Sziasztok!
Era!
Jó utat!
Nálam elég bajos a karácsony, ugyanis sajna nagyon nyomaszt. Végül is kimondom: nem szeretem, gyerekként sem szerettem. Mindíg sírtam.
Amikor meglett a fiam, akkor valamivel jobb volt, vártam, hogyan fogadja a fát, az ajándékokat. Ez kicsit feldobott. Kint várta a konyhában, az asztalra ülve. Aztán, már nagyobb gyerekként is emlékezve erre, kérte, hogy az asztalra ülhessen. Idén ez elmaradt
.
Sajnos én mindíg az utolsó pillanatig dolgozom, mert nincs elég szabim a nyári és téli zárásokra is alig elég, így a takarítással is elúszom.
Szerencsére sütni nem kellett ezidáig, mert anyuék ill. anyósom közölte anno, hogy ez az ő dolga, elláttak. Eleinte sütöttem, de mivel sok volt a sütemény, sokszor kostolatlanul landolt a kukában napokkal karácsony után. Aztán leálltam vele, mégis állandóan azt vágta drága anyósom a fejemhez, hogy nem sütök.
Idén másképp alakult, csak anyukám sütött nekünk.
Dani már régóta olyan dolgokat kap, amiket együtt választunk ki, belecsúsztatva egy-két meglepit. Elég egyedi ízlése van. Nem rossz, de tőlem különbözik. Amik nekem tetszenek, neki és apjának nem biztos, ami neki igen, az az apjának is és 99%-ban nekem is.
Idén kapusfelsőt kapott Dani 21 felirattal, meglepinek meg a hőn áhított cápáskönyvet és a 2006-os VB hivatalos figurájával ellátott labda alakú sütit és kis műa. figurát.
Mezavatás 30-án lesz
.
Én besültem a felnőtt ajándékokkal: azuramnak szánt bluetooth rossz volt, a póló éppen jó, anyukám hálóinge kicsi. Ja és a mez is nagyobb, mint amire számítottam. Amikor elmentünk megrendelni, nem voltak méretek, így sacc/has rendeltük.
24-én otthon, 25-én anyuéknál voltunk. 26-án itthon.
Most megérdemelt szabinkat töltjük, tegnap visszavittük a bluetoothot, visszaadták kisebb huza-vona után a pénzt.
Ma a keresztfiamat látogattuk, és vittük nekiés az öcsikének az elmaradt Miki ill. karácsonyi ajándékot.
Hát ennyi. Elég nyomasztó
((.
Puszi Kriszta