Sziasztok!
Szia Rjuli!
Áradt az optimizmus a soraidból.
Ha ilyen reménnyel és "hittel" csináltad végig a válságos időszakotokat, akkor nem is sok választást hagytál az exednek, s mire magához tért, addigra, magadban bevégezted...
Anamaria,
mennyi ideje vagytok együtt? Egy másik topikban olvastam, hogy lazán, de dolgoztok a tesón (és egyebek, nem idézgetném ide, gondolom azért nem ide írtad, mert nem ide szántad). Ezzel nem lehet összefüggésben?
Nadi,
egyetlen visszaút van hozzád, ha valóban félrekacsintgat: nem piszkálod. Szegezd le, h. tartozik annyival, h. szól, ha más iránt érez vonzalmat, s innentől kezdve a lelkiismeretére van bízva. Te ne mentsd föl azzal, h. azon háborog, h. nyomozol utána...
Arról nem beszélve, h. a kolléganővel sokat van együtt, ha az jut eszébe, hogy gyanúsítod, eljátszik a gondolattal, lesz kis vibrálás, feszültség stb. Sót, találkoztam olyan pasival, aki elmondta a nőnek, h. a barátnője féltékeny rá, ezt a nő úgy értelmezte, h. esetleg tetszik a pasinak, ráhajtott, és összejöttek.
Anamarianak igaza van. Ha meg akar csalni, megteszi. Ha pedig lebuktatni szeretnéd, ha érzi, h. nyomozol utána, majd óvatosabb lesz: kitörli a fényképeket, üzeneteket stb.
Szedd magad össze, légy magabiztos, vidám. Nem rúgják fel könnyen a pasik az asztalt...
És más pasi se jobb, legföljebb ő már túl van egy ilyenen, és semmi kedve már továbbállni.
(Ezt magyaráztam anno a páromnak is: ha új nője lesz, nem lesz jobb, csak addigra ő kifárad, meg tapasztaltabb lesz pár helyzettel, a családja meg itt van, s tőlem is mindent megkap. Az új se lesz új egy idő után, s akkor majd fut tovább?)
Reggel úgy felkelni, h. belemosolyogsz a tükörbe: "ma szuper napom lesz"!
Te is provokálod vhogy ezeket a konfliktushelyzeteket, próbálj rájönni, hogyan, s akkor el tudod kerülni. Rajta nem fogsz tudni változtatni, csak magadon. Ott sem kell sokat, biztos vagyok benne.
Én anno egy csomó dolgot sértésnek vettem, hiperérzékenyen reagáltam mindenre, s ahogy párom fogalmazott: összeesküvést láttam mindenben.
Na, megyek, szép napot nektek! Nem akarom ám "osztani" az észt, csak amit én kishíján elszúrtam, nem akarom, h. más is megtegye. Az idő kerekét vissza már nem forgathatom, de talán segítenek vmit. a meglátásaim...
Jelentkezzetek, ha van időtök-kedvetek. Türelem és kitartás mindenkinek!
Adri
Ui.: Kata, mi volt-van?