Sziasztok!
Ezt el kell mesélnem. Ma történt velem és elkeserítő.
Voltam a neurológián eeg-n. Igaz ki van írva az ajtóra, hogy ki kell kapcsolni a telefont. Én ki is kapcsoltam azt, amit sokan ismerenek, de van egy telcsim, amit csak a férjem ismer. ha gond van Gergővel, ezen értesít, hog y rohanjak haza. Ezt nem kapcsoltam. Naná, hogy megszólalt. Tudtam, hogy baj van Gergővel, nagyon bántott, hogy pont a vizsgálat alatt. Bezavarta a számítógépet a telefon. Erre az aszisztenső hozzámvágta a táskát a szó szoros értelemeben majd örjöngve olyanokat vágott a fejemhez, hogy mit képzelek magamról, nem láttam a táblát? maga nem is járt iskolába, maga szerencsétlen analfabéta. Csináljon valamit a telefonjával, ha egyáltalán ért hozzá.
Nem szóltam egy szót sem, mert abban nem lett volna köszönet!
Hogy jön ahoz valaki, hogy így beszéljen egy paciensel????? Felháborító!!!
Majdnem elbőgtem magam, hogy a mai világban ez megtörténik. Annyi volt a gond, hogy 1 ( jelzem 1) perccel tovább tartott a vizsgálat!
Majd térült fordult és közölte adokinénivel, hogy mi ma van ma, minden beteg hülye idegbeteg??? Ezen szavakkal!
Holnap is mennem kell, már előre félek. De ha egy szót is mer szólni, mostmár biztos nem állom meg, hogy meg nem mondjam a magamét!
Bocsi, de ez kikívánkozott belőlem!
Geri talán jobban van egy kicsit! Ma jött meg a szakvélemény, ami végre hivatalos. nem értek belőle egy szót sem, de majd holnap kiderül, mert beszélni fogok a gyógypedagógussal, aki Geri fejesztését fogja végezni!
Már kellett iratnom az oviba is, hogy legyen helye neki. Olyan fura!
Amúg yén is jobban vagyok lelkileg, bár még sokat idegeskedem és dekura sincs sem időm, sem energiám. Visza sem olvastam igazából, de majd egyszer ezt is megteszem!
Azt láttam, hogy JUbinak szép Yukkája van! Bárcsak közelebb laknál! nekem is van egy hatalmas és még kint van. Gondolom ki is fog fagyni.
De nincshova tegyem bent a lakásban!
Most megyek, és bocsi, hogy panaszkodtam!
Puszi nektek!
Anikó