Sziasztok,
csak egy gyors bejelentkezés.
Szirom,
remélem anyukáddal hamarosan rendbejön minden, nem lesz gond, meglátod! Az jó, ha a nyirokcsomók rendben vannak!
Küldünk neki mi is sok pozitív energiát!
Babához gratula, örülök, hogy jól vagytok, dokin meg ne aggódj,´mire odakerülsz minden rendben lesz!
Mi is voltunk hétfön dokinál, Áron már két kiló fölött van egy kicsivel, fejvégü, iszonyatosan sokat mocorog, a ctg-n csak hullámok voltak, doki röhögött is, hogy jó kis paprikás kölyök!
Keményedek én is, megkezdödtek a jóslófájások is, de amúgy minden rendben. Megkaptam a kórházi beutalókat meg leleteket a dokimtól, öt most már csak babával fogom látni, mert szabira megy.
Beutalón a diagnózis és a kérés: császár
Szóval ha minden igaz, akkor én már most tudom, hogy szept. 7-8-án találkozunk Áronnal.Átbeszéltük és így a legjobb mindenkinek, sajnos csak hárman vagyunk, nincs kire hagyni Ábelt, így is gyanítom, hogy nagyjából egyedül kell végigcsinálnom a dolgot, mert apa rohangászhat a kölök után, ö meg azért nem való a mütöbe, na meg az egyperces újszülött mellé sem, már csak azért sem, mert tuti hisztizne is.
Ez van. De remélem azért le tudjuk passzolni öt egy pár órára, hogy apa legalább Áronnal lehessen az elején, mert én ugye nem nagyon leszek rá képes.
Most meg itthon fetrengünk, Ábel derült égböl villámcsapásként beteg lett. Tegnapelött este már olyan elesett volt, éjjel nyomtuk a lázát lefele, tegnap délig aludt
Ilyet még soha nem csinált. Gyanítottam, hogy atorka vagy amandulája vagy mindkettö, aztán a doktornéni is igazolta ezt. Kap antibiotikumot meg láz-és fájdalomcsillapítót, de ennek ellenére tegnap fél tízkor este 40 fokos láza volt! Hütöfürdö, hidegvizeslepedö, üvötés, hányás, stb. Nagyon nagyon kivan szegénykém, ma belenéztem a szájáb, hát nem csak a mandulája, hanem az egész torka egészen a fogsorig gyulladt, gennyes váladékos és iszonyatosan be van dagadva. Szegény nem tud enni, annyira fáj neki, inni is csak nagyon keveset kortyonként. Remélem azért az antibigyó használ neki és hamarosan jobban lesz. Annyira rossz így látni, egész nap csak feszik és vinnyog, meg rajtam lóg. Úgyhogy én is egész nap csak vele vagyok.
Na megyek is, mert épp nézi a Micimackót, megnézem hogy van.
pussz mindenkinek, bocsi, hogy nemreagáltam mindenre, de olvasok azért!