Kedves lányok!
Én is sorstárs vagyok, legalábbis "lógásban". Nekem kicsi és formás melleim voltak, most pedig ugyanolyan kicsik viszont lógósak lettek.
Elsõ babánál már a kismamaság elején elkezdtek nõni, érzékenyebbek nagyobbak és feszesebbek lettek, ami egészen a szoptatás végéig tartott, azaz a fiam 10 hónapos koráig.
Ezt az állapotot nagyon szerettem!
Eztán újabb pocaklakó érkezett nagy örömünkre! Most 14 hetes a hasamban, de a cickóim nem ugyanolyanok mint az elsõ babavárásnál. Egyáltalán nem duzzadnak még, nem is feszülnek, semmi, csak lógnak mint két üres zacsi és olyan laposak és puhák...
Végül is szembõl ránézésre még nem is olyan vészes, oldalról már elég gáz, mert úgy nagyon látszik a laposság és lógás szindróma..
De megfogni már elég vészes, bár ha állok (vagy ülök) még nem olyan szörnyû, de ha négykézláb vagyok (khmm, bizonyos esetekben
), úgy lógnak lefelé hogy azt nagyon utálom!
És annak sem igazán örülök, ha a párom meg akarja fogni szerelmeskedés közben, mert mindig attól félek, arra gondol, milyen löttyedt vagy ilyesmi. Pedig õ mindig mondja, hogy így is nagyon szereti, és hogy tápláltam vele a kisfiunkat, ez természetes, ne zavarjon mert õt nem zavarja.. szóval nagyon jó hogy õ legalább nem tesz megjegyzést, sõt vígasztal, de én még akkor sem tudok beletörõdni!
Várom hogy a második babavárás alatt újra duzzadni kezdjen, hogy legalább a tapintása ne legyen olyan puha, löttyedt, hanem feszes, telt - még ha lóg is!
Mellizomgyakorlatok sem segítenek, mert a kötõszövet nyúlt meg, azt pedig nem lehet visszacsinálni. Ha izmosítom, akkor annyit érhetek el vele, hogy mondjuk 2 cm-rel magasabbról fog lógni.
Na, jól kipanaszkodtam magam... van valaki közületek, akinek a terhessége negyedik hónapjában még semmi duzzadtság nem volt tapasztalható mellek terén? Ez is változó lehet, egyik babánál így, a másiknál úgy?
Ja, én is kénytelen vagyok mindig melltartót felvenni hogy ne látsszon a ruha alatt hogy lóg - holott azelõtt szinte nem is hordtam csak alkalmakkor, mert utáltam.
Fel a fejjel lányok, senki sem tökéletes, de nekünk legalább gyönyörû, okos és nagyszerû gyermekeink vannak!!!!
Puszi: Katus