Szia Viki! a szegény melleim akkor azt hiszem a
www.babapont.hu-n van a korzón az ismerkedő csevegőbe csak már rég nem írt senki ezért nem jelenik meg rögtön, (át kell állítani az utolsó x megjelenésnél). Oda is irogattunk de már egy kicsit összefolyt, hogy mit hova. Az aromax.kft. megnézhetetd a honlapjukat
WWW.aromax.hu. Ilang-Ilang, Gerániu, és mandulaoljat kell keverni, de van külön mellápoló olajuk is amibe már össze van keverve (nekem ez van), elvileg még a teafa, a borokafenyő is jó (keverni kell mandulaolajjal. Nekem a férjem csepelen dolgozik, ott van a gyáruk és onnan vette. Az interneten rajta vannak az árak nem ellenőriztem, de sokat nem változtak, szóval 1000Ft alatt van szinte mindegyik. Van mintaboltjuk az V.-ker be, de lehet kapni természetgyógyász boltokba is (egyszer én néztem, de ott elég drága volt).
Sylva
Szia, Tina!
Megkérdezed a barátosnődet, hogy mi a neve a kezelésnek? Meg sose tudom, hogy mi van akkor ha nem nagyon használ? Szóval mindíg attol félek, hogy befizetek valami drága kezelésre és aztán egy kis eredmény van, de ha 'nem járok folyamatosan' akkor visszaáll a régi állapot.
Köszi:Sylva