Szia Gabriel!
Képzeld, ma reggel tápszert adtam már neki, és elfogadta!
Mindet megette!
A Nestlé Beba tápszert kapja.
Szerinted az normális, hogy pl. az este 20:30-kor evett, és a következő kaját már nem kérte, mivel elaludt, és reggel 8-kor ébredt!
Nem sok ez az alvás egy kicsit?
Viszont soha nem sír hogy éhes, csak az ujjacskáját szopogatja, lehet hogy ez a jelzése? Vagy csak én aggódom túl a dolgokat?
Mingig attól félek hogy nincs nála rendben valami!
Visszatérve a szülésre:
Egy keddi napon felhívott a dokim, hogy menjek át hozzá (mivel én a kórházba jártam hozzá a vizsgálatokra) és megvizsgál, mivel hétfőre voltam kiírva.
Így is történt, majd mondta, hogy a vizsgálat kiválthat egy olyan reakciót amitől beindulhat a szülés!
Innentől kezdve ahogy hazaértem megkezdődtek a fájások!
Du. 5 körül hívtam a szülésznőmet, és mondata hogy menjek fel a szülészetre és csinál egy NST-t, éppen bent volt!
A gép kimutatta a a fájásokat, és az ügyeletes doki már nem engedett haza.
Közben szóltaka dokimnak is!
Ezek után a szülésznőm közölte velem hogy haza megy, mert csak 1 órát aludt, de ha beindulnak a dolgok jön azonnal!
Meg is jelent, reggel 3/4- 7-kor a lányom pedig 7:26-kor született!!!
Egyedül vajúdtam végig, az ügyeletes szülésznő néha-néha rám nézett! Ja, meg a dokim foglalkozott velem, de ugye annyit nem tudott, amennyit egy szülésznönek kellett volna!
Majd mikor a szülésznőm kitolt a szülőszobából közölte:
" Ugye nem felejtetted el, hogy mennyi a tiszteletdíjam? "
Mivel előzetes megbeszélés alapján már közölte velem!
És sajnos a páromat sem engedték be a vajúdás alatt, a szüésre pedig nem jött be, mert így beszéltük meg!!!
Azt hittem hogy meghalok a vajúdás alatt, tök egyedül voltam!
Hát röviden ennyi, ezért nem emlékszem rá vissza inkább, de az én Édesem mindent feledtet velünk!!!