Hahó!
Köszi veseköves tanácsokat. Anyu nem egyszerű eset, úgy tűnik, ma reggelig 8 nagyobb köve távozott, plusz a kisebbek meg a homok
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ma máshol volt, mint eddig vizsgálaton, ezek normálisabbnak tűntek, de így is a fél napját ott töltötte szegény. Sajnos nem tudni biztosan, hogy van-e még kő, az biztos, hogy a vesében már nincs, a hólyagot viszont nem bírták megnézni, mert a folyamatos görcsöktől állandóan kiürül, és így nem megy. A doki szerint van még, ha nem lett jobban, és sajnos nem lett jobban. Az egyik vesében találtak egy cisztát is, de amiatt nem aggódtak, meg én is rákerestem a neten, és állítólag nem gáz. Az lenne a baj, ha sok lenne. Ami miatt viszont aggódom, hogy megnagyobbodott méhet láttak, a papírján kérdőjellel, hogy mióma? Javasoltak egy nőgyógyászati vizsgálatot emiatt, de anyu mondta, hogy irtó fájdalmai vannak így is az alhasban, a doki pedig azt mondta, hogy ráér erre, ha kimentek a kövei (persze évek óta nem volt nőgyogyinál
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
). Jövő péntekre visszahívták veseröntgenre, meg kapott új gyógyszert, ami gyulladáscsökkentő, meg Nospát javasoltak neki a görcsökre. Hát itt tartunk, az már eldőlt, hogy a gyereket nem visszük oda neki így, de azt nem tudom, hogy nyaralás helyett ne menjek-e inkább haza hozzá. Mondjuk valszeg azt mondaná, hogy ne, meg a nyüzsi zavarná is, meg imádja a vejét, de biztos nem előtte akarnak ötpercenkét pisilni szaladni és görcsölgetni, úgyhogy már arra is gondoltam, hogy egyedül megyek. Nem tudom
Gabi! Örülök, hogy jól van Zsoltika!
Képzeld, mióta itt voltatok, Miksa mindig rákérdez, ha a tesómról van szó, hogy a felnőtt Laci?
Beszti! Már annyiszor akartam kérdezni, hogy mikor költöztök?
Ildi! Natasa irtó édes, és tényleg milyen göndör, meg ezzel a lánccal olyan, mint egy kis bennszülött
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Megnövesztitek a haját? Hosszú, sötét göndör haja lesz a lányodnak?
A bícsetek tényleg ugyanolyan
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tiszta őrület,hogy tulképp a medence meg a napernyő is ugyanolyan, csak más színű
Mira! nem dicsértelek meg benneteket Andrissal a gólyánál
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Most
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)