Sziasztok!
Megjöttünk Szentesről
Bocsi lányok, hogy nem írtam, hogy elutazunk, de annyira siettem szombaton, meg aztán nem is voltunk oda sokáig
Apósom sajnos eltörte a bokáját, és őt mentünk meglátogatni és egy kicsit felvidítani. Képzeljétek, a padláson volt, cserepet szerelt, és leesett a létráról
:(:( Jó magas az a padlás, a legfelső cserepet kellett elérnie, csoda hogy csak a bokája tört
Ami még rossz: tiszta náthásak vagyunk
Valszeg Zsoltikám az oviban szedte össze, már a múlt hét végén több gyerek is hiányzott az oviból. Először ő lett orrfolyós, de fél nap alatt letudta szerencsére, Lacusnak még ennyi sem volt, de az uram és én nagyon bekaptuk.
Persze itthon még nem volt semmi bajunk, Szentesen tört ki rajtunk a nyavalya
Szirom,
nevek: én Simon-párti vagyok
De a Semjén is jó!
Norbi: én bizony már nagyon régóta nem norbizok, Lacus születése óta még egyáltalán nem kezdtem bele, bár most már gondolkozom rajta
Zsoltikával annak idején 9 hónappal a szülés után kezdtem. Tejcsinek nem lett baja
Nekem most az a bajom, hogy "elhidegültem" a felvágottaktól, virslitől. Annyira tele vannak mindenféle szeméttel, hogy nem bírom megenni őket. Pedig régen, norbizós időszakomban ezek képezték a vacsora alapját - na meg a tojás. Igen ám, mondhatjátok, hogy a legokosabb valamilyen zöldségvacsi, az jó és egészséges, csak hát időhiányos állapotomban nem nagyon tudok összedobni még egy salátát sem
Sőt, még a kenyeret, kalácsot sem szeretem megvenni, újra mi sütjük őket itthon. Na nem minden nap, pedig úgy szeretném, remélem, ha visszaállunk a régi kerékvágásba, akkor ez is menni fog. Végülis géppel egyszerű nagyon.
Beszti,
nagyon boldog születésnapot kívánunk Hannának!
Ritám,
el ne kenődj! Nagyon jó anya vagy! Nekem is az jön át ám az írásaidból, hogy nagyon-nagyon türelmes és jó édesanya vagy!
:):)
És bizony kell egy kis szusszanás is, és van sok házimunkád, pont a gyerekek miatt, persze hogy jólesik a kis csend, amíg a nagyok oviban-suliban vannak
Én is szeretem a csendet (vagyis ebben a másfél hétben, igaz az elején inkább csak idegeskedtem)
Ildi,
szegény Natasa! Nagyon sajnálom
Viszont a képeken cukorfalat! Az a gumicsizma!!!
Aztamindenit, hajrá torna!!! Nagoyn csinos vagy ám a fotón! Biztos elromlott a mérleg, azért mutat többet
ÉN legalábbis mindig erre fogom.
Szerintem egy kicsit én is felszedtem az utóbbi napokban, a nátha miatt egy csomó mézet kajálok, de fontosabb a gyógyulás, mint a súlyom.
Gyógyszert úgysem szedhetek, meg hát minek...
Mira,
szegény Andris, jobbulást neki! Én sem vinném dokihoz!
Motiot,
várjuk nagoyn a képeket, és ha van időd
Írj bővebben! Milyen volt a szülés? Végül császár lett? És mennyivel született Áron? Milyen volt a kórház??? Na szóval mindent
Kis kiváncsi vagyok
Na de most már megyek, jó lesz pihenni egy kcisit!