2001.07.22 21:30
Szerző: Anonymous
Sziasztok!
Keke! Gyönyörü az idézet! Nagyon tetszett! És mennyire igaz, és gömbölyü. Na, ezt jelentené a másság elfogadása!
Eröszakoskodás: ez mindig undorító. De engem eddig csak a heteroszexuális férfiak találtak meg. Leszbikus nökkel még nem volt dolgom. De gondolom, hogy az is felháborítana. De nem a homoszexualitás miatt, hanem az eröszakoskodás miatt. Nyuszimama, szerintem akkor téged ez borzaszt el! Nem maga a tény, hogy valaki homokos, hanem az, hogy olyan homokosokról van tapasztalatod, akik ilyen negatívok voltak. De sose szabad általánosítani. Azért mert 1-2%-a ilyen ezeknek az embereknek, nem szabad elítélni a többi 98-99%-ot. Ugyanígy, igaz, hogy a cigányok egy része lop, csal és hazudik, kerüli a munkát, stb. (bár a "normál lakosság jó része is, csak az valahogy nem tünik úgy szembe), nincs jogom azt mondani, hogy MINDEN cigány, munkakerülö, lop, csal és hazudik. Ezt hívják sztereotípiának (méghozzá elég negatívnak), ami ugyan normál esetben segít megítélnünk az embereket, egy elsödleges képet kialakítani róluk, de sok esetben téves, vagy hibás következtetésekre jutunk miattuk.
Molnam!
Én eddig is sokat voltam a Szigeten, 95 óta szinte minden évben kint voltam. Idén is megyek, söt, lehet, hogy Borit is kiviszem egy-két délutánra. Egyáltalán nem jellemzö a sok drogos, stb. Az alkohol pedig mindenhol ott van, bár ma már a mezei szórakozóhelyek mindegyikén is a levegöben terjeng a spangli szaga. Az az egy hét pont arról szól, hogy engedd el magad és érezd jól magad, hogy ismerkedj meg és beszélgess olyan emberekkel, akik mellett a hétköznapokon elmennél az utcán. A müsorok kifejezetten színvonalasok, sok színházi, vallási, stb. sátor is van. Van még reiki, véradás, drog-busz (pont a drogok elleni felvilágosításról, és az esetleges, de tényleg esetleges túllövések ellátására szolgál.) Van sport lehetöség és még sok minden más. Zeneileg a klasszikustól, a Kalákán keresztül mindenki megtalálja az ízlésének valót, és amit nagyon jónak tartok benne, sokszor a klasszikust együtt hallgatja a punk és a rocker a klaszzikusért rajongó emberrel, a heavy metal koncerten meg ott kuksizik az is, aki eddig nem hallgatta meg, csak beesett oda. És a legjobb buli évek óta a Táncdal-fesztivál sátor, ahol Zalatnay Cini, Uhrin Benedek úr, Neoton família és a többi lép fel, minden este, telt sátor elött, és több ezer ember viháncol, táncol és ordítja teli torokból együtt a mindenki által ismert dalokat. Hát szerintem, ez nem olyan program, ahova nem érdemes kimenni.
Ja, és amúgy is nagyon figyelnek az emberekre, évröl-évre egyre ügyesebben szervezik a dolgokat. Ma már az egészségügyisek kis mopeddel járnak, hogy gyorsabban eljussanak egy-egy szenvedö alanyhoz, és a bejáratnál mindenkit átmotoznak, hogy ne vihessen be olyat, amivel a saját vagy más egészségére törhetne. Szerintem a délutáni müsorok között tutira találnál olyat, amit a gyerekeid és te is élveznél! Próbáld ki, majd meglátod!
Iboly! Aki ilyenbe belemegy, az megérdemli. Ha velem történne ilyen, hogy a fönököm azt mondaná, hogy vagy vele leszek vagy repülök, hát ö dobna egy szépen ivelt hátast, aztán rácsapnám az ajtót. Amúgy ezek még egyáltalán nem olyan hú,m de forró dolgok, nézd meg a Berlini Love Parade-ról közvetített müsorokat, na, ott a kamera elött félmeztelenül, meztelenül táncolóktól kezdve, a majdhogynem premier plánban szeretkezö heteroszexuális párocskától kezdve mindent látni... (Homokost ott sem!) Ja, na erre a rendezvényre én is meggondolnám, hogy kiengedjem-e a gyerekem... De lehet, hogy megtenném, megpróbálnék bízni benne, hogy van annyi esze, hogy tud magára vigyázni.
Kandi! Igazad van. Söt, még egy gondolatot hozzá is tennék. Lehet, hogy azzal, ha csak szimplán a család a nemileg "eltévelyedett" gyereket úgymond a helyes irányba próbálja visszaterelni és nem elfogadni a másságát, sok lelki sebet ejtenek a gyerekükön. És nagyon valószínünek tartom, hogy nem járnának sikerrel! És azt is, hogy csak vesezkedés, összeveszés, kitagadás lenne a vége...
Puszi:
Dia