Kedves Parázs!
Először a te írásodra szeretnék reagálni.
Szeretem tisztán látni a dolgokat, így olyan ember lévén, aki önkritikát gyakorol, visszaolvastam az eddigi hozzászólásokat. Elnézést kérek, de félre érthető volt az a mondat, hogy: a testvérem is emlékszik perverz dolgaira. Úgy értettem, azokra emlékszik, amik veled történtek!
A másik dolog: -javíts ki, ha tévedek - azt írtad több könyvet is olvastál ebben a témában, és hivatkoztál is egy olyan fejezetre, ami a szexuálisan zaklatott gyerekekről szól.
Egyébként igaza van Dove-nak, nem neked címeztem az írást, így akinek nem inge.., szóval nem kell magadra venni!!!
Maxxximálisan egyetértek Rljulival: bárhogyan is voltak a dolgok, pszichológusra lenne szükséged. Amúgy az derül ki a hozzászólásodból, hogy te sem vagy benne biztos, hogy testi v. lelki értelemben történtek-e a dolgok. Talán segített abban amit írtam, hogy számot vessél magaddal és újra megvizsgáld, mi hogy volt.
Ne feledd, én nem azt mondtam: Tudom, hogy nem.., hanem azt: Nem tudom.. És ez nagy különbség! Nem vagyok az ellenséged, és nem akartalak bántani. Van elég bajod így is!
Szerintem Kíváncsi fején találta a szöget, amikor arról írt, hogy a feszültséget megbocsátással lehet megszüntetni, bár ez nem könnyű feladat.(Kíváncsi te nem öregszel meg hamar!) Ne tetézd még azzal a feszültségedet, hogy olyasvalakire haragszol, aki csak hangosan gondolkodik. Azt szabad.
És..Kedves Rjuli! Úgy tudom szólásszabadság van, és az egész netezés arról szól, hogy egy témában bárki elmondhatja a véleményét attól függetlenül hogy ez másoknak tetszik-e vagy
sem! Legfeljebb reagálnak rá, mint most is.
Egyébiránt kösz a dicséretet, szerintem is jó nicket sikerült választani.
Drága anyucik! Tiszteletre méltó az a szolidaritás, ahogy véditek Parázst, de semmi szükség rá, ugyanis senki sem bántotta!
Parázs írtad hogy érzékeny vagy, ami nem csoda, hiszen a lelki sebek is nagyon tudnak fájni!
Talán ezért reagáltál ilyen hullámzóan: néha elhiszed, hogy jót akarok, aztán meg azt, hogy nem. Nem haragszom! Inkább kívánom, hogy minél hamarabb túljuss ezen a nehéz időszakon, és kiegyensúlyozott, boldog családi életet élj! B.