Sziasztok!
Először is: Tiboroknak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
:):)
Képzeljétek, mindkét gyermekem ágyban van! Délután 3 órakor!!! Vagyis hogy pontos legyek, Lacus alszik, de Zsoltika valszeg nem, bár nem hallom hogy mozgolódna, lehet ő is beájult már
Hú, de régóta várom, hogy egyszerre aludjanak! Mondjuk ez csak véletlen, hiszen Lacus 2x alszik (de-du), Zsoltika meg egyszer sem napközben, de azért nagyon jó
Az történt, hogy ma délelőtt a játszón Zsoltika nagyon csúnyán megütötte magát: motorozás közben nekiment a pingpongasztal sarkának, pont a szeme között lett egy nagy seb dudorral
Nagyon csúnya esés is volt, a hátára-fejére esett, hát akkora üvöltést is levágott, hogy na, de hát ez érthető. Raktam a puklijára vizes zsepit, itthon egy kis dettollal is kezeltem, mert horzsolása van, szerencsére nem nyílt sebe, de akkor is. És a legnagyobb szerencse, hogy nem a szemével ment neki annak az átkozott asztalnak...
Másik kisfiúval motoroztak, egyébként nagyon szépen, ügyesen, és hátranézett Zsoltika, hogy merre van a srác, ahogy előrenézett, már neki is ment az asztalnak
Egyébként eez a játszó nagyon szuper, új játékokkal, csak ez az asztal van ott régről, és nagyon veszélyes, jó lenne ha elvinnék. Mert amúgy minden tényleg nagyon jól eltalált játék, nem is szokott bajunk esni, de most peches volt szegény Zsolti.
Ezért is fektettem le Zsoltikát, hogy egy kicsit pihenjen, mert rengeteget sírt, teljesen kiütötte magát
Alszik is, most megnéztem
Bocsi, lányok, hogy ennyire nem jelentkeztem! Csakhogy dolgozik az uram, elég sokat, most hétvégén is itthon programozott, én meg a gyerekekkel játszóra mentem, főztem, itthon is csak én voltam nekik, és így semmi esélyem nem volt a gép elé ülni. Persze azért ki is mozdultunk, egy kicsit vásárolgattunk is, úgyhogy nem panaszkodhatok
Rita,
kitartást a vizsgákhoz, dolgozatokhoz! Micsoda rejtett tartalékaid vannak neked!
Húha, ez a takarítási láz biztos jel, Peti hamarosan kibújik! Bár még egy picit maradjon, igaz? A párizsi fotók nagyon jók, az a táska gyönyörű! De mi a fene kerül annyiba rajta??? Na mindegy...
Motiot,
jobbulást Ábelnek! Remélem, Te nem kapod el a bajt! A lázat nem tudom, bár én is voltam beteg mindkét gyerekkel, de algopyrinnel csillapítottuk, és nem is volt semmi baj. Csak ismételni tudom a többieket: nagyon csinos vagy a fotókon, igazán! És remek helyen jártatok, nagyon tetszett a környezet
Ildi,
nagyon jók a fotóid, csinos vagy mindegyiken! Jó a harisnyád
És örülök, hogy négyeske gondolata felmerült Benned! Hajrá-hajrá! (majd pár év múlva természetesen)
Szirom,
azta, micsoda menü! Hmmmm, nyami! Megyek hozzátok vendégnek
A C&A-ban én is többször találtam már nagyon vacak szabású nacikat, igaz nem pocakosruhák között, de akkor is. VAn ilyen is, olyan is, körül kell nézni, és inkább érdemes a drágábbat venni, csak jó legyen, mégpedig sokáig!
Beszti,
nagyon hiányolunk, merre vagy? Fogyi hogy megy?
HOgy vannak a gyerekek? Simon mekkora már? Fotót tegyél már fel légyszi
Mártikám,
Te sem nagyon írsz, mi a helyzet Veletek?
Most már mennem kell, mert Lacus kemény negyedórás alvás után felébredt. Viszont elkezdtük a hozzátápit
Eddig csak almát kapott, minden nap egy picikét, de nagyon fanyalog, nem is nagyon nyeli
Azért az ízeket így is tapasztalja! Ahogy elnézem, még egypár hónapig tuti csak tejcin fog élni! Én meg egy csomó kis nyári felsőmet nem tudom felvenni egyenlőre, akkorák a cickóim, de hát nem baj, így van ez jól
Pussz!