Sziasztok!
Nem titok mi van Gerivel, bár nehéz leírni.
Az volt a gond, hogy nem kommunikál, fél az emberektől, gyerekektől, dührohamai vannak, ha valahova megyünk...stb...stb...ehez társul egy nagyfokú aktivitás is, ami miatt nem igazán eszik és alszik.
A pszichológusok ( mert egyszerre kettő foglalkozik vele ) azt mondták, hogy egy saját világban él, amiben a kommunikációnak nincs szerepe. Ebből adódóan nem beszél. Illetve az agya egy kicsit furán működik. Pl ha te mondasz valamit, azt nem érti meg. Csak vizuálisan tudja, hogy miről van szó. Szóval ha kitalálok valami játékot és azt elmondom neki, akkor hisztizik, örjöng, hogy nem, nem, nem. És amikor megmutatom neki, akor viszont tettszik a dolog és csinálja. Nincs hosszútávú memóriája sem. pl voltunk az állatkertben és nem emlékszik rá. Egy két szót azért beszél!
Viszont a maga kis világában nagyon precíz! Az autóknak egymás mellett kell álniuk és nem lehet felcserélni őket. Ha a széken billegek, akkor addig nem nyugszik meg, amíg vissza nem teszem a lábailt a földre. És még sorolhatnám. Kicsit autista jellegű, de a pszichológusok azt mondták, hogy ez még nem az, vagy ha az is, akkor nagyon enyhe szintű. Olyan bölcsibe fog járni, haol megpróbálják kitörni a kis világából. És nekünk itthon is kell csinálni majd ezeket a dolgokat,amiket a bölcsiben is csinálni fognak. Bár erről akkor tudok többet, ha már megyünk a bölcsibe. Amúgy nagyon kedves kis kölyök és szerintem nincs olyan komoly baj, mint amilyennek hangzik, de nyugodtabb vagyok, hogy elvittema hunán fejlesztési központba. Én idegileg roncs vagyok most. Vagyis egy kicsit jobban vagyok már! Mindemellett nincs segítségem sem. Szóval születése óta nem kaptam csak 2x fél napot, amikoris gyors elintéztema dolgaimat! Szóval kikapcsolódni még nem volt lehetőségem! Na de majd ha bölcsibe megy!
Csavargok minden nap!
Ennyi..nem panaszkodom tovább!
Jubi...basszus...ilyet is tehetnek???? lehetne kicsit belátóbb a vevő, aki a lakást megvette! Szorítok, hogy ne kelljen költözni még!
Mian!
Nem volt időm visszaolvasni! Mi van az oviban? Szegény csemetéd! Kitartást és járjatok utánna a dolgoknak!
Puszi mindenkinek!
Megyek, mert hulla fáradt vagyok!
Anikó