2005.12.01 13:27
Szerző: rÉva
Sziasztok!
Nem tűntem el, de nekünk nincs otthon netünk, Anyukáméknál van lehetőségem internetezni, így nem tudok minden nap "ellátogatni" hozzátok.
Móni!
A kisfiamat Bencének hívják, én pedig könyvelőként dolgoztam és fogok dolgozni a Dunai Vasműben. Úgy néz ki, hogy visszavesznek! Pedig tudják, hogy szeretnék még egy bébit, amit azt hiszem, hogy nem kellett volna hangoztatnom. Csak hát álmomban sem gondoltam volna, hogy két év alatt nem jön össze a kistesó. A lényeg, hogy mehetek dolgozni, mert a gyesből nem lehet megváltani a világot.
Te mikor végzel a sulival? Milyen munkalehetőségek vannak felétek, ha nem tudsz a vendéglátásban elhelyezkedni?
Dani meggyógyult már?
Üdv: Éva
Szia Melinda!
Úgy látom, nem sokkal utánam találtál rá erre az oldalra.
Nagyjából egy korúak mindhármunk gyerekei, és ráadásul mind fiúk. Ez jó. Biztosan hasonló gondokkal szembesülünk.
Én is tartok a bölcsikezdéstől (februárban kezdjük, és oviba csak szeptembertől mehet - ezért megy bölcsibe), mert nagyon anyás a Bence. Közben már igényli a társaságot, de úgy, hogy én is ott legyek vele. Majd meglátjuk. Mindenesetre sokat mesélek neki a bölcsiről, a gyerekekről, és hogy anyának bizony dolgoznia kell.
Te mit szeretnél dolgozni? Írtad, hogy a varrás már nem jöhet szóba. Egyébként az nagyon igaz, hogy kisgyerekkel nehéz munkát találni. Persze, ha még nincs és fiatal vagy, akkor azért nem vesznek fel esetleg, mert biztosan szülni akarsz, ha van, akkor meg azért, mert ha beteg a gyerek, az anyuka megy el vele táppénzre. Szóval ördögi kör.
Szia: Éva