Új privát üzeneted érkezett!

Nem hagyom magam és felteszem mégegyszer a kérdésemet, amit délután írtam, de ez a rendszer szalonképtelennek tartotta és kitörölte...

Szóval. Nagyon szégyellem magam, egyúttal el is vagyok keseredve, mert tök jellemtelen vagyok. Du. dolgoznom kellett egy kicsit, és eközben bevágtam kb. hat darab csacsifülét. Kép Két napja csak néztem, hősiesen elleálltam, ma el akartam küldeni a férjemmel a munkahelyére, és ez lett a vége. Nem vagyok normális, a saját kedvemet rontom el, ahelyett, hogy az eddigi sikereimen felbuzdulva méginkább kitartanék. Mint ti. Én meg ilyen béna vagyok, jaj, jaj... Kép
Ráadásul még traktállak is benneteket ezzel... Ti hogy álltatok (álltok) ellen a kaja-kísértéseknek?
Vagy ez csak nekem probléma??
Ha ezt is eltünteti, többet nem kérdezem meg... Kép

Jó délutánt!

Ja, és "büntetésem": kipróbálom Béres A.: Új kihívás c.dvd-jét. Ígéretes címe van Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na, tessék, tök barom vagyok, nyavalygok, pedig mekkora tragédiák történnek. Megértelek Motiot, hogy leírtad, én is ezt tettem volna. Ez rettenetes.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

El vagyok foglalva magammal nagyon Kép

Kaptam egy TÖKÉLETES mérleget! Zsolti nem is árulta el, mennyibe került, képzelem... De kénytelen lesz, mert most írjuk a kiadásokat, be kell vallania. Kép

Ráadásul ma fizetett be az Akácfa utcában 7000 Ft-ot, mert egy hete elkapott az ellenőr. Azt hittem 8 munkanapig lehet bemutatni, de nem, nyolc naptári nap. Most boldogok lehetnek, én nem vagyok...Kép

Motiot, kicsit beleolvastam a 2004 őszi babákba, és úgy vettem ki a lány szavaiból, hogy még hátravan a vérkép-vizsgálata, nem? meg tényleg csodákra képes egy fiatal szervezet! A barátnőm mesélt múltkor két esetet is a családjából, mindkettő csodával határos, egy családon belül!!
De nem tudom, miért történhet ilyesmi. Ne haragudjatok, hogy másról is írtam, nem érzéketlenségből tettem!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Már sajnos műtéten is túl van és kemoterápián. Úgy tűnt, hogy minden rendben lesz, de most megint rosszabbak a hírek.Kép
Bízom benne, hogy meggyógyul. A gyerekei akkorák, mint az én nagyobbam és legkisebbem...
Annyira fiatal és a gyerkek is olyan kicsik!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, elolvastam az egészet, iszonyú. De még mindig csak arra tudok gondolni, hogy az orvosok sok mindent tudnak, de sokszor történik csoda. Olyan sokat számít, hogy valaki fiatal, erős testileg-lekileg, és úgy láttam ennek a lánynak a szavaiból, hogy ő az. Nagyon drukkolok neki, meg a családjának. Nem is tudok mit mondani.

Többiek, mi van veletek?

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

De nagyon keveset írtatokKép

Mi zenebölcsiben voltunk, aztán gyorsan csináltam a kölyöknek krumplistésztát, és nagy örömömre ette is. Itt olvad minden, már megint nem bírom kivinni, mert bár a fákról eltűnt a hó, térdig ér a sár mindenhol. A faluban nem hócsizmában voltunk, hanem rendes cipőben, és gázolt bele a pocsolyákba, hiába minden könyörgés, szigorkodás, végül a hónom alá kellett csapnom. Így is összekent teljesen.

Motiot! Borzasztóan sajnálom a lányt, összeszorult a szívem. Elolvasni még nem volt erőm, sajnos a közelünkben is van most hasonló jellegű nagy baj, és ez is éppen eléggé megvisel.

Rita! Tegnap én is bűnöztem, mert a vendégek hoztak Miksának Kinder Buenot, és itt néztem én is, úgy voltam vele, hogy egye meg inkább. De nem kérte, és ott álltam a kezemben a kibontott csokival...Kép A másik fele még itt van a csomagban.

Beszti! Olyan ritkán jössz mostanábanKép

Az eltűnt hozzászólások miatt írtam a szerkesztőnek, és azt ígérte, hogy utánanéz.

Többiek, minen oké?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, akkor írok én! Szirom, időnként kettesben maradunk.Kép

Tegnap este egy óráig áramszünet volt nálunk, meg még néhány helyen az utcában. Gyerekek először kicsit megijedtek, mert kb egy hete kiment a biztosíték este, akkor nem találtam meg a gyertyát sem. Most igen, gyertyafényes vacsora volt, csoda romatnikus Kép A fürdés elmaradt, de a mese idejére visszatért az áram, ennek örömére, meg a nagy ijedtségre 4 Magyar népmesét nézhettek meg. Kép Ja, és amikor Zsolt felhívta az Elmüt, azt mondták, kijönnek, de ha nálunk van a hiba, 8000 Ft a kiszállási díj.. Vagyis ne nagyon zargassuk őket. Kép Azért elég furcsa lett volna, ha az utcában több helyen is miattunk megy el az áram.. Kép Később azt mondták, négy (4!!!) órán belül kijavítják. Tök jó. Addig megfagyunk.

Szirom, egy fél kinder bueno mégsem hat csacsifüle Kép! Az nem bűn, csak kilengés!

Babanet elég érdekes, délelőtt egy csomó topicot nem lehetett egyáltalán megnézni. Túl nagy, vagy mi a baja??

Krumplis tészta jó ötlet, azt biztos az enyémek is ennék!

Séta is ismerős, Adél ISZONYÚ nehéz eset, ezért leginkább kocsizunk. Jó is az, latyakban!!
De Bernát is marha lassú, az ötperces út az oviból hazafelé minimum negyed óra. Mindig megfogadom, hogy nem baj, nem szólok, de Adél meg nyöszög a kocsiban (vagy visít veszettül) akkor már elfogy a türelmem mégis. Néha úgy érzem, ha valaki az utcán lát minket, azt hiszi csak noszogatom a gyerekeimet mindig. Pedig nem. Kép

Írjatok, egész délelőtt néztem, jön-e valaki, hiányoztok lányok-asszonyok!! Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Az áramszünet az nagyon gáz, nálunk különösen, mert árammal megy a szivattyú is. Még a klotyót se bírom lehúzni, illetve csak korlátozott alkalommal. Itt nincs vízvezeték (pedig a szigeten van a legnagyobb vízbázis, innen kapja Bp. is a vizet). Olyankor fűtésünk sincs asszem, nem beszélve a hűtőkről ésatöbbi. Szóval ne legyen áramszünetKép Azért elég érdekesen álltak hozzá az elmüsök nálatok.

Mondd már meg, mi az a csacsifüle?Kép Akartam is kérdezni, csak elfelejtettemKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jaj, az nagyon finom! Diós (vagy bármilyen más) töltelékkel töltött süti, kis korongot kell szaggatni, bele a dió és félbehajtani. Így olyan alakja lesz, mint a csacsi fülének, mondom én, a tősgyökeres pesti lány..Kép
És a végén meg kell forgatni porcukorban. Anyukám sütötte, én meg megettem (mondóka két ujjra Kép Kép

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Most akartam írni, de Olivér pont felébredtKép

Csacsifülét én se ismerem, de ti beszéltek bűnözésről????
Én ma megettem reggel egy töpis pogácsát, aztán ebéd után egy óriási mignom-ot, meg egy még nagyobb kókuszkockátKépKép
(plusz az ebéd+ a reggeli)

mennem kell,mert Levente is itthon van, lázasKép
vas

Na akkor irok en!
Most ebredt fel a rajko, delelött meg babacsoportban voltunk, aztan ket csajszival elmentünk utanna kavezni meg setalni egy kicsit, mire hazaertünk mar ebedidö volt, utanna meg alvas. Abel nagyon elvezte megint a sok gyereket, holnap "babatornara" megyünk, kivancsi vagyok, milyen lesz, amolyan kis "dühöngöt" allitanak össze a gyerekeknek, ahol kitombolhatjak magukat. Abel biztosan elvezni fogja.
Nalunk is het agra süt a nap eppen, bar az elöbb meg havazott, mint az örült. Mar jo lenne a joidö! En mar azt sem bannam, ha esne az esö, csak lenne mar jobb idö! Marmint melegebb!

Hat igen, en is azota olyan rosszul erzem magam, miota olvastam a lanyrol, nem tudom kiverni a fejemböl. Olyan rossz! Es az embert is barmikor utolerheti valami hasonlo, sajnos nincs ra garancia, hogy nem. Ez annyira iszonyu! De tenyleg, az ember csodakra kepes, ha akarj, es ö tenyleg erös csajszi. Nagyon nagyon szoritok erte en is.
Na erre mondom, hogy a fenebe a penzzel, csak egeszseg legyen, nem is nyavalygok tovabb, hogy nincs penzünk meg ilyenek, meg hogy van rajtam 10 kilo fölösleg, ezek olyan banalis dolgok!

Rita, Szirom, a setak nalunk is hasonloan zajlanak, csak noszogatom szegeny gyereket es csigatempoban közlekedünk. Hol pedig meglodul, aztan alig erem utol. A ho meg a pocsolyak neki is nagy örömet okoznak sajnos, de a gyerekek mar csak ilyenek.
Anyaztam am en is rendesen delelött, mert babakocsival indultunk neki, de sajnos itt nem mindenhol van letakaritva ajarda, vagyis inkabb irom ugy, hogy a legtöbb helyen nincs, na a bolygokerekü kocsival marha jo volt lavirozni, azt hittem megszakadok! Szegeny Abel meg majd kiesett a kocsibol, ahogy huztam-vontam. Asszem egy darabig nem megyek babakocsival sehova, mert nincs ertelme, csak kinlodunk. Ezek a nemetek marha lustak, inkabb megvarjak, mig elolvad.

A tegnapi levelemben, ami eltünt, epp az anyost szidtam megint, lehet, hogy ezert tünt el? he-he-he

Többiek merre vagytok? Aniko, Gabi, Ildi?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ja, és még egy kinder maxi king-et is megettemKép

Jó lehet a csacsi füle, úgyis rá vagyok izgulva a diósokra mostanában,pénteken vettem mini zserbót, meg ilyen habos diós valamitKépKép
El is fogyottKépKépKépKép
vas

Latom, gyorsabbak voltatok nalam!

Rita, a csacsifület en sem ismertem.
Biztos finom lehet...

Ildi, Leventenek jobbulast. Mi baja van?

KépKép
KépKép
motiot

Ildi! Mi a baja szegény Leventének?Kép
Mikor mész legközelebb nst-re?

Rita! Jól hangzik ez a csacsifülKép

Motiot! Én is kivagyok már az idő miatt, már hatvanszor elterveztem, hogy mit változtatok a kertben de amíg hó borít mindent, semmit se lehet csinálni. Pedig akkor még az se lenne fontos, hogy sétálni menjünk, akkor molyolhatnánk itt a kertben. Miksa imád gereblyézni, meg kapirgálni. Õ is élvezné, meg én is.

Csajok, én meg már most tudom, hogy ebben a hónapban se lesz semmi, mert már megint állat vagyok. Mondjuk van is elég bajunk most, de ezeket nem írom le itt. Nem velünk van a gond, mi rendben vagyunk. Szóval simán produkálom a premenstruációs tüneteket, és ez mióta szültem, csak erősebb. Ingerlékeny, feszült vagyok ilyenkor, meg minden bajom van. Robbanok. Küzd még valaki ilyesmivel? Van rá valami gyógyszer, de nem nagyon szeretnék gyógyszert szedni.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Fogalmam sincs, mi a baja.Este azt mondta , hogy fáj a feje, reggel is ezzel kezdte, aztán 37,1- et mértem neki, ennyi volt.Elmentünk sétálni délelőtt mi is, semmi baja nem volt, aztán hazajöttünk, lefeküdt az ágyra, el is aludt, jó piros volt a pofija, megmértem a lázát, 37,7, fél óra múlva már 38,4 volt.Még mindig alszik.
Majd ha felébred, kap lázcsillapítót.Dokihoz nem tudom vigyem-e.Nincs kedvem a sok göthös között összesezedni valamit 3 héttel szülés előtt.
Ennyi.Talán csak 1-2 napos ügy lesz.RemélemKép

Még olvastam az anyós szidós üzidetKépKép

Szegény lány , nagyon sajnálom,de én inkább nem olvasom el, nem szeretek ilyeneket olvasni, olyan rosszKép
Még úgyis, hogy nem is ismeredKép

Ildi
vas

Szirom, közben már válaszoltam isKép

Nst-re pénteken délelőtt megyek.Izgi!!!!
Olyan jó hallani a kis mukika szívhangját, mozgásait...stbKépKép

Nekem nincsenek ilyen tüneteim, lassan 9 hónapja nem menstruálokKép
(de nem is voltak soha)
vas

Sziasztok!

Minden oké, persze, csak Barnabást egyszerűen nem bírom kikapcsolniKép Reggel 5 körül kel, a délelőtti séta alatt alszik a kocsiban, de azután vége, estig nem alszik és ráadásul még szórakoztatni is kell.... de ilyenkor nem nevelgethetem, hogy hagyom kicsit... mert felébreszti Dorinát a "finom" kis ordításávalKép most a hintába raktam, csend van....Kép

Motiot,
ez tényleg szörnyű... bizzunk a csodában...

Rita,
az enyém is PatakiKép nem mázas, valószínűleg az lehet, amit Szirom írt, hogy csak helységnévKép Az Árpitól azt kértem, hogy a legnagyobbat válassza, hát a Pataki volt azKép rá van írva, hogy mikróba is jó, de kinek van ekkora mikrója???Kép
A bűnözés: kitkat, twixKépKép

Szirom,
5 után lehet hívni a csontkovácsot, reggel lepattintott, hogy rendelKép felhívod külön vagy én kérdezgessem és számoljak be?Kép
Megkérdezem tőle a menetet, hogy hogyan állít fel diagnózist, az anyagiakat és, hogy járóképesek leszünk-e még utána...?Kép ennyit gondoltam elsőreKép
Séta: a Dorina ma egy akkora kátyúban landolt, hogy szó-szerint comközépig ért a víz szegénykémnek, ki akart lépni belőle de ekkorát nem tudott ezért úgy pofiraesett, hogy na... en meg csak annyit tudtam mondani, hogy itt úszni kellett volnaKép szerencsére teljesen jól vizsgázott a síruha, nem ázott átKép mert persze ez játszótérre menet történt...

Ildi,
fincsiket eszegetsz mostanábanKép Natasának ez jár!!!
Van egy lány nálatok, a tavasziban aki elég gyors ütemben halad előre a terhességéval.... márc.1 36+5....márc.6 38+3 Neked is feltűnt? SzimatolokKép

anikó

Anikó
pupi5

jesszus közben egy csomót írtatokKépKép nem percre kész a hsz.-m, bocsi 2-kor írtam...

Anikó
pupi5

Anikó!

Szegény DorinaKépKép
Megköszönném, ha felhívnád. Ma egyébként sokkal jobb a derekam, de tényleg meg kéne nézetni. De gondolom, nem csak akkor lehet menni, amikor fáj, vagy igen?
Most még azt sem tudom mondani, hogy mikor lenne jó, mert lejárt a jogsim, holnap megyünk ügyintézni. Első menet. Holnap megcsináltatom a személyimet, meg a forgalmit az új nevemre. Nyáron pont az okmányirodában javasolták, hogy inkább várjam meg, míg lejár a jogsim (megtörtént), ne kelljen két kört futni. És hülyén vette volna ki magát, ha a személyim és a jogsim nem ugyanarra névre szól. De így is két kör lesz, mert a dokihoz már csak az új személyimmel mehetek, a régi nem jó neki, mert akkor csak a régi nevemre tudja meghosszabbítani a jogsimat. És akkor azonnal cseréltethetem is. Szóval így holnap okmányiroda, aztán usgyi a dokihoz, majd vissza az okmányirodába az új jogsiért. Közben meg lassan itt lesz az újabb munka is...Kép Az uram is halálra dolgozza magát, pedig most csak ő tud vinni. Kivagyok, komolyan.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Képzeld most megnéztem a jogsim.... szeptemberben járt leKép Olyan trehány vagyok... Nekem két névre szólKép Akkor most én is ügyintézek valamikor, de én csak magam tudok... és szorítok veszettül, hogy ne igazoltassanak...
anikó

Anikó
pupi5

Aniko, jo, hogy elökerültel te is!
Ildi, leventenek jobbulast! Hat en is meggondolnam, hogy elmenjek-e a bacis gyerekek köze a rendelöbe!

Szirom, az utobbi idöben en is robbanok a mensi elött, mint epp most is. Szegeny Abel meg nem tudja, hogy miert vagyok ilyen ingerlekeny es miert emelem föl többször a hangom, mint maskor. Sokkal türelmetlenebb vagyok. Nekem is ma jött meg. Remelem ezzel a dili is elmulik.

Itt megint szakad a ho!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szegény Dorina, jól jártKép
Te meg úszásra ösztönzödKépKépKép?

Az a helyzet, hogy mostanában kevésbé tudok ellenállni a fincsiségeknek.Tuti az utólsó hónapban fogom a legtöbb kilót felszedniKép

Szirom, nem lesz semmi ez az okmányirodás- orvosos kör holnap.
Nekem meg lehet autóm se lesz holnaptól.De nem kiabálom elKép
Mindegy, mert úgyse szívesen ülök bele már.Aztán ha valahol elfolyik a magzatvizem???
Vagy nekiállok görcsölgetni????
Szép lenneKép

Anikó, nem tűnt fel a gyors lefolyású terhesség, de majd utánaolvasokKép
Lehet, csak elhibázta, én is szoktam néhaKép
vas

Anikó!!!!
Szeptemberben lejárt??????
Hát jól elfelejtettedKépKép
Még szerencse, hogy nem kaptak el a rendőrök.
Anyámnak ez 5 rugójába került, pedig ő csak pár nappal csúszottKép

Motiot, hétvégére itt is havat mondanak megintKép
Bár , ha azt vesszük, eddig mindkét gyerkőcöt hóban szültemKép
Kösz Leventének a jobbulást, bár még mindig alszik(és meleg a feje)
vas

Rita, állat vagyok, meg sem dícsértem a kis festőinastKép
nagyon koncentrálKép
vas

Szirom,
rákérdezek, hogy "panaszmentesen" is kovácsol-eKép
a helye biztos megvan, sajnos, de örülök nagyon, hogy jobb márKép

Ildi,
ne kezdjétek most Ti a betegeskedéstKép Remélem, hogy semmi komoly! Nekem most a dokim azt javasolta, hogy kezdjek el Bérest adni, mert az nagyon jó immunerősítő és még most fog jönni az influenza vírus... Lehet, hogy Levinek is jó lenne?!Kép

anikó

Anikó
pupi5

Anikó!KépKépKép Közben meg nyugodtan autókázolKép De miért csak 2 évre van? Nekem 10 évre adták legutóbb. Háát, röpül az idő, nemmondom.

Motiot! Nekem kb. egy héttel a mensi előtt szokott jönni az állatság. 14-én szokott megjönniKép De most rövidebb volt a február, gondolom, lesz egy kis eltérés.

Ildi! Holnap csak okmányiroda lesz, mert csak fél2-re van időpont a Pólusban, a dokim meg délelőttös. Tök egyszerű, nem? És még oda is kell időpontot kérnem, csak addig nem akartam, amíg az okmányiroda nem adott.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!

Minden rendben velünk, majd írok is Kép Most indulunk a cukrászdába Kép Enyje no, annyira jólesne egy dobostorta Kép

Este próbálok jönni.
Gabi

pgaboka

Szirom!

Most már igyekszem többször jönni. Pontosabban olvasni eddig is olvastam, de nem nagyon tudtam írni.
Azért, mert a kislánykám még régebben leejtette a gépemet, nem romlott el, csak az a része, ahol a töltőkábelt be kell dugni. Emiatt állandóan lemerült. De még ez sem lett volna gond, de a szervízben, ahol megnézték, mennyiért csinálják meg, a billentyűzetből kihagytak két csavart, így egy idő után azt sem tudtam használni. Csak egy "tollal" lehetett gépelni (mint a kéziszámítógépeknél (PDA)). És úgy elég nehézkes volt.
De tegnap végre megoldottuk a töltéskérdést, és egy billentyűzetet is szereztem hozzá.
Szóval most már tudok írni!KépKép
Már ha ráérek, mert mi meg hitelügyintézünk, hát az sem egyszerűbb, mint az okmányirodás, jogsis móka.
Képzeld mi is beleeestünk egy madárinfluenza körzetbe (a százhalombattai 10 km-esebe).

Rita!

Pont a múltkor olvastam, hogy ha jól értelmeztem, akkor a lakosság lélekszámától és napszaktól is függ, hogy mennyi idő alatt kötelesek kijavítani a hibát.
Csütörtök és pénteken az oviban nem lesz áram (és így fűtés sem), és "saját felelősségre" vihetem a gyereket. Ha tudtam volna a hét elején, egyáltalán nem vittem volna. Tegnap nem volt, mert apuja itthon volt, az se lett volna gond, ha egész héten marad.
Kajakívánás: hát nálam van. De mivel nem akarok olyan sokat leadni, nem gond, ha nem megy le olyan gyorsan. Időnként belefér, csak igyekszem nem estére időzíteni.KépKép Akkorra marad a Norbi puding!Kép

Idli!

Én is el tudnám viselni, hogy jópár hónapig ne menstruáljak hasonló okokból, mint te!KépKép
Hú, de izgi, mindjárt meglesz a nagy találka!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

olyan gyorsak vagytokKép

Rita,
bocsi, én is majdnem elfelejtettem...
tényleg nagyon édi a képKép

Szirom,
menci... én is majd szét robbanok előtteKép borzalmas, semmi ötletem nincs, sajnos...
de mostmár Neked nem kéne!!! ne jöjjön meg! Projekt most megvalósíthatatlan???? Nem sokat van otthon, szegény urad...
anikó

Anikó
pupi5

Na, közben még írtatok!Kép

Ildi!

Én még a kiírás előtti hétvégén is vezettem egyedül. Pont egy babanetes baba-mama társaságba Nátánnal. De felkészítettem őket, hogy lehet, hogy onnan megyünk szülni, de végül Hannával kibírtuk a kiírásig. És éjszaka kezdődött, tehát még apát sem kellett visszarángatni a munkából.
Leventének jobbulást!KépKép

Jogsi: engem még sose ellenőriztek, pedig 6 éve vezetek. Ill. a napokban megállítottak, de a rendőr benézett a hátsó ülésre (két gyerekülés, gyerekek nem voltak velem) meg meglátta, hogy csereautó (a kocsimat szervízelik), erre azt mondta, hogy menjek tovább. Még a papírjaimat se kérte el... Szóval csereautót szabad eltulajdonítaniKépKép, és még jogsi sem kell a vezetéséshez!Kép

Amúgy eltévedtem??? Csacsifüle, meg cukrászda? Ez itt a fogyis topik?KépKép
Persze, akik már lefogytak!KépKép de hogy tudjátok így tartani a súlyotokat? Nekem minden olyan hamar visszahozza a plusszokatKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Anikó! És az a gáz, hogy ilyenkor az ember egy hárpiának tűnik, pedig bizisten nem akarom. De néha elképzelem magam kívülről, háááát... És szegény uram hazaesik a melóból, én meg itt pattogok. De eskü, nem tehetek róla.

Az ember iszonyúan sokat dolgozik, a munkamentes lyukakban gyógyornára jár, itthon meg ülve elalszik, már ha épp nem éjszakás ugye. Tegnap itt szunnyadt el a gép előtt szegénykémKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
két névre szólKép nem két évreKép

Szia BesztiKép
jó, hogy most már fogsz sűrűbben jönniKépKép
olvastam egyszer a blogodatKép már költöztök?
anikó

Anikó
pupi5

Beszti, a csacsifüle a bűnök közé sorolandó, ennek kapcsán esett róla szóKép

Egyébként engem se nagyon ellenőriznek. Ezzel a kocsival még sose állítottak meg. A régivel is csak azért, mert sokat jártam éjszaka haza a melóból, és olyankor ugye minden autó beleesik az ellenőrzésbe a kihalt utakon. Az uramat bezzeg sokkal többször nézik meg. Meg régebben volt egy Mercije, na, azzal lépten-nyomon lemeszelték.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Két névreKépKép Nagyon figyelmes vagyokKép

Miksa még mindig alszik, bár igaz, hogy csak 2 körül tettem le. Simán kivasalhattam volna egy csomót, de ki tudta?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

ez sokkal fontosabb mint a vasalás!!!KépKép
a vasalnivaló, holnap is ott lesz, de ki tudja velünk mi lesz holnap?Kép

Anikó
pupi5

Felébredt a Bucka, úgyhogy én el is köszönök. Ti azért írogathattok ámKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Persze, hogy fontosabb, csak most megközelítettük azt az állapotot, hogy nem tudok mit adni az uramraKép Tiszta ruha rengeteg van, csak vasalt nincs.

No, tényleg lépekKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

akkor én is meguzsisztatom a piciketKép
azt nem mondom, hogy jó vasalást, de kitartástKépKép

Anikó
pupi5

Anikó, most fürdeni viszed őket vagy sétálni?Kép

Egyébként csak azért ugrottam be, hogy elújságoljam: most sül Anikó muffinjaKép Szénhidrátnapom vanKép Ebből is látszik, hogy nem vasaltam, hanem sütöttünk Miksával. Õ tette be a muffinsütőbe a papírkapszlikat, teljesen egyedülKép

Tegnap este pedig megcsináltam a kölöknek Rita brokkolikrémlevesét, és nagyon bírta. Igaz, tettem bele virslikarikákat is, hogy valami tápláló is legyen benneKép Frankfurti brokkolilevesKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nnna, megint félreolvastamKép Úgy olvastam, hogy megusziztatom őket, pedig valszeg uzsi volt, az ugyi?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, ez szakmai ártalom, olvasol te eleget, itt már nem tudsz annyira figyelni Kép.
Holnap is elmegyek itthonról délután, ha ez kell ahhoz, hogy írjatok! Kép Ez igen! Kép
Délelőtt megijedtem egy kicsit, nem volt senki, azt hittam bunkónak tartotok, hogy Motiot hsz-a után másról is írtam... Megijedtem, hogy csak ültök dermedten a monitor előtt, hogy ilyen érzéketlen vagyok. De most én is úgy érzem, mit Ildi, hogy (talán a tél miatt, nem tudom) de igyekszem a körülöttem lévő nehézségekre, bajokra koncentrálni, nem tudok ilyen borzalmakat olvasni. Nem azért, mert nem sajnálom rettenetesen, hanem éppenhogy megszakad a szívem az ilyen történetekről. Ennyit a magyarázkodásról.

Mesélhetek a mérlegemről?? Kép Kép Kép Csodaszép, Bosch, mér testzsírt (nem mondom meg, mennyi Kép) meg víztartalmat meg persze kilót. Kép Jól! Fél kilóval többet, mint anyukám hőn szeretett mérlege, de legalább mindig ugyanannyit.

Szirom, örülök, hogy bejött a leves, én is szoktam gazdagítani, de ezt a fantáziádra bíztam. KépLevesgyöngyöt ismered? Az is nagyon gyerekbarát!

Anikó, le a kalappal a sétáltatás miatt! Én bizony ritkán szánom rá magam, a két nagyot úgyis kiviszik az oviban, csak ugye van egy kis harmadik penészvirágom is aki idebenn hervadoz...Kép Ma az anyukám volt velük du, elment velük egy órára sétálni. Hálás voltam, nagyon!

Akartam már kérdezni, hogy ti tudtok programozni néha kettesben a férjetekkel? Mi elég jó helyzetben vagyunk, de még így is keveslem néha..Kép De nektek messze vannak a szülők, nem? Azért van bébiszitter vagy valaki? Ez olyan fontos, nagyon érzem, főleg ennyi év után Kép.

Még valami: Adjatok tanácsot, mit csináljak holnap ebédre, maradt estéről egy halom virsli, nem ette senki..Kép Nekem jó, de 10?? Hogy álcázzam nekik??

Én is bírok annyit írni mint ti! (Pedig még van mondanivalóm, ami bennemragadt Kép))

Jó éjszakát!

Rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Csak csendben pötyögök itt, mert Zsoltika már alszi... A billentyűzet meg hangos, és itt van a gép rögtön az alvószoba mellett.

Ildi,
jobbulást Leventének! Esetleg hívd ki a dokit (bár tudom, az pénzbe kerül), már ha nem múlik a láz. D e mi baja lehet?

Szirom,
jók ezek a félreolvasások Kép Ügyes Miksa, ő is szeret főzni? Zsoltika is mindig sertepertél körülöttem, keverni nagyon szeret és tojást törni is.
Én ma husis-krumplis ragut készítettem, nagyon finom volt! Leírom szívesen a receptet, ha ehetsz ilyet szénhidrátnapon Kép
PMS: érdekes, nekem is szokott lenni ilyen. Feszültség, idegesség a mensi előtti napokon, na meg fejfájás!!! Tuti tünetek Kép Néha erősebb, néha gyengébb... Én nem szedek semmit, annyira azért nem érzem vészesnek a dolgot.

Beszti,
hát azért időnként odafigyelek én is. De néha nem árt a bűnözés Kép Én nem is tudom egyébként, most már jó ideje nem diétátom, meg semmilyen kúrát nem tartok, de a kilóim abszolút nem változnak, sőt! Lehet, hogy a torna gyorsítja az anyagcserét Kép Mindenesetre örülök, és persze majd' minden reggel a mérlegre állok, hogy még időben észrevehessem az esetleg meglódulást.
Örülök, hogy többször jössz! Kép

Motiot,
nagyon sajnálom szegény lányt, és bízom a csodában! Szörnyű ebbe még belegondolni is Kép

Anikó,
szegény Dorina Kép Combközépig, nem semmi! Jogsid Kép Remélem, nem kapnak el a rendőrök!

Csajok, a másik topicban téma, és Titeket is szeretnélek megkérdezni Kép Szóval arról van szó, hogyan mondjuk meg a gyereknek, hogy milyük van a fiúknak és a lányoknak Kép TEhát a nemiség kérdése merült fel: ki hogyan hívja a nemi szerveket, ki fürdik együtt a csemetékkel, mennyire mutatkoztok esetleg meztenelül a gyerekek előtt, mit szólnak a tesók a másik nemű tesóhoz...

Nálunk igazán nem volt eddig ilyen kérdés. De a minap Zsoltika azt mondta nekem a wc-ben, hogy "Anyu töröld meg a kukid"... Én meg azt sem tudtam hirtelen, hogy mit is mondjak. Ez ugye nem jó, mert nem árt, ha már az óvodában tudja a gyerek, hogy másak a lányok Kép

Az is nagyon jó tanács volt, hogy ne azt mondjuk, hogy a lányoknak NINCS kukijuk, nehogy a fiúgyermek úgy érezze, hogy a lányok kevesebbek ezáltal. Hanem úgy vezessük be, hogy a lányoknak NEM kuki van, hanem punci Kép

No tényleg kiváncsi vagyok, Ti hogyan boldogultok a témával.

------------------------------------------

A másik, már régóta tervezek feltenni néhány fotót Zsoltikáról Kép Van régebbi teletábi-fejdíszes, toronyépítős, ma meg vízfestékeztünk, és arról is készült Kép És nagyon szépen rajzol is, lerajzolt engem, Apját és saját magát is, majd arról is teszek fel fotót Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

Rita,
közben írtál Kép Frandfurti leves??? VAgy tojásba ágyazott virsli: ez nagyon egyszerű, a virsliket lerakod egy tűzálló tál aljára, néhány tojást felversz, só, bors és ketchup kell bele Kép Rá a virslire, és sütni, amíg megszilárdul Kép

Nem vagy egyáltalán bunkó, szerintem azért nem írt senki, mert egyrész megrázó volt ugye olvasni, másrészt meg nem volt időnk... Nekem legalábbis nem volt.

Gratula a mérleghez!!! Kép Ugye milyen jó??? Bizti nagoyn szép is Kép

Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Gabi! Nekünk van egy könyvünk, A baba első lexikonja. 1979-es kiadásKép, de Miksának ez a kedvenc könyve. Olyan is a stílusa, mint a mi gyerekkönyveinknek, de ez most mindegy. Zsófiról és Petiről szól, testvérek, és a hétköznapjukat mutatják be. Ébredés, öltözés, reggeli, játék, csigát találnak, labdának, kutyát macskát látnak, segítenek teregetni, porszívózik a mama, és hasonlók. Ebben fürdenek is, ideteszem a képet:
Kép
Nem tudom, olvaható-e a szöveg, én fölolvastam neki, meg megbeszéltük. Peti kukacát érti, de a lány fogalmat még nem nagyon, és én is azt mondtam neki, hogy a lányoknak nem kukacuk van, de nem kérdezett vissza szerencsére, és különösebben szerintem nem foglalkoztatja a dolog. Hogy mijük van a lányoknak, azt még nem mondtam, és nem is tudom, mit mondjak, mert én úgy nem szeretem a punci szót.
Meztelenül néha lát minket, de ez inkább csak olyan, hogy ha kijövök a fürdőből, nem öltözöm kapkodva bent, hogy meg ne lásson. Nem túl sokat lát ruha nélkül, de nem is különösebben takargatjuk magunkat. Mostanában nem is fürödtünk együtt, régebben előfordult velem is, és a papával is.
Állítólag én annak idején anyut mosakodni látván annyira megörültem, hogy "kiscica"Kép, hogy csak nehezen tudták elmagyarázni, hogy nemKép

Szénhidrátnapon se husi, se krumpliKépKép

És a fotók hol vannak? Ne csak mondd, látni szeretnénk őketKép

Rita! Gratula a mérleghez!Kép
Kaja: én szoktam olyat, hogy virsliket hosszában félbevágva serpenyőben pici olajon megsütöm, és ráöntök olajon megfuttatott hagymából és ezen megpirított gombából készült cuccot. Aztán rá sajtot, és vagy csak hagyom ráolvadni, vagy ha van idő, megy a sütőbe, és megpirul. Ebbe tehetsz még tojást is, vagy bármi más finomságot. Érdekes, nálunk nagyon fogy a virsli, nem kell álcázniKép

Bébiszittyónk nincs, és ismeretlenre nem is nagyon bíznám Miksát. Nekünk nincs senki a közelben a családból, szóval mi ennek következtében szinte egyáltalán nem vagyunk kettesben. Pedig kellene, talán kevésbé lennének nekem is állat napjaim, meg az uram is lelazulhatna kicsit. Majd anyut megint megkérjük kicsit, hogy jöjjön el, vagy mi megyünk. De ha mi megyünk, akkor a tesóm és apám annyira érzéketlenek, hogy egész nap lefoglalják az én emberemet. Egy percünk nincs kettesben. Már nem is szeretek menni, mert a végére olyan feszült leszek, hogy ordítani tudnék. Mindig viszek szép ruhát, de sose jutunk el vacsizni. Mondjuk könnyű Katát táncba vinni, tudom én, de ha eccer horgászni hívják, amit imád, és tényleg nagyon fáradt. Úgyhogy (nem most, hanem kicsit jobb időben) hajnalban kimennek horgászni, aztán úgy kell őket hazaimádkozni ebédre, mert anyám persze süt-főz ezerrel, aztán ebéd után beborulnak egy alvásra, estefelé megébrednek, jön a vacsi, majd isznak egy-két sört, és mire lefektetem a gyereket és szabad lennék, elalszanak. Döbbenet. Most legutóbb azért voltunk bálban meg karaokebárban, de nem kettesben, hanem az én volt csapattársaimmal, mert esemény volt.

No, mára már sokadszorra kipanaszkodtam magam, megyek is összeszedni a játékokat. Tényleg, én meg ezt akartam kérdezni: Miksa elengedi a füle mellett, ha szeretném, hogy segítsen összepakolni a vackait. Erre egyedül a kádban hajlandó. Tök gáz, hogy én csúszok-mászok a kockáiért, miután lefektettük. Ha ébren van még, akkor nem érek a végére, mire újra kiborítja az elsőket...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
gyorsan írok, talán van pár percem,mert a kis terroristám megint 5-kor kelt és azóta morgott folyamatosan, mint egy mérges kutyaKép ismét a hinta segített csak, hogy le tudjam halkítaniKép csoda, ohgy Dorina nem ébredt még fel... Olyan, mint egy házsártos férj... dúl-fúl, de közben meg játszik a játékaival, de olyan duzzogva, néha csapkod... ha odamegyek, persze teli szájjal vigyorog, nem értem én eztKép egy esettanulmány ez a babyKép

Szirom,
persze, hogy félreolvastadKép mert nem helyesen írtamKép meguzsiztatom, lett volna a jó...

Remélem fincsi lett a muffin, jó a 90 naposban, hogy lehet ilyet enniKép
Nem tudtam, sajnos tegnap a cs.kováccsal beszélni, ma délelőtt megpróbálomKép
Jó ez a könyv, lightosan erotikusKépnem lehet elég korán elkezdeni az ismerkedést a másik nemmelKép
Nekem most a nagylány lépett aggasztó korszakba...
Ártatlan szemekkel kérdi tőlem vmelyik nap, hogy pénteken a barátnőjénél aludhat-e (szokott egyébként, néha) már majdnem rávágtam, hogy persze, de a szimatom azt súgta, hogy itt mélyebben kell a dolgokat megvizsgálniKép Elkezdtem kérdezgetni... és láttam, hogy enyhe pír fut át az arcán... Na, nem ragozom, kiderült, hogy egy 8-dikos fiú is ott aludna (mert a Tina (barátnő) testvérének a barátja és meghívták) Ez a fiú egy-két hete elkezdett a Niki körül legyeskedni, nagy bánatomraKép Kapásból mondtam, hogy hogy gondolja, hogy egy vad idegen fiú előtt fog pizsiben flangálni... hirtelen nem is tudtam mit mondjak, olyan abszurd volt számomra még a kérés is. Õ ebben semmi kivetni valót nem talált... hát én igenKép (arról nem is beszélve, hogy egy 8-dikos fiú már egy kicsit többet is akarhat...a Niki még csak 6-dikosKépszóval nem engedtem, ő meg duzzogott, de nagyon sokat fogok vele beszélgetni, hogy helyére kerüljenek a dolgokKép Ezek a mai fiatalok úgy rohannak... mindenbenKép

Gabi,
nálunk teljesen természetes a meztelenség, de nem rohangálunk előttük meztelenül, de a fürdőszoba nincs kulcsra zárva, mint az én gyerekkorombanKép A Dorina a fürdésnél szokta mutogatni Barnabás kukiját, és akkor én mondom, hogy Neked nunid van, a Barnabásnak meg kukija, ennyiKép Minél természetesebben igyekszem hozzáállni a témáhozKép

most szófosásom volt, befejezem, Barnabás is feladtaKép íme:

Kép

süt a napKép
anikó

Anikó
pupi5

ja még...

Ildi,
hogy van Levente? Remélem nem volt húzós éjszakád... a pociddal már nem lehet könnyű felpattani az ágybólKép

Rita,
férjes program = O Kép pedig nagyon ránk férne! Az a baj, hogy már hónapok óta azt tervezzük, hogy ha Barnabás nem szopizik ennyit itt tudjuk hagyni anyunak és elmegyünk egy romantikus kis vacsira (legalább),de még nem sikerült... Ti hova mentek legközelebb? Már attól is jobb kedvem lett, amikor olvastam, hogy moziban voltatok a múltkorKép örültem VeledKép

anikó

Anikó
pupi5

Hú, de belelendültetek tegnap délután, meg este isKép
Köszi, Levente nem tudom egyenlőre hogy van.
Még alszik.Éjjel lázas volt, volt két lázálma is.Olyan aranyos volt.Először csak azt hallottam, hogy idétlen módon röhög az ágyában, aztán valami fiúknak magyaráz, akik ott ültek az ágyában.
Aztán csak röhögött tovább, de egyszercsak bejött, akkor már kétségbe volt esve, hogy nem mennek el a fiúk az ágyábólKép
Na, akkor kapott egy kis lázcsillapítót, aztán 5 órakor megint megjelent, akkor meg állítólag az Olivér molesztáltaKép
na, akkor ott maradt mellettünk.3-an nyomorogtunk a mi ágyunkba, Lev, apa, én meg a hasamKép(vagyis 4-en)
De még alszik.
Úgyhogy délután mégiscsak el kell vinnem dokihoz, de kérek időpontot, és úgy időzítek, hogy az apja vigye be, ne nekem kelljen.
Meg Olivért sem akarom bevinni, mert ő meg mostanában a fehér köpenyes emberektől megőrül.Az uh-ra sem akart bejönni, meg a nőgyógyásztól is sikogatottKép

Rita, csomagold be a virslit vagy lángostésztába, vagy valamilyen főtt krumplis-lisztes tésztába, aztán süsd meg olajban.A gyerekek ezt nagyon szeretik.Vagy pedig leveles tésztába egy kis sajttal, és be a sütőbe.Az is tök jóKép

Gabi, nálunk nem téma a meztelenkedés, és a kuki, punci dolog.
Tök természetes, hogy kinek milye van, én szoktam még most is a gyerekekkel fürödni, még nagy hassal is.Kulcsra sose zártuk mi sem a fürdőt, mi tényleg sokat meztelenkedünkKépKépKép
Bár múltkor olvastam, hogy ez sem jóKép
Volt egyszer egy kolléganőm, aki mesélte, hogy az ő anyukája, úgy hívta a punciját gyerekkorában, hogy "Kati"KépKép
Hát ez elég viccesKép

Bébiszitterünk nekünk sincs, szülők 220 km távolságban, úgyhogy mi sem járunk ketteseben sehova.De már annyira megszoktuk ezt az állapotot, hogy nem is érzem hiányát.
Úgyis másra nem tudnék gondolni közben, csak, hogy mi van otthon.
Barátnőm szokott vigyázni néha Olivérre, pénteken is úgy lesz, ha megyek nst-re, de akkor magányos napom lesz, nem apás.
Utóljára ketteseben júniusban voltunk egy esküvőn, de ott meg úgy becsíptem, mint egy kismalacKép

Szirom, és jó lett a muffin?
Én hétvégén akarom megsütni.
Meg van egy jó angol gyümölcskenyér receptem is, azt is ki kéne próbálnomKép

Rita, gratulálok az új mérleghezKépKép

Beszti, aztán tényleg gyere többetKép
Én már nem nagyon merek vezetni, talán múlt héten még vezettem, de tök kénylemetlen voltKép

Anikó, hogy lóg Barnabás a hintábanKép
Cuki-pofa!!!!Kép

puszi
ildi
vas

Még valami, tegnap eltoltam Olivért az ágyam mellől, mert úgy kellett minden éjjel kétszer letolatnom, ha pisilni mentem.
Na, most az uraság kb 3-4 méterre van tőlem, és nyugis volt az éjszakája!!!!!!
Sőt, tök normálisan el is aludt a helyén(persze, nem tudott kimászni, mert a kis lyukat, ahol ki tud szállni, azt a fal felé fordítottam, nehogy leessen).De így meg nem tud egyedül kiszállni, ami nem is rosszKép
Úgyhogy talán lesz belőle valamiKépKép

Képzeljétek, ahhoz képest, hogy tegnap egész délelőtt édességet, meg lisztes ,cukros szir-sz@rt ettem, 30 dekával kevesebb vagyok ma!!!!
Ki érti ezt????

Gabi, tényleg lemaradtak a képek!
vas

Jó reggelt!

Lejöttem tök időben, hogy elpakoljak a konyhában, mert az este már nem volt kedvem, erre egy órája vacakolok. Kávézgattam, mandarint ettem, netezgetek, fujj, lusta...

Rita! Tényleg jó Ildi ötlete, hogy tekerd leveles tésztába a virslit!

Ildi! Tök jó, hogy nem hízolKép Én meg alig eszem és alig fogyok. 4 nap alatt lement majdnem 2 kiló az elején, aztán egyszercsak hopp, visszaugrott, és most tartok megint ott, mint 4 napja. Ki érti ezt?
Szegény Levente, tényleg gyógyuljon meg gyorsan, a betegség mongyon le! Én kikészültem volna a lázálmoktól, már attól is kipottyant a könnyem egyszer, hogy Miksa 39,7-tel dobott egy puszit. Olyankor ő kis rongybaba, én meg paramama.

Beszti! Én csak az elején vezettem, mert félek a többi hülyétől. Nekem néhány évvel ezelőtt kétszer jöttek nekem 1 hónapon belül úgy, hogy mindkétszer nekem volt elsőbbségem. Egyszer lámpás kereszteződésben, akkor egy Audi kb. 80-nal. Kb. 2 hónapja pedig a kompra váró, ÁLLÓ kocsisorban tolatott nekem az előttem álló, mert elfelejtett belenézni a tükörbe, és azt hitte, még mindig ő az utolsó. Nem lett a kocsinak baja, de én nekiestem a kormánynak, mert kilendült az autó, váratlanul ért, nem oda néztem éppen. És nagy szerencse, hogy Miksa be volt kötve. Szóval én nem mertem vezetni, féltettem a pocim a kormánytól. Az uram mellett is övterelőben ültem.

Anikó! Jó lett a muffin, fincsi, kár, hogy csak kettőt ehettem belőleKép Igaz, baracklekvárt tettem bele, meg tejcsokit, szóval azt, ami volt itthon.
Barnabás zseniális a hintában, komolyanKép
Nagylányod: nem irigyellek, tényleg kemény helyzet. És ha belegondolok, mi miket csináltunk, egy részét anyám ma se tudja...KépKép

No, tényleg húzok a dolgomra. Csak kora délutánra van időpont az okmányirodában, úgyhogy Miksának a kocsiban kell ma aludnia.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt, ma mi is koran keltünk, Abel hatkor ugy döntött, hogy akkor eleg volt az alvasbol, de aztan hetig valahogy kihuztuk.
Nem tudom mi lehet a levegöben, de tegnap Abel is olyan melegnek tünk, meg az arca is piros volt, megmertem a lazat, 38,2 volt. Ma reggel fel nyo´lckor meg 37,9. De amugy semmi baja nincs, nem köhög, nem folyik az orra, semmi. Ki erti ezt? Holnap ugyis megyünk dokihoz, oltasra vittem volna, de hat igy nem kap, de azert megmutatom a dokinak. Lehet, hogy a többi meg csak most jön, nem tudom. Pedig mar ugy vartam a mai babatornat, biztos tetszett volna neki. Remelem tenyleg csak valami kis dolog es hamar elmulik. Vagy talan a foga jön megint.

Kettesben mi sem voltunk mar nagyon regen, mert ugye nekünk sincs kire hagyni a gyereket, idegenre meg nem bizom semmikepp. Majd ha jön anyu majusban ket hetre, mert dolgoznom kell, akkor talan lesz ra egy este, hogy elmenjünk valahova. Mikor otthon vagyunk, akkor nalunk is kb az a helyzet, mint amit Szirom irt, hogy mindig van egy pofatlan csaladtag, aki velünk akar jönni, hogy meg veletlenül se lehessünk egyedül. Aztan par nap utan meg mar olyan idegek vagyunk mindketten, hogy jo visszajönni.

Virslihez nem tudok hozzaszolni nagyon, mert en nem komazom. Amit szoktam csinalni, hogy bevagom a virslit hosszaban, de nem kett, a nyilasba sonka vagy bacon szeletet teszek egy szelet sajttal es igy megsütöm.

Aniko, nagyon cuki Barnabas, ahogy alszik a hintaban!

Gabi, tedd fel a kepeket lecci!!

Ildi, megertelek, hogy nincs kedved vezetni, nekem is kenyelmetlen volt a vegen, de en kicsi vagyok, a hasam sem volt olyan oriasi, ugyhogy en meg a szüles elötti napon is vezettem. De volt egy idö, mikor allandoan paraztam, hogy valami bajunk lesz. Aztan egyszer csak elmult.

Meztelenkedes nalunk is megy ezerrel, apa is meg en is fürdünk Abellel, arra mar rajött, hogy neki is olyan van, mint az apjanak. Mi szoktunk elötte meztelenül rohangalni, na persze csak ha eppen öltözünk, vagy fürdes utan vagy ilyesmi, nalunk ez teljesen termeszetes, igy lattunk mind a kettem otthon is. Nalunk soha nem volt zarva a fürdö, anyu is meg apu is nyugodtan öltözködött elöttem meg forditva is. Abellel is igy teszünk, szerintem, ha termeszetesnek veszik ezeket a dolgokat, nem is erdeklik öket annyira, mintha tiltott lenne, vagy tabu. Mint a sogornömeknel, a gyerekek allandoan azt mondogatjak, hogy apunak nagy kukija van, nekik meg kicsi. De mindezt csak azert, mert nem tudjak, miröl is van szo, mert nem lehet rola beszelni. En ezt nem tartom jonak.

Na megyek kavezni, meg Abel is nyügi egy kicsit, biztosan a laztol.

Majd jövök

Szirom, jo ügyintezest!

KépKép
KépKép
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?