heló.
gondolom nem csak nekem van ilyen problémám.olastam már pár ilyen topikot de egyik sem konkrétan erről szól.szóval másfél éve vagyunk eggyüt a férjemmel.januárban megszületett a kisfiunk.mikor összejötünk rengeteget voltunk együtt volt hogy napi 5 ször is.mikor elkezdett nőni a hasam azt hittem ez megfog változni de nem így lett.csak teresség végén let nagyon ritka a szex de akkor mindketten ugy voltunk vele hogy elég 2-3 naponta 1 szer.mikor hazajöttünk a korházból alig bírtam vele 4 hét után rávett.bevallom nagyon jól esett hogy még mindig kiván.a gyerkőccel nagyon sokat segített.de ez folyamatosan rosszabb lett.most ott tartunk hogy éjjel mikor felkel a töpi és megkérem hogy tegye ide és hozzon neki kajcst nagyon bunkón csak annyit mond hogy:hagyd a picsába had ordítson majd visszalszik!!erre megfordul és alszik tovább.régen én nemis fürdethettem csak ő.mostmeg nemhajlandó semmire mert ő fáradt.elhiszem mert tényleg rengeteget dolgozik de hát énis fáradt vagyok.napi 6-7 órát sétálok a picivel.mikor fenn vagyunk nem alszik fojton játszani kell vele,meg mindenhova cipelni.de lén nem lehetek fáradt.a szex:
most jó ha hetente egyszer megesik.minden este összevezsünk rajta.egész nap mondja hogy persze van kedve ste mikor elaludt a gyerk.aztán mikor elalszik elmegyek gyorsan tusolni és mire megyek a szobába már félig alszik.és még ő van megsértődve hogy miért baszogatom.
nemtudom meddig birom.nagyon szeretem és ő is engem de attól tarok hogy a csikjaim zavarják és az hogy még nem fogytam vissza.és az elején csak a hiánya miatt volt gyakran.nemszeretnék félre lépni nem az én stílusom de ha igy folytatódik lehet hogy rászánom magam.mert nekem nagyon hiányzik a napi minimum 1 szeri szex.
segitsetek mivel tudom magam "vonzóbbá "tenni???????