Kedves Névtelen,
üzleti utak nálunk is vannak, legalábbis nevezhetjük õket annak is. A párom filmes, évente minimum egyx van egy két vagy három hónapos útja. Aztán akad egy-két pár naos-hetes is.
A fura az egészben
, hogy eddig egyetlen egyszer sem merült fel bennem, hogy megcsalhat. (Pedig sajna azt is megtapasztaltam, ez a második házasságom). Most hogy olvastalak benneteket, és azt, különösen, amit a második névtelen írt, tudom azt mondani: maximálisan megbízom benne. (Pedig ugyebárnegy férfiról se merje senki kijeléenteni, hogy száz % megbízható
).
Ne gondolkodj ilyesmiken. Ha semmi jele nincs (szõke nõi hajszálak az ingén - tragikomikus, de nekem volt résdzem ebben is), látni-érzeni val, hogy szeret, akkor a kapcsolatotoknak épp azzal teszel nagyon rosszat, hogy ilyesmiken töröd a fejed.
Jobbat én sem tudok mondani, mint Második Névtelen: próbálj meg bízni benne. Egy dolog még bejöhet: próbálj errõl beszélni vele. A féltékenységedrõl. Ha nincs rá okod, akkor úgyis nagyon jól meg tudjátok beszélni a dolgokat, ha pedig van ré okod, akkor pedig minden hiába...
üdv
Zsóka