Sziasztok,
Köszi lányok a drukkokat
Sajnos nem lettem még mindig megnyugtatva teljes mértékben
Újra kell mennem vérvételre, mert a lyme-os cuccot és clamidiát nem tudták egyértelműen kimutatni
Ez számomra érdekes
Az EEG alapján azt mondta a doki, h nagy valószínűséggel nincs daganatos elváltozás vagy pl. hegesedés a fejemben. Most minden az MR-en múlik. Ha negatív lesz, akkor a fenti két fertőzés vmelyike okozhatja a látászavarokat. Ha viszont pozitív lesz az MR eredmény, akkor genetikailag van vmi probléma a fejemben, amit nem fejtett ki bővebben a doki. Azt mondta nem kell akar feleslegesen stresszelni, meg azt sem akarja, h a neten keresgéljek
Bár mondtam neki, h egy hónapig még úgyis stresszben leszek az MR miatt, de sebaj
Szóval most ez a helyzet. Ebben az egészben az a jó, h legalább fogyok
Judit,
Jaj nagyon aranyos vagy, h felajánlottad a felvigyázást
de ilyenkor jól jön, ha velem van Adél
Hamarabb sorra kerülünk, mert a doki nem akarja, h ott ücsörögjünk a beteg emberek között
Tegnap 3 voltak előttünk, de már az első emberke után bemehettünk
Biztos utáltak érte a többiek, de nem is voltam bent sokat. Az MR-re pedig este kilencre kell majd mennem
Addigra meg apa hazaér bőven. Gyors gyógyulást Neked!!!
Dolli,
Fogak miatt szegény Gézud?
++++++++++++++++!!!
Arivirág,
Tök jó, h minden rendben és h "ilyen" hamar bekerültetek
Bár azért a 3 hónap múlvai kontroll meg
Védőnő meg
Jucc,
Hát persze, h szeretnénk még a vörös macsit
Kb. mikor kerülhet hozzánk? Annyira régen voltak kismacskáim, h nem emlékszem mikortól lehet elválasztani őket
És azt már látod esetleg, h fiú v lány?
Tali nekünk most egyenlőre nem jó kocsi nélküliség miatt
de reménykedem, h jövő hétre már lesz. És mi szívesen megyünk bárhová máshova is játszózni, h mindenki ott tudjon lenni
A fuvarozást félve ajánlom fel
mert mi mostanság annyira pechesek vagyunk autó fronton
(félév alatt 6x, legutóbb a hosszú hétvégén jöttek belénk piros lámpánál
) félek, h pont akkor történne megint vmi, ha épp vkiket viszek magunkon kívül
Bár talán ilyen rövid távon nem történne semmi
Ja és képzeljétek minket is megleptek a vízművesek. Minden tájékoztatás nélkül elzárták a vizet most reggel. Párom felhívta őket, mi a franc van és közölték, h nyomáscsökkentőt szerelnek be
Erre párom mondja, h nem inkább nyomásnövelőt kéne, így is alig van estéként nyomás