Ánizs!
Örülök, hogy újra itt!
majd mesélj mi van veled!
Babi!
Nem írtam, hogy nem csinálok semmit. Sőt!
Csak tudod, amikor az ember több napon át csak és kizárólag negatív híreket hall, kicsit padlóra küldi! Főleg, ha a gyerekről van szó. Szerintem nincs olyan szülő, akinek beteg vagy fejlődési rendellenességgel küzdő gyermeke van és nem küldi padlóra az ilyen! Az elején 100%!
Ez nem azt jelenti, hogy belevetem magam az önsajnálatba...dehogy.
Amint időm engedi, netezek és olvasok, tanulok, ismerősöket szerzek! Orvosokat hívunk fel, írunk levelet nekik!
Nem álltunk meg egy percre sem. Sok ismerősre tettem szert rövid időn belül, belőlük szelektálok. Akit úgy érzek valóban hasonló a gondjuk, tartom a kapcsolatot velük. De értelmét túlságosan nem látom annak, hogy továbbra is zömében autizmuról keresgéljek a neten, mert voltam előadáson ( autizmusról volt szó ) megismerkedtem egy itteni anyukával, kinek autista kisfia van és látom, hogy totál más tészta, mint Geri.
Azon vagyok, hogy azt fejlesszem, amit látok, hogy jót tesz.
MIndent megteszek! Mióta Geriről tudjuk, hogy baja van, azóta rengeteget tanultam és tanulok folyamatosan!
És hogy milyen papírom van? Több is van. Neurológia szakvélemény, humán fejlesztési központból is kaptunk szakvéleményt.
A lényeg, hogy a pesti doki, akihez megyünk egy angyal, világon mindenhol elismert doki! Személyesen is ismerem, voltunk nála többször is alakásán, annó még velem és sógornőmmel! De erről is beszámolok, ha megvannak a vizsgálatok és lesz eredmény.
Még annyit Babi, hogy sajnos rengeteg időmet köti le az, hogy itthon dekupázsolok, mert jól jövedelmez. JObban, mintha valahova elmennék minimálbérért napi 8 órában. Napi 2-3 órámat veszi el délelőtt. Ilyenkor alig vagyok fent. ha Geri itthon van, vele vagyok, foglalkozom, tart a pereskedésünk a házügyben, Gerit viszem ide oda buszozni , vasútállomásra, mindenhova. Szóval nagyon le vagyok terhelve. Sajnos alevelezésre nem is igen jut időm.
Ez nem azt jelenti, hogy mindenki el van felejtve, csak azt, hogy nem érek rá.
Puszi mindenkinek!
Anikó