Sziasztok!
Cseribogi nekem tetszik a naturalizmusod.
Szeretem, ha a dolgokat a nevukon emlitik. Attol, h vki nem hasznal moshato pelust, meg nem vonom ketsegbe, h szeretne vedeni a kornyezetet. Csak szeretnem, ha a masik allaspont is ismert legyen az emberek elott.
Nalunk nem buzlik a lakas a pelenkasvodor tartalmatol. Pedig 3 napig uabban a vizben azik a cucc, es a lakas se nagy, h elveszne benne a szag. A moshato nadragpelenka pedig uolyan szabasu, mint az eldobhato, szoval nem analog a vattacsomag intim betet temara. Nem csuszik semerre. Az eldobhatorol a moshatora atteresben pl. az is bejatszott, h amikor meg nagyon kicsi volt a manoka, az eldobhato allandoan atazott, es a kaki is kikandikalt belole. (Es nemcsak nalunk volt ilyen.) A moshatoban bennemaradt az anyag. Kimosva szinten nem budosek a pelenkak. Azert mar tobb, mint masfel eve hasznaljuk ezt a dolgot, van nemi tapasztalatom a dologban, es az orrom is igencsak kifinomult szerszam hireben all.
Az eldobhato pelusnak eleg nagy partja van, es sokszor ugy latom igaztalan ervek sorakoznak fel a moshatoval szemben. Ezert a bosz vedelem. H aki akarja, merje kiprobalni. Ha nem jon be neki, akkor hasznaljon, amit akar.
Hat ha nalunk is gyujtenek az eldobhato pelenkakat... Az nagyon jo lenne. (Igaz, akkor is moshatot hasznalnek.) De nagyon orulnek neki. Korabban mar fel is vetettem a kerdest, de afolot elsiklott mindenki, hha gyujtenek nalunk is szelektiven az eldobhato pelenkakat, akkor hanyan vinnek el?
Vattaproblema: detto. Nekem is van tapasztalatom a haton hordott vattaval. Es a tesiorak fal mellett kuszasaval kapcsolatban is. Stb. (Ha mindent ki akarnek dobni, ami korunk vivmanya, nem dekkolnek itt a szamitogep elott, mert nem lenne szamitogepunk
) Nem ohajtom, h seta kozben, mondjuk elhagyjam a csomagot. Eleg sokkolo elmeny volt, amikor epp megvolt es setaltam az utcan es 2 ficko utanam szolt, h kilog a madzag. Pedig az aztan tutira nem logott ki, csak bunkok voltak. Igy at tudom erezni, h mit ereznek, ha valoban elhagynam a veres cafatomat. Most megis pamut vattat hordok, meg dugaszt, es nagyon kis mennyisegben betetet. Es ezt megintcsak azok kedveert, akik fontolgatjak a dolgot, es nem azert, h barkit is leirjak emiatt.
Zengo: erc es pengo cimbalom, ahogy a Bibliaban vagyon a dolog, ha az emberben nincs szeretet, de minden mas, igen.
Na de ugy van a dolog, h akinek penze van, hatalomra is szert tesz, es ami kell neki megszerzi. A nep meg csak mereszti a szemet, kicsit tiltakozik, aztan meg napirendre ter a dolog felett. Talan kicsit pesszimista vagyok, meg messze van az a Zengo, es a banati bazsarozsa, ami szerintem egy nagyon szep virag! Es csak huzom itthon az agyam a sok szemetseg lattan, ami a vilagban akad. Es csak remelem, h sikerul ugy nevelni a gyerekem, h o ne legyen ilyenne.
Na pa, hiv a gyerkoc. Meg mar kezdek kalandra kelni...