Sziasztok Sorstársak!
Edit,
képzeld, a hétvégén megyek a Urammal Marosvásárhelyre 2 napra!!!
lesz ott egy konferencia, amit a Magyar Állatorvosok Világszervezete tart, farsangi bállal, stb, már úgy várom! Régen minden évben mentem (lelkes nápténcista lévén) de már 3 áve csak sóvárgok...igaz, eddig főleg falvakban jártam, de ide is mér régen szeretnék...)
Avokádó: emberek, az nem egy zöcccség? én eddig abban a hitben éltem.
Sötőtök: án is csodálkoztam, hogy végveszély esetén talén gyümnapon is ehető, de viszont megkóstoltam nyersen? isteni finom, olyan, mint a sárgadinnye, naghyon hasonló aroma más állaggal, ugyhogy talán nyersen inkább beillesztehté a gy. napba, meg persze a salátaevészetbe bármelyik napon.
Én pár napja a szüleimnél vagyok, itt két mérleg is van, de mindegyik mást mutat, és többet, mint az otthoni ...természetesen az enyém a tükéletes
Szóval nem tudom, mi a helyzet adatszerüen, de tegnap táncházban voltunk, és megállapítottam a nagy tükörben, hogy sokkal vékonyabbnak nézek ki, mint a három héttel ezelőttiben, amikor kb ugyanilyen ruha volt rajtam... pedig csak ugy 3 kg-nálk tarthatok... ha még lemegy 3, elégedett leszek!
Jja, és sikerélmény: tegnap kicsit husis, de főleg joghurtos nyerssalátával a gyomromban mentem el este 7-kor bulizni, és hajnalig nem ettem semmit, pedig annyi kaja volt az asztalokon... és azt figyeltem meg, hogy nem is izgattak annyira... az ember átlendül a holtponton, és hidegen hagyják a krémesek is... aztán arra is jó ez a diéta, hogy leszokunk a nasizásról... kell egy kis önfegyelem amúgy is.
Hát a szülés UTÁNI 87 kilómról én inkébb nem teszek fel képet
...
Mamacka, te 62 kilósan, ahogy emléxem, nagyon karcsú bombanő voltál
addig már csak 1 kiló! deeejóónekeeeed!!!
Ne tessen etióppá soványodni, mert nagyon kell akkor irigykednem
Na további kellemes csökkenést kívánok!
Zsanya