Sziasztok!
Nekem minden esetre van példa a családban. Anyunak is volt 22 évvel idõsebb férje, szerintem ez nem volt jó, mert egész más világban éltek, a mostohaapám mindig az 50-es években élt. De van oyan barátnõm is, akinek a barátja 21 évvel idõsebb, és csak azért mûködik jól a kapcsolat, mert egész életét az teszi ki, hogy gondoskodhasson valakirõl, és az a jó, amit a párja akar. De! a nagymamám pl. 13 évvel idõsebb mint a papa
A mama ottmaradt három gyerekkel, és a papa 23 éevs volt, mikor õ 39, és gyönyörûek voltak! Ma is együtt vannak, és teljesen összeértek.
Mi a párommal egy évben születtünk, és ez nakünk nagyon jó. Minden ugyanakkor történt velünk, (érettségi, egyetem) és teljesen megértjük egymást.
Egyik legkedvesebb történetem volt, amikor errõl a dologról Krúdy Zsuzsával beszélgettünk: õ sokat mesélt Dénes Zsófiáról, aki Ady barátnõje is volt, és amikor 60 éves volt, akkor vette el egy 30 éves férfi! Ezután 30 évig nagy boldogságban éltek együtt.
Nagyon szélsõséges minták állnak elõttem, és nem tudnék egyértelmû választ adni. Én azt láttam, hogy ahol a nõ volt idõsebb, az tudott mûködni, a fordítottja, nem annyira.
Sziasztok. Timi