2000.08.10 21:25
Szerző: Anonymous
Kedves Lányok!
Ne vegyétek kötözködésnek, de felhívnám a figyelmet, hogy a melltartó méretben az első szám a mell alatti körfogatot jelenti, a betü pedig a kosármétetet. Tehát tulajdonképpen 75B-s és a 85B ugyanakkora mellet, csak szélesebb(?) hátat jelent.
Mint látható a téma engem rendkívül érzékenyen érint. Sajnos az ok épp az ellenkezője, mint a többségé. Szintén a nagy (sőt) mellüek táborát gyarapítom nagy bánatomra. Sosem voltam az a deszka, de régebben nagyon formás, bár az alkatomhoz képest jelentős méretű keblek tulajdonosa voltam. Aztán egy mondjuk úgy "orvosi műhiba" folytán, mely olyan hormon tartalmú fogamzásgátló tabletta felírásából állt, melyeket a jelenlegi orvosom szerint, még szemmel láthatóan is tilos lett volna kapnom (hisz láthatóan ösztrogén típusú nő volnék), szóval felszedtem egy év alatt 12 kilót, és a melleim hatalmassá nöttek. A terhesség elött már D (!) kosaras melltartókat hordtam, majd a terhesség még megnövelte úgy a hormonszintem, hogy G kosárra kellett váltanom. Most a szoptatás után a helyzetem teljesen reménytelennek tűnik, a súlyom visszatért a terhesség elöttire, de a melltartóméretem 75F. Ilyen méretre egyetlen megfelelő fazonú melltartót kapni. Szóval szerintem a nagy mell hatalmas csapás, az ember nem tud öltözködni, nem kap felsőket, szép színes melltartókról ne is álmondjon, fürdőruhát pedig talán nem is gyártanak ekkora kossárral (ha valaki tud esetleg, azonnal szóljon!). Az ember háta mindig görbe a súlytól, sokkal kövérebbnek néz ki, mint amilyen valójában és ha férfiakkal beszél, azok általában nem a szemébe hanem 30cm-rel lejjeb néznek. Ennyit a nagy mellek hátrányáról. Persze tudom, hogy akinek kicsi mellei vannak az nem hatalmasat szeretne csak egy kicsit nagyobbat. Gondoljatok arra, hogy ti legalább különböző praktikkal úgy tudtok tenni mintha, de elfedni nem lehet.
Üdv:Garam, aki egyszer elmegy és lefaragtatja a melleit emberi méretűekre.
ui: Bocs a hosszúságért, de a téma a vesszőparipám.