beszerezni.
Nekem nincs senki ismerosom, aki csinalta volna az agykontrollos fogyokurat, de sajnos nalam az agykontroll nem is hinnem, hogy mukodne. En a kezzel foghato dolgokban jobban hiszek. Egyszer, amikor nagyon fajt a hatam, elmentem egy Bowen-technikat alkalmazo csajhoz, ami elvileg hatekonyabb, mint egy csontkovacs. Az a lenyege, hogy nagyon finom mozdulatokkal teriti helyes utra az izmokat es elvileg kb. 3 alkalom utan helyreallnak a kiment porcikak. Azt mondjak jobb, mint a csontkovacs, mivel ha sokaig nem volt helyen egy porcikad, akkor hiaba teszi helyre a csontkovacs, konnyen visszugorhat. Gondoltam, akkor beruhazok erre a Bowen-technikara. A ferjemnek hasznalt egyszer, amikor iszonyatos derekfajdalma volt, ezert mereszkedtem en is kiprobalni. Mondanom se kell, en semmi hatast nem ereztem. Anyukam szerint azert, mert en nem hiszek az ilyesmiben. Pedig akartam benne hinni, mivel ugye a ferjemnek is bejott.
Viszont, a testkontrollos konyvet, valoszinuleg be fogom szerezni, amikor Magyarorszagon jarok. Arrol mar valahol olvastam, hogy vannak etelek, amik savasitjak a szervezetet es ezekbol kevesebbet kene ennunk.
Te miota csinalod ezt a testkontrollt? Most hogy allsz a kilokkal? Milyen surun mered magad?
Bogyo, milyen lett a pizza? En ebedre ettem pizzat, vacsorara a csokis muffint, na meg ismet becsuszott egy kis croissant is, mert kivantam a sosat. Viszont ugy vettem eszre, hogy igy is megy a fogyas (mar tobbszor is igy kajaltam szenhidrat napon), ugyhogy inkabb nem vontam meg magamtol a croissant.
Kaloriara gondolom, hogy nem volt sok az ikeas bunozesed, de nem tudom, mennyire kavar be az elvalasztas miatt. Azert maskor legyel ovatos! Tudom, hogy nehez ilyenkor, amikor ehes az ember es nincs keznel mas. Ez az egy baj ezzel a dietaval, hogy leginkabb itthon vegezheto, ha van valami programja az embernek, akkor nehezen tarthato. A gyumolcsnap a legegyszerubb, mert gyumit barhova tudsz magaddal vinni.
Mazsuzs az en ferjemnek meg az apukaja nem el, kb. 20 eve hunyt el. Pedig o igy elmondasok alapjan szimpatikus ember lehetett. En is szivesen talalkoztam volna vele.
E betus adalekokat mi is probaljuk kerulni, mar csak azert is, mert gyanus, hogy a ferjem nemelyikre allergias. Pl. ha vegetat teszek a kajaba, akkor ugy tunik, keresztulmegy rajta a kaja.
Legutobb olyan etellizesitot vettem, ami csak szaritott zoldsegekbol all es meg so sincs benne. Persze sozni sozok, csak ebben az etelizesitoben nincsenek mesterseges adalekok. A terhessegem alatt es szoptatas alatt is vigyaztam, hogy lehetoleg ne egyek E-s cuccokat. Mondjuk azert neha ezek karossagat is eltulozzak. A multkor kaptam egy olyan e-mailt, amelyikben azt irtak, hogy az egyik ilyen E-s szam, ami tulajdonkeppen szentjanoskenyerfa magjabol keszult liszt, amit suritesre hasznalnak, szinten karos. Egy kicsit megijedtem, ugyanis a lanyom bukas elleni tapszereben, amit regebben evett volt szentjanoskenyerfa magjabol keszult liszt. Egybol utana is neztem es kiderult, hogy ketfele szentjanoskenyerfa letezik es az egyiknek a termese mergezo es csak a masiket hasznalja fel az elelmiszeripar. Szoval, elofordul, hogy valaki, hozza nem erto ir vagy mond valamit es csak feligazsag alapja van.
Bogyo, a ruhavasarlassal meg en is varok.
Pedig a baratnom pont ma szolt, hogy 3 nadragot is vett maganak, ugyanis nagy leertekelesek vannak. Viszont, ha most megveszem, lehet, hogy 2 honap mulva leesik rolam. Vagy tulsagosan optimista lennek?
Milyen jo lenne, ha kozelebb laknank egymashoz es a dieta vegen egyutt elmehetnenk vasarolni!
Ja, Mazsuzs, hajra, szurkolok neked, hogy lehagyd a baratnodet es bebizonyitsd neki, hogy mukodik a 90 napos! O egyebkent milyen modszert probal? Vagy csak valami sajat "kreacio"?
Jaj, csajok, mar megint gyumolcsnap kovetkezik!
Ez az egy, amit nem tulsagosan komalok.
Olive