Kedves Juli!
Az antibiotikumot tulajdonképpen 4 szem kivételével végigszedtem.
Nálunk azért két hét a tenyésztés, mert vidéken lakom, és pont a nõgyógyászom jön ki a terhes tanácsadásra. Így nem kell beutaznom Bp-re + a magánrendelõjébe (pénz...)
Ez a Mikogel tényleg úgy tünik, hogy segít.
A vérnyomásom és a vizeletem rendben. Most már utánna néztem ennek a toxémiának, megkérem a nõgyógyászomat, csináltasson egy laborvizsgálatot emiatt.
Nem nagyon szeretném leváltani, akkor kórházat is kellene váltanom, meg minden. Nagyon reménykedek, hogy minden rendben lesz, de tényleg, ha ez sikerül nem kisértem többé az Istent. Igaz, hogy a Fidesz szerint rendes magyarnak 3 gyerek dukál, én kettõvel is nagyon boldog lennék.
)
Félre a tréfával, igazad van, nem szabad elbagatelizálni, ezt az egészet. Mivel vizesedtem az elsõ babánál is nem idegesítem magam annyira, mindenesetre mint írtam, kérek egy vizsgálatot.
Mi a párommal ezt a 2 hónapot megpróbáljuk valami lightos sex-szel megoldnai, mert totál fogékony vagyok most pláne mindenféle nyavalyára.
Egyébként az óvszerrõl is hallottam, (nem biztos forrásból!)
hogy tartalmazhat olyan adalékanyagot a sikosító, ami irrítáló lehet, hát nekem szerintem az is meg volt...
Igazad van, ez tényleg átok, a XXI. sz. -i nõk átka.(akár singli, akár cosmo, akár családos, akár tehénke, akár deszka, de ez van)
)
Üdv:
Katka