Sziasztok!
Judit
Én is ezért örülök, hogy már nem kell oviba járni, már nagyon kivoltunk a déli hőségben gyaloglástól.
Kutyi nagyon cuki a babakocsiban
Mimi
Fogigátló: Ovarid a neve, hetente egy tabit kell adni a maccsnak / kutyának való is van/, árára nem emlékszem, de nem tragikus. / hosszútávon mindenképp a műtét éri meg jobban, hiszen ez mégiscsak hormon, ami nem túl jó, és anyagilag is több a gyógyszer, de a műtétet egyszerre kell kifizetni/. Én egyébként azért inkább gyógyszerezek, mert volt egy cicám, neki 3 évig adtam a bogyót. Aztán egy állatorvos rábeszélt a műtétre, valamit elcseszett, a maccs két napi szenvedés után elpusztult. Ennyit a rutinműtétekről
A 13 éves kandúrom egy évesen lett herélve, ő majdnem elvérzett, holott ez a műtét nem jár vérzéssel. És volt egy másik kandúrom is, amelyik 4 nappal a műtét után elpusztult, nem tudni mitől. Mindegyik más-más orvosnál történt.
Arivirág
Az újszülötteknek délutánra előkerült az anyjuk, és lecipelte őket a pincébe
Szerintem ezek ismerték egymást az én macskáimmal az éjszakai életből, és megbeszélték, hogy szüljön csak itt, nem fogjuk bántani. Honnan tudták???
Mindegy, felhívtam egy menhely alapítványt, és nagy meglepetésemre azt mondta a hölgy, hogy pár hétig tartsam itt őket, és ha már nem csak szopiznak a cicák, akkor elviszi őket az anyjukkal együtt. És extra bónusz: az összes ivarérett macskáimnak elintézi az ivartalanítását! Úgyhogy az előítéleteimet és a félelmeimet félre kell tennem, ha ez igaz, és nem csak álmodtam
Született Feleségek: a múltheti adás megvan videón, kölcsönadom szívesen, de többet nem tudok. DVD-n lehet, hogy megvehető, talán kölcsönözhető is, bár az új részek bizti nem
Az érdkom oldalán tényleg ott vannak az időpontok, nekünk csak júni 10-én lesz lomtalanítás, addig ki is találhatjuk, mit akarunk kidobni
Köszi a tippeket!