De jó, hogy már 1,5 éve senkinek sincs baja a mamájával!
Hát nekem van. Megõrülök tõle. Falnak megyek. Felforr az agyvizem.
Elvileg imádja a kicsit, mégis, ahányszor csak itt vannak, mindig minden rosszul van, mindennel baja van, semmit sem csinálok jól.
Kajla a füle, mert rosszul fektetem. Beszívja az alsó ajkát, vegyek cumit, az majd kiigazítja. Hogyhogy még mindig szopik éjszaka? Miért vizet iszik? Tejet igyon, abban van kalcium, kell a növéshez! Hogyhogy még nem lehet, te már 5 hónapos korodban azt ittál, mégse lett semmi bajod! Folyton csak ül! Gerincbajos lesz! (Egyébként magától ül fel. Mit kéne csinálnom, pólyázzam be, hogy feküdjön?) Persze, az a baj, hogy nincs járókában, ott rögtön felhúzná magát állásba. (Mert az jobb lenne ám a gerincének!) El van kényeztetve! Már csak ezért is járókába kéne raknom. Sír? Az a dolga!
Még mindig nem fogytam le?? Jaj, de ciki az a kis toka az állam alatt! Nagyon ronda a hajam. Nehogy megbántódjak, nem azért mondta!
Naponta felhív, elmondja, mennyire aggódik attól, amit múltkor látott és figyelmeztet, hogy mit nem csinálok jól, és majd meglátom! Ha nem vagyok hajlandó megadni magam, egy óra múlva újra hív. Csak az a baj (teszi hozzá), hogy a szegény gyerek issza majd meg a levét!
Õ mindent jól csinált, mindent tud. Én voltam a tökéletes gyerek, csak kár hogy felnõve ilyen tökéletlen lettem. Persze csak azóta, hogy magam felelek magamért. Magamat is én rontottam el, ahogy a gyerekemet is fogom.
Nehogy valaki azt mondja, hogy beszélgessek el vele errõl, mert elképzelni sem tudja, hogy valamit nem úgy kéne csinálni, ahogy õ gondolja. Volt már, hogy megkérdeztem tõle: te tökéletes vagy? Elgondolkodott! Nem tudott mondani hibát magában!
Tény, hogy nem tud beavatkozni az életembe, de komolyan megkeseríti a napjaimat. Minden telefont rossz szájízzel teszek le, és amint elmúlna, újra hív. SEGÍTSÉÉÉÉÉG!