Sziasztok!
Most először írok erre az oldalra. A segítségeteket, tapasztalataitokat, tanácsaitokat szeretném kérni.
A történetem röviden:
2 hónappal ezelőtt elhagyott a férjem. 8 hónapos a kisbabám. Azt sem tudtam, hová kapkodjak. Az indok: nem szeret már sem engem, sem a babánkat.
Most itt állok GYES-en, férj és család nélkül. Azt hiszem, mivel jelenleg nincs az egyszál drága barátnőmön senki, akivel egy kicsit kimozdulhatnék,(a babával is) új társaságot kellene kialakíanom magamnak. Igen ám...de hogyan?
GYES-en ez nem könnyű. Olvastam, hogy többek is jártak így. Sőt...nekem legalább az megadatott, hogy a terhességem alatt, és még utána is 6 hónapig volt apukája a gyermekemnek. Kérlek titeket...Ez tűnik az egyetlen megoldásnak arra, hogy túléljem az életem. Ti hogyan szereztek barátokat? Hogyan tudja az ember újra, immár kettesben a gyerekével felépíteni az életét? Tudom, hogy az interneten lehet csevegni, de vágyom arra, hogy kimozduljak otthonról. Valamelyik topikban olvastam, hogy vannak klubok is. Előre is köszönöm mindenki válaszát.