Emerita,
én szőrtelenítő géppel szedtem végig, eszembe sem jutott, hogy bármi gond lehet ebből (én a krémektől jobban tartok, elég agresszív szerek, azt nem is használok már a terhességem óta egyáltalán). Igaz, a lányom elég pihés már így tizenöt hónaposan is
De ez vsz. inkább genetika
Lányok,
ha vki tud, segítsen. Szőrügyben borzasztó problémás vagyok.
1. Rettentően baromian szőrös vagyok, jó fekete erős, és gyorsan nő. A hónaljam alapban daueroltnak hat, a lábam térdig csak simán borostás, combon pihés. Még a lábujjamon is szőr van
Hogy a bikinivonalon és alatta mi burjánzik, azt inkább le se írom (hozzá kell tennem, a hajam inkább világos, egyéb tájakon viszont agresszív sötétbarna vagyok).
2. Allergiás vagyok a krémekre, illetve napokig pöttyös vagyok utána. Gyanta, gépes szőrtelenítés után szintúgy.
3. Bármivel szedem, ijesztően gyorsan visszanő. Két hét után már "divatborostám" van (mint amikor a fiúknak a borostánál csak egy kicsit hosszabb szakálla van, értitek).
4. Az egyetlen, amivel nem vagyok pöttyös, a borotválás. Ez lábon, hónaljon oké is, és ettől alig nő gyorsabban, mint bármi máson. De a bikinivonal katasztrofális, borotválással is rettenetesen néz ki. Nem beszélve róla, hogy a borotva nem is bír a bikinivonalammal, rajta marad a töve, plusz pöttyös leszek, és be is gyullad, meg ilyen gombócosan nő vissza. De ezek után krémezni, gyantáztatni már nem is merem...
Szerintetek mi a megoldás??? Engem őszintén szólva csak most kezd zavarni a bikinivonalam, eddig nem bántottam, de a párom járatja a Playboyt
Üdv
Kriszi