Sziasztok!
Jaj, de jó, hogy felmerült ez a téma!!! Én is szeretném, ha kicseréltetnénk az ablakokat, méghozzá mûanyagra. Ti is ilyesmire gondoltatok? Szóval eddig két céget tudok, aki megcsinálná, az egyik már cserélt ablakot egy rokonunknál, így tudom, hogy korrekt cég, és szépen dolgoznak, de nincs olyan ablakjuk, ami redõnyös lenne. Nálunk meg az összes ablak délre néz, 10 órától napnyugtáig tûzi a nap az egész lakást, úgyhogy nagyon hiányoznának a redõnyök. Találtunk egy olyan céget, akik csinálnak redõnyös, szúnyoghálos, kiscsengõs
ablakokat, de kín tárgyalni velük. A cég "központjában" egy titkárnõ nyomja a sablon dumát, és semmilyen kérdésre nem tud válaszolni, a fõnököt nem lehet elérni, a dolgozók meg flegmáznak. Pl. csak akkor jönnek ki felmérni, és konkrét árajánlatot adni, ha már megrendeltem a nyilászárók cseréjét, és 40%-ot ki is fizettem elõlegként. Adnak egy sacc/kb árajánlatot, +-10%. Ez nem is volna nagy baj, de nekem olyan kérdéseim lennének, hogy pl. a konyhaszekrényt meg kell-e bontani ahhoz, hogy a konyhapult elõtti ablakot kicseréljék. Annyira be van építve, hogy ha megbontjuk, nem valószínû, hogy vissza lehet tenni, de ha mégis, akkor nagyon nagy munka lesz. Ez már önmagában több költség a +10%-nál. Meg arra is kíváncsi lennék, hogy mekkora rongálással jár, kell-e festetni is utána. De amikor az egyik dolgozójuktól ilyesmit próbáltunk megtudni, akkor az volt a válasz, hogy panel-szigetelést és festést nem vállalnak.
Kössz. Nem ezt kérdeztem.
Szóval nagyon érdekelne minden tapasztalat, és ha tudtok olyan céget, akinek van redõnyös mûanyag ablaka, nagyon örülnék az infónak!
ZKati! Ez a nyíregyházi cég, akikrõl írtál, Budapestre is dolgozik?
BMárti