Dolli,
Hát ez tényleg nagyon bosszantó, már mint, h egy kóklernél volt az ember és így tönkre teszi a fogát
Nekem is nagyon hosszú keresgélésbe telt mire megtaláltam azt a dokit, aki tényleg nem kontár. Mondjuk meg is kéri az árát, de nem érdekel, a fogakra nagyon sokáig szüksége van az embernek.
Nagyon jó pihit Nektek!!!
Andi,
Egy anyatejes babánál teljesen normális az, ha akár egy hétig nincs kaka. A védőnő is meg a dokinő is ezt mondta. Nálunk eddig a 8 nap volt a csúcs
Van eredménye annak, h egy pár dolgot elhagytál az étrendedből?
És anyatej kiütése van Zsombinak? Nálunk az volt. Szegény Adél olyan csúfi volt tőle
de állítólag számukra nem zavaró, de mi is kaptunk krémet, mert nagyon kiszáradt tőle a bőre.
Közös kép csúcs
Gabi,
Ja, bocsi, akkor vmit félreolvastam
Judit,
Gratula a gyerkőcöknek, nagyon ügyesek!!!
Leírás nagyon jó
Adél szerencsére jobban
bár még mindig hörög
Engem nagyon zavar, de Adélt láthatólag nem, mert nem akar köhögni
Étvágya még mindig nincs
de egyébkét nem látszik rajta, h beteg lenne, mert nagyon jókedélyű.
Na és akkor, h azért írjak vmit rosszat is. Szombatról vasárnapra betörtek hozzánk, illetve átmászták a kerítést és ellopták a kerti bútorunkat
Nem volt egy nagy szám, ugyan tikkfából volt, de már az időjárás eléggé tönkre tette, a napernyő meg már összeeszkabált volt, mert a szél szétszedte. És ennek ellenére is elvitték
Úgyhogy párom tegnap egész délelőtt a rendőrségen volt, mert még abban bízunk, h talán a biztosító ki fogja fizetni és ahhoz meg kell ugye a jegyzőkönyv.
Hát ott, h miket mondott a rendőr. Konkrétan tisztában vannak azokkal a családokkal (konkrétan 8 ), akiknek benne lehet a kezük, csak nem tudnak velük mit kezdeni. Ha ők nem lennének itt Érden, akkor lényegesen visszaesne a bűnőzés. Ráadásul állítólag olyan kiépített hálozatuk van, h esély sincs arra, h meglegyen a kerti bútorunk, mert országszerte bárhová kerülhetett. Állítólag olyan szinten, h Pécsről jártak ide fel lopni. No comment.
Az egészben csak az bosszantott, h nagyon rosszul aludtam aznap este és ha nyitva van nálunk az ablak, akkor tutti meghallom őket. Csak aznap este hűsi volt és becsuktam. Ráadásul az egészet megint megéreztem előre, legközelebb hallgatni fogok a megérzéseimre