Sziasztok!
Esküszöm nem azért bújdokoltam eddig, mert féltem a haragotoktól, az új topik miatt!
De úgy örülök, hogy tetszett az ötlet mindenkinek!
És itt tényleg nincs off, meg a másikat ha nézi valaki érdeklődő akkor nem kell a mi bajainkat olvasnia...
No én is dekupáltam ám egy rakás cuccot és nem fotóztam le, de nem is baj, mert aztán jöttek volna a kritikák! Minden esett ki a kezemből, nem találtam a dolgaimat...
Minikétől vettem egy nagy órát...nem találtam a szerkezetet hozzá, vettem 1et akkor meg meglett-el volt téve egy kis fadobozba-ma vittem vissza, hogy nekem már nem kell inkább vennék helyette decouragacsot. Még jó, hogy megengedték
Ja aztán a szalit szétszaggattam az órán....már nem is merek hozzányúlni...ja most jut eszembe akkor én most mégiscsak offolok
De fura!
Diavetítő nekünk is a hitesemé van és az ő filmjeit egészítgetjük ki a vaci új drága filmekkel. Itt is ennyibe kerülnek sajna. Lilla volt aranyos mikor először vetítettünk neki szaladgált a falnak meg akarta őket fogni, Hanga meg szidta, hogy nem látja tőle a mesét!
Hanga ma kezdte az ovit de még a héten hazahordom délben, aztán csóri mehet rendesen. Lilla is abba a csoportba fog járni és répa lesz a jele
Egy nyuszinak végülis?! Bár próbálom óvónénit rávenni, hogy nekünk a katika is nagyon jó lenne, vajjon miért?!
Aniko! Attila mondta, hogy a nyertessel beszélt telon és lassan át is veszi a csajszi a a cuccost... Jó ez a pszichológus sztory! Nincs még egy sármos doki arrafelé csak vagy 35 év körüli?!
Bár igaz én a hitesemmel 1ütt szeretek sétálni mert akkor tényleg egy család sétálgat
De biztos nem rossz terápia!
Stucika! Bocsi,hogy nem jelentkeztem nálad, de nem tudtam géphez jutni egy pár napja mert a férjem ült rajta, és még a céges laptopot is hazahozta, ha benéztem a sarokba a sz.gép asztalhoz azt hittem a guta üt meg...minden szinten szinte minden! De most megkukkolak aztán ha kell még valami szólok. Már nalunk is van pár karácsonyi szali és itt van az új katalógus is. Kisebb de több minden van benne, de nem vettem...majd ha ingyér adik
Na befogtam!
Köszönöm a csevegést!
Minden jót!
abby