Sziasztok. Meglehet hogy ezen a csatin egy kicsit szokatlan, de en egy 28 eves ferfi vagyok, aki most tanacsot szeretne. Nem huzom sokat az idot, ugyhogy belekezdek.
Baratnommel, aki 22 eves, mar 2 lassan 2 eve egyutt vagyunk, szeressuk egymast, minden a legnagyobbik rendben.
A baratnomnek, mielott en osszejottem volna vele, volt egy nagy cisztaja, asszem 6 v 8 cm atmeroju, ami elrobbant benne, es egyik petefeszket kivettek emiatt. Idokozben helyrejott, osszejottunk, minden ok, errol kapcsolatunk elejen beszelt mar, tudok rola. Mar ott vagyunk hogy kozos jovot tervezunk, osszekoltozes, satobbi, viszont engem nyomaszt egy dolog, espedig termeszetesen a baba.
Azt szeretnem kerdezni, hogy egy petefeszekkel, lehet e normalis szules? A gyerek megszuletik, egeszseges lesz-e?Komplikaciok johetnek a szulesnel?
Mindezekert en nagyon aggodok, mert ugyebar a jovonkrol van szo, es egyikunk sem szeretne egy gyerek nelkuli jovot, mert ugyebar a gyerekben latom, es gondolom mindannyian latjuk a jovot.
Kerem...egy szaktanacs, hasonlo tapasztalat jol fogna, es kimondottan halas lennek barmilyen informacioert. Elore is koszonom..