Sziasztok!
Judit
Aranyos vagy, hogy mindig keresel, nem adod fel
Nagyon sűrű napjaink voltak, nem tudtam gépközelbe kerülni. Kölcsönkaptam pénteken sógornőm kocsiját, így egy csomó dolgot el tudtam intézni, ráment az egész nap. Előtte szabin volt a férjem, vele is rohangáltunk mindenfelé. Hétvégén tesóm volt itt, terveztük, hogy leszedjük a cserkót, de az eső alig hagyta
Két órát tudtuk szedni kábé, így is lett majdnem 20 kiló, és még rengeteg van! Ha valamelyikőtök nagyon vágyik cseresznyére, szeretettel várom, de komolyan, ne fogjátok vissza magatokat!
Amíg esett az eső, lekvárt főztünk meggyből, isteni lett, egy üveggel már be is vágtunk
Közben szúnyogháló érkezett a teraszajtóra, szerdán hozza az asztalos a bejáratra is, már nagyon jó lesz! És a fürdőszoba szekrényt is megcsinálta, már csak az ajtót várjuk rá. Kerti bútort is vettünk, szóval haladunk!Kocsim még nincs, jó rég nem kerestünk már, a férjem tervezi, hogy kivesz egy napot a héten csak erre.
Sajnos a taliról lemaradtunk, kocsi nélkül esélyem sincs
Örülök, hogy jó volt, és hogy összehoztátok
Képek klasszak!
Kostyika
Jaj, de nagyon nehéz Nektek most, nagyon sajnálom! Nekem Balázs elég hasfájós volt, de ilyen, hogy éjjel órákig sírt volna, nem volt. Gripe Water vált be nála. De úgy tudom, homeós bogyókban is vannak nagyon jók, megnézzem?
Egyébként van egy gyerekpszichológus ismerősünk, akinek panaszkodtam, hogy hasfájós a gyerek, ő visszakérdezett, hogy honnan vagyok ebben olyan biztos? Szerinte a legtöbb baba nem hasfájás miatt sír vígasztalhatatlanul, ezt csak a szülők képzelik bele a helyzetbe, és ha kiverjük a fejünkből ezt a hasfájást, akkor el is múlnak a panaszok. Én megpróbáltam, és valóban arra gondoltam, hogy nincs semmi baja a gyereknek, nem is fáj a hasa, egyszerűen engem akar. Nálunk bejött. De Balázs már elmúlt 3 hónapos ekkor, ilyen picinél azért még bármi lehet, nem tudom
Eperszedéssel ügyes vagy!
Mi is voltunk még a múlt héten, ennek is megvolt a tanulsága: a gyerekekkel többet ide nem megyek
Irdatlan rosszak voltak, pedig az elején még szedték is, de aztán megunták, és elkezdtek rohangálni, taposták az epret. Hiába szóltam rájuk, nem érdekelte őket. Elég hamar hazajöttünk.
Judit
Sajnálom a lábadat, gyógyulást! Fiad vizsgája???
Robikának utólag is nagyon boldog névnapot!!!
Curse
Mikor jöttök vajon haza a nyaralásból? Lassan a kis vörös ördögfióka akár el is vihető
Kicsit sajnálom szegényt, vajon milyen lesz neki egyedül, hatalmasakat hancúroznak a tesóival
Férjem azt javasolta, ha így sajnálom őket, csináljak akciót: "egyet választ, kettőt kap ajándékba"