Kedves O,
Es Te tudod pontosan, hogy mit es hogyan szeretnel csinalni?
Mi az ami hianyzik? Virag, vacsora, sms, puszi amikor belep, csak ugy egy tabla csoki, esetleg vallomas, stb...
Ha tudod, akkor mond el a parodnak, hogy ezt es ezt szeretned. De akkor mondd el, amikor nyugodt legkor van, es nem fullad az egesz egy hatalmi veszekedesbe.
Es nyiltan kell beszelni rola, hogy igy is kiprobalhatnank, mert a ferfiak utalasokbol, celozgatasokbol nem jonnek ra.
Probald meg megbeszelni Vele, hogy Te is teljesited egy kivansagat, ha O is.
Tehat mondjuk ma este az O forgatokonyve szerint megy az "egyuttlet" vagy a "szelsoseges sex", de akkor legkozelebb a Te vagyaid szerint fogtok "osszebujni". Egy ide, egy oda. Elso korben ez jutott eszembe.
Mas:
Eloszor oral, es utana "kettyintes". Nalunk is szokott igy lenni. Akkor utana "tovabb" birom. Es az kolcsonosen mindkettonknek jo.
Kedves Tamara,
Nagyon jol latod:
"A férjem fáradt, rengeteget dolgozik. Nála a szex hivatott pótolni a kedveskedést romantikát, és minden egyéb "sallangot". Vagy ha nem is pótolja mindezeket, de mindenesetre megelőzi fontossági sorrendben.
Nálam pont fordítva van. Első a kedveskedés, romantika, és a csúcs a szex, de csak ha az előző kettő már megvan."
Legalabbis ferfi szemszogbol. Noi szemszogbol nem tudok hozzaszolni.
En mar korabban irtam, hogy ha egy no visszautasit ja a ferjet, akkor nem a "sex"-et, hanem a "ferjet" utasitotta el. Nehez errol beszelni. Sok-sok osszetevos dolog. Mert akkor jonnek a gondolatok:
-persze a hazassag elott nem igy volt, akkor meg elt-halt ertem. Akkor meg O is annyira varta, hogy osszebujjunk. Persze, hiszen akkor meg "szeretett"! Most mar csak azert kellek, mert egyedul nem boldogulna.
-hajtok nap, mint nap, de meg egy kis jotol is megfosztanak. Hat ennyi sem "jar" nekem?
-ha mar otthon sem tudok ferfi lenni, akkor...
-stb...
Kerdeznek en is:
-"Nekem a kétheti 1 is elég lenne",
-És ott a lelkiismeretfurdalás, hogy most már kellene lennie valaminek, mert az "jár" neki. És utána én is felszabadultabb vagyok, hogy "letudtam" néhány napra.
Tudnal arra valaszolni, hogy miert nem szeretsz "sex"-elni? Direkt irtam, hogy "sexelni. Tehat nem "szeretkezni", hanem "sexelni".
Udv, ZoliApu.
UI: Jol esik, hogy kivancsiak vagytok meg ram a masik topicban tortent kirahonasom utan is.