Sziasztok!
Itthon vagyunk, már dolgozom is. Az uram is
Miksa még alszik.
Nagyon szépen köszi mindenkitől az érdeklődést, az aggódást, nem is tudom elmondani, mennyire jólesett, amikor visszaolvastam. Tényleg köszi.
Anyu javulgat, de ez azért nem olyan gyors, még vannak csövei, jó nagy a vágása, és a fájdalom sem múlik el sajnos egyik percről a másikra. Az első napja és éjszakája nagyon-nagyon nehéz volt, mondjuk erre számítottunk is, de akkor is nagyon nehéz látni, neki pedig még nehezebb lehetett végigcsinálni. És még nincs vége, ebből a műtétből fel kell épülnie, és 4-6 hét múlva akarnak még egy laparoszkóposat is is, szóval nem lesz könnyű. Szövettan még nincs.
A nyaralásunk végülis viszonylag jól sikerült, persze úgy mentünk, hogy először le anyuhoz, aztán onnan Balcsi, majd vissza műtét után újra, meg tegnap is arra jöttünk haza, szóval ez km-ben is irtóra sok volt, de kellett.
Az elején tudtunk fürdeni, Miksa nagyon élvezte a vizet, csak így fürdés nélkül én nem annyira, de ez mindegy is. Pecázni is volt kint a stégen, de muszáj volt rá a legnagyobb melegben is mentőmellényt adni, mert 5 mp-ig nem bír megülni a fenekén, és egyébként se túl biztonságos alkotmány az a stég. Meg hosszú is, mint a fene. Voltunk kirándulni Sümegen (én vártaxival mentem föl, le már lejöttem gyalog), másztunk sziklát Szentbékkálla mellett a kőtengerben, de például Tapolcán végül nem álltunk sorban a tavasbarlangnál. Megmásztam Szigligetet (nem esett jól, de föl akartam menni), meg voltunk Balatonedericsen az Afrika-múzeumban. és nézegettük a Balaton-felvidéki gyönyörű falvalakat, fantasztikusan szép házak vannak arrafelé.
Étterem: Ábrahámhegyen van egy zseniális pizzéria, amelyik 3 év alatt csak tovább fejlődött. Ha én dicsérek egy pizzériát, az kirívó, elhihetitek, ha arra jártok, ki ne hagyjátok!
Ederics mellett viszont volt egy drága, de irtózatosan igénytelen Panoráma nevű étterem, be ne menjetek! A Panoráma szép, a kajájuk és a kiszolgálás felháborító. Ennyi voltam röviden, pussz!