Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Remélem nem baj,hogy csatlakozok hozzátok.
Jó,hogy van egy oldal ahol nyíltan lehet beszélni a szexről.
Rólam annyit,hogy 5 éve vagyok házas 2 gyerkőc van.Egy 2.5 éves és egy 4 hónapos.
Hát nálunk nem ennyire esemény dús a szex.Örülök,ha hetente 1x.Nem a gyerekek miatt,egyszerűen a párom nem akarja.Már minden praktikát be vetettem,de semmi javulás.
Van valakinek valami ötlete,hogy mit csinálhatnék még :?:
Amúgy én mindenre vevő vagyok. :lol:

Móni
url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]
Kép
kreony

Sziasztok!
Jövök-jövök,csak búcsú,szüreti felvonulás,minden összejött erre a 7végére....
Ja....azt akartam kérdezni,hogy a helység nevét hogy bírom kitörölni amit megadtam???? Lakunk itt kb 200-an,nem vagyok prűd,de azt azért nem akarom,hogy pl, boltba mögöttem telefonálnak,hogy:Mingyárt megyek,csak még a vibrátoros-bilincses előttem van... :lol:
Szóval jövök,ígérem!!!!
Vendég

sziasztok!
Melinda:Az oldal elején a topikok rublika mellet van egy segédletek nevű ablak.Ott keresd meg a prolfilok címszót és már módosíthatod is az adataid.Előtte lépj be!

Móni
kreony

http://babafalva.hu]Kép[/url]

url=http://babafalva.hu]Kép[/url]
kreony

Sziasztok,
De jóóó, h ennyi új van! Üdv itt csajok! :)
Vica,
Én is nemrég néztem, h kismillióan olvastak már bennünket, de új ember alig... Nnna, most nem panaszkodhatok: vannak újak! :D
Én is jót nevettem, mert elképzeltem a postásos sztorit! :lol: (persze úgy, h az összes szomszédasszony kint van! :wink: ) Bocs! Én is sokat nézegettem anno katalógusokban, de örülök, h végül nem úgy vettem. Mert hogy néz az ki, hogy visszaküldöm, h nem tetszik a tapintása?! :roll: Így inkább megtapogattam és úgy vettem meg. 8)
Zsófi,
Percekig nevettem a nagyis sztorin! :D
Próbálok gyakrabban jönni.
Puszi:
Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!
Szóval én is a vibrátoros-bilincses fiatalasszonyok táborát erősítem.
Meg van egy olyan hogyishívják,szóval egy gumis műbráner,amibe a férfi beledugja,és azzal szexuál (akár nélkülem is)szóval hosszít és vastagít,ja meg rezeg is,szóval jó kis szerkentyű,csak tényleg nagyon vastag már úgy....(szülés előtt használtuk,sőt,még terhes se voltam) úgyhogy megnézzük lassan,hogy jó-e már :lol:
Lehet,hogy kevés is lesz :oops:
Nemsokára kész a gyerekszoba---végre---nem tudom magam elengedni úgy igazából,nagyon zavar,hogy hallom,ahogy szuszog...titeket nem???
Szexuális életünk a havi 2-ről visszatért a napi 2-re.Most jött meg a kedvem...
Anál kivételével mindent próbáltunk már,jah,meg még nem voltunk házasok egy csajos buliba 3 lánnyal voltam,nincsenek hajlamaim,csak a kíváncsiság hajtott.
Na,holnap jövök,mert felébredt!
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

De jó, hogy bővül a csapat! :D

Nálunk most 7végén se volt semmi különös, most meg párom térdére ráment a megfázás, alig bír menni, csúnyán be van dagadva neki... :(

Így csak úgy volt, hogy én voltam felül. de a lehetőségekhez képest próbáltuk változatosan csinálni. tegnap volt 69, aztán én felül, de fordítva, ő meg kézzel izgatott.... de jó volt :)

Melinda, hogy nektek mennyi minden van ;) Jó lehet ez a hosszabbítós-vastagítós izé is ;) akkor ez lényegében olyan, mint egy óvszer, csak nagyobb????
moli*andi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vica1982 2010.02.16 15:11-kor.

Kép
Kép
Kép
vica1982

ooo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.24 17:37-kor.
Vendég

Sziasztok!

Az igazat megvallva sose volt az a nagy étvágyú.Amikor még udvarolt minden oké volt.Olyan is volt,hogy a híd alatt szeretkeztünk,meg a szomszéd széna rakása mögött.
Ez az állapot azóta tart amióta én nem dolgozom hanem itthon vagyok.Amíg dolgoztam többször csináltuk.Vidéken dolgoztam és volt,hogy csak 2-3 nap után találkoztunk.Olyankor minden nap csináltuk.Most,hogy már 3 éve itthon vagyok meg nem. :cry:

Arra hivatkozik,hogy fáradt.Egy ismerősöm azt mondta,hogy ő ebben a korban(28) akár milyen fáradt volt csinálta.Nem érti,hogy egy fiatal férfi miért nem csinálja.Már arra is gondoltam,hogy van valakije.Rákérdeztem már,de azt mondta,hogy erre nem lenne ideje.

Amúgy minden rendben van köztünk csak a szex nem. :cry:

Majd jövök még,most megyek és csavargok egyet a gyerekekkel. :)

Móni
kreony

Sziasztok!

Húúú, kicsit lemaradtam.

Móni
szerintem csak a beszélgetés tárja fel az okokat. Mást nem tudok tanácsolni. Nekem egy ilyen beszélgetés után azzal jött a párom, hogy az a baj, hogy mindig meztelenül alszom és így semmi izgi nincs benne.

Ez a többesben dolog nekem sem jönne be. Én el nem tudom magam képzelni lánnyal, és én is ilyen hülye vagyok, hogy még rá se nézzenek a páromra. A másik meg, hogy nekem kell idő, mire bízom valakiben és odaadom magam neki, szóval a két pasi dolog sem nagyon működne. De még ki tudja mit tartogat a jövő :).

A kikötözős (bilincs hiányában) dolgot párszor kipróbáltuk, nekem nagyon bejön. Lehet megemlítem a páromnak megint.

Zsófi
lehet hogy most azt mondjátok, hogy hülye vagyok, de én nem igazán értem a gésa golyókat. Hogy kell használni, mi értelme, tényleg hatásos?

Melinda
A gyerek engem is zavart nagyon. Nálunk "csak" négy hónapig aludt bent, de mi mindig kimentünk/kint maradtunk a nappaliban. El nem tudtam képzelni, hogy bent, csendben. Így is minden áthallatszik hozzá, de legalább mi nem halljuk őt :).

A nagyobbítós-rezgős kütyüt nem tudom elképzelni, hogy használjuk. Egyszer talán kipróblnám, de nem tetszett meg nagyon.

Nálunk nem nagyon történik mostanában semmi. Vagy a gyerek nem alszik, vagy mi rogyunk az ágyba hullaként. Szóval most megint rossz időszak. Tegnap este is teljesen kikészített az állva hátulról. Úgy remegett a lábam még fél óra mulva is, hogy alig tudtam elvonszolni magam az ágyig :).

Kép

Kép
vkhajni

Nincs meg a nagyobbítós rezgős izénk!!!!!
Keresem,de nem találom!!!!Ott volt ahol az étkészlet,most használtuk, egy hónapja a gyerek keresztelőjén!!!!
Úristennnn,csak nem anyósom benyelte????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A férjem éjszakás,reggel megkérdezem merre van,és ha megtalálom lefényképezem nektek....
Megyek,gyorsan döglök,mert én 4-5 ször kelek éjjelente.Ezek a fogak szörnyűek!!!!
SZIASZTOK!!!
Vendég

ooo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.24 17:39-kor.
Vendég

Hát megtaláltam................Ahogy a kezembe vettem,rájöttem,hogy ez még így egy gyerek után is óriási!!!!
Be is nőtt a lyukam megint,úgyhogy ismét szűz vagyok!!! :lol:
A Drágám meg már megörült,hogy megkívántam ezzel a szarral együtt.... :lol:
Szerintem még barátkozok a gondolattal..... Kép
Vendég

Zsófi
köszi. Én csak a tornáztatós hatásáról olvastam és nem értettem igazából. Most már ok. Pont mostanában jutott eszembe, hogy nem válaszoltál. Aztán elfelejtettelek letolni :).

Melinda
a pelenka pont odaillik a képre :). Azt hiszem én sem kaptam kedvet hozzá, ahogy elnézem a méreteit :).

Kép

Kép
vkhajni

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vica1982 2010.02.16 15:11-kor.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Melinda:Örülök,hogy meglett a játékszeretek. :) Szép példány!

Vica:Amennyire 2 gyerek mellett lehet nem hanyagolom el magam.Próbálok a kedvében járni.Már egy tucat szexi fehérneműt vettem és vettem fel este,de semmi javulás.Maradtunk a heti1x max2.
Vasárnap is szerettem volna erre közli,hogy a héten már volt 2x. :cry:
Szerintem nyugodtan mehetsz pocakosan is szexshopba.

Zsófi:megnéztem volna a nagyi arcát,ha tudta volna,hogy mivel játszik az unokája. :lol: :lol:
kreony

...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Vica:igen bújtam hozzá meg simogattam és közölte a tényeket.Majd ma este kipróbálom a tippedet.
Amúgy próbáltam vele beszélni erről de röhögött az egészen.szerinte én nem hiszem el,hogy fáradt,meg,hogy én most rá érek kombinálni mindenféle dolgokon.Azt mondta cseréljünk egy napot és majd meglátjuk,hogy ki lesz a fáradt.Mondjuk megnézném a kollégáit ha én mennék be dolgozni a vágóhídra. :)

Jó hétvégét mindenkinek!

Móni
kreony

Sziasztok!

Móni, én is csak azt tudom tanácsolni, hogy ne add fel, legyél kitartó :) Hagyd az előjátékot, csak csapj bele a közepébe, akkor csak nem áll ellen. ;) Az is jó, amit Vica írt, vagy csak egyszerűen nyúlj bele a gatyájába minden előszó nélkül ;)

Melinda, hát majdnem megijedtem, mikor megláttam :shock: Úh, jó nagy! Asszem maradok a megszokott méretnél :lol:
moli*andi

Hogy minek kellett elővennem azt a szart. :twisted:
A férjem most már állandóan a seggembe van....hogy hátha...
Én nem ismerek olyan férfit,aki nem kívánja a szexet,de komolyan mondom néha jó lenne.Főleg mikor éjszakánként MINDIG én kelek a gyerekhez 4-5 ször,egész nap talpon vagyok,mososk-főzök-takarítok-anyatejet viszek 20 km-re minden nap busszal,és csodálkozik ha este orgazmusom van pusztán az ágy láttán,úgy,hogy ő benne sincs
:lol:
Na,én cserélnék a férjemmel,mert nem hiszi el,hogy egész nap otthon zsong a fejem,és akármi csak ne itthon lenne,engem kikapcsolna...tudom hogy csúnyán hangzik,de néha elfáradok a gyerekbe....
Na megyek,mert most pluszba tesóm is itt van...nagycsoportos óvodás (anyumék ide költöznek a faluba,és mondtam,hogy tesóm jöhet szeptemberbe,hogy az ovit itt járja,ne év közbe kelljen hurcolászni....) szóval nem unatkozok!!!
Sziasztok!!!
Vendég

...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Melinda!
Jól megfogalmaztad, hogy miért cserélnél a férjeddel :lol:

Hogy a topik témájánal is maradjunk egy kicsit: szuper hétvégénk volt, volt négyszer (de mondjuk egész héten nem is találkoztunk) ;) Volt hagyományos meg 69, meg most sokáig semmi :( (7végén jön a Mikulás, 7közben meg én suliban vagyok, párom meg dolgozik, meg csinálja a házat).

Legalább Ti írjatok vmi jót ;)
moli*andi

ooo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.24 17:40-kor.
Vendég

Sziasztok!

Hát először nem úgy alakultak a dolgok ahogy gondoltam.Kipróbáltam péntek este Vica tippjét.Apa aludt már gondoltam,hogy felébresztem.Bebújtam a takaró alá és "dolgoztam".Már jól állt a dolog,mikor gondoltam,hogy más is lesz.Erre ő magára húzta a takarót el fordult és aludt tovább. :cry:

Másnap mondom neki,hogy mi volt.Ő nem emlékszik semmire.Viszont ettől úgy begerjedt,hogy a konyhába nekem esett.Jó lett volna ha a gyerek ne akkor szólt volna,hogy pisilni kell. :oops: Utána rohanás fel a szobába és egy gyors menet.

Vasárnap délután már rendesen volt minden.Nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!! :P

Úgy néz ki,hogy apánál a mesélés jön be.

Hát ennyi törént a hétvégén.

Andi:Azért egy kicsit irigyellek a 4 miatt.
sziasztok!

Móni
kreony

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vica1982 2010.02.16 15:12-kor.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Képzeljétek, beszélgettem a párocskámmal.
Móni, ne izgulj, nálunk sem jönne be Vica ötlete. Azt mondta, hogy ha tényleg álmos, akkor tuti elaludna közben. De felvilágosított, ha rámásznék, akkor nem lennének ilyen gondok.
Meg megoldódott az előjáték problémám. Természetesen én vagyok benne a hibás. Azt mondta, hogy azért volt eddig több, mert nem hagytam, hogy a közepével kezdjük. Szóval, már ez ügyben is tudom mit kell tennem. Azért jó néha egy kis beszélgetés.

Zsófi
én sem vagyok kívánós az utolsó időkben. Igazából a 3-4. napon kezdődik, hogy majd megerőszakolom a férjem, és mielőtt megjön pár nappal szinte teljesen elmúlik.

Én is irigyellek, hogy így be tudjátok pótolni az elmaradt hetet. Nálunk, ha valamiért egy-kettő meghiusul, akkor nagyon ritkán van pótlás :).

Na szaladok mert odaég a kaja.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

De jó, hogy mindenkinek jól telt a hétvégéje! :D Főleg Móniéknak örülök! De ezt a mesélést kifejthetnéd kicsit bővebben ;)

Sajnos nekem sokat kell várnom a köv. akcióra, mert most jön a Mikulás, és talán, ha szerencsém van, még vasárnap elkaphatunk egy akciót :P Aztán megint várni egy hetet...

ÁÁÁÁ, költözzünk máááááá össze!!! (utána meg tuti az lesz a bajom, hogy legyek már végre egyedül :lol: )

Mikor megvan én sem vagyok kívánós, csak mikor már elmúlik, de akkor muszáj bepótolni az elmaradottakat is :oops:
moli*andi

sziasztok!
Arra gondoltam,hogy mesélek neki,hogy miket csinálnék vele.Hát ha ez jobban bejön.Amúgy vasárnap óta megint semmi. :cry:

Remélem ma már lesz valami akció! :oops:

Nekem szerencsére nincsen Mikulásos gondom.A kislány születése után is csak 1 évvel jött meg.Most is szerintem így lesz,így nekem csak jövő májusban kell erre gondolnom. :)
Andi:Hidd el jó lesz az összeköltözés.Ha dolgozik úgy is egyedül leszel.Nem?

puszi mindenkinek!
Móni
Kép
Kép
kreony

Sziasztok!

Mi van csajok??? Az elmúlt héten senkinél semmi nem volt? :lol:

Móni, remélem, azóta legalább nektek volt. Amúgy sok embernél jót tesz, ha beszélgetnek a szexről, vagy pózokról, mert felizgatja, és így nekik izgalmasabb ;)

Találtam egy tök jó könyvet, csak túl hosszú a linkje, így inkább csak a címét írom le:
1001 ÉJSZAKA A SZERELEM ÉS A SZENVEDÉLY BIRODALMÁBAN
moli*andi

ooo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.24 17:42-kor.
Vendég

Szia Zsófi!

Nálunk tegnap már szerencsére volt, bár dög fáradtak voltunk mindketten a lakásfelújítás miatt (ami már másfél hónapja tart és párom reggel ötkor kel, elmegy dolgozni, 3kor hazaér, és megy a házhoz 9ig :( ). De neki azért volt hozzá kedve, bár csak lájtos volt, meg olyan lassú, romantikus (nyugdíjas :lol: ), de nagyon jó volt ;)
Főleg másfél hét kihagyás után :roll: :wink:
moli*andi

Nálunk sincs semmi. Mi is mind a ketten mosott kakik vagyunk, de azért még lehetne. Biztos az időjárásban van valami pasi-kívánósság gátló.

Andi,
meg is vetted azt a könyvet? Nem tűnik rossznak.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Nálunk sincs semmi,megjött a Mikulás,most először szülés óta.
Mi lassan nekiugrunk a második babának.Olyan álmosító idő van,bár a Miku vége felé járok,de szerintem a mai nap is kilőve.Ülve elalszok!
Szülés közbe is elaludtam,szex közbe csak nem kéne.... :D :D
Vendég

Sziasztok!

Nálunk hétfőn volt!Végre!! :oops: Előtte csak csütörtökön volt egy rövidke akció.
Remélem ma is lesz valami,már fűztem Apát! :)

Szép estét mindnekinek!

Móni
kreony

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vica1982 2010.02.16 15:12-kor.

Kép
Kép
Kép
vica1982

sziasztok!

Nálunk hétfő óta megint semmi. :cry: De amúgy is valami baja van a páromnak,de nem hajlandó beszélni róla.Csak annyit beszél velem,ha hazaér amennyit muszáj.Mindenbe beleköt.Tegnap pl az volt a baja,hogy miért van a táskában az alma.Délután hoztam az almát és este 6-kor még nem pakoltam ki.
Ezek után már nekem se sok kedvem volt kezdeményezni.

Többiekkel mi újság?

Móni
kreony

Én elkezdtem tegnap ecsetelgetni a hétvégi kívánságaimat, úgyhogy tegnap már megtört a jég. Lehet, hogy tetszett neki? Mondjuk azt nem közöltem vele, hogy hiába minden próbálkozás, a hétvégét úgysem ússza meg :).

Kép

Kép
vkhajni

...

Kép
Kép
Kép
vica1982

Igaz, hogy nem teljesült a kívánsásom, de azért 2 jó akció kerekedett belőle :). De aki a kicsit nem becsüli... Érdekes, hogy most teljesen rááltunk az állva-hátulról dologra. Most nagyon bejön, bár nem győzöm kiheverni az izomlázakat :).

Kép

Kép
vkhajni

Kitaláltam egy nagyon jót. Valahogy (tényleg fogalmam nincs hogy kerültem oda), eljutottam egy szexboltos oldalra. És ott voltak kockák, biztos láttátok már ti is, amiken pózok, testrészek, helyszínek, módok voltak. Erre Hajnika kitalálta, hogy majd csinál olyat. De egyik helyen sem láttam, hogy mi van mind a hat oldalán. Úgyhogy most ötleteket vadászok. Van valakinek ilyen? Ha nincs akkor adjatok ötleteket. Igazából testrészek, a mit csináljuk velük érdekel. De lehet, hogy helyszíneset is csinálok. Nem kell mindig minden kockát használni, nem igaz?

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Vica, sikerült a filmmel kedvet csinálnod?

Hajni, azt nem írtad, mi volt a kívánságod ;) kockát tudom, mire gondolsz, de én se tudom, mi van pontosan rajta. Én inkább kitalálnék vmit, amit szeretünk, és azt rajzolnám rá ;)

Nekünk most hétvégén csak kétszer volt, de az is nagyon jó volt! Hátulról nekünk is volt, de mi térdeltünk közbe, és úgy. Állva sajna nem jönne össze, mert túl magas hozzám a párom, de így pont jó (volt).
Hétvégén kezdődik a házavatás :lol:
moli*andi

Ennyi eszem van, hogy nem írtam le? Szerintem öregszem :). A kívánságom az volt, hogy végre normálisan akarok szeretkezni. Hosszú előjátékkal, hátmaszírozással, sok simivel stb. Már most elolvadok, ha rá gondolok. Azt hiszem az a gond, hogy nagyon elkényeztettem a páromat. Nem azt mondom, hogy ez így nekem iszonyatosan rossz, de úgy érzem ez inkább az ő igényeit szolgálja. Gyors dugás, alvás. Tipikus pasis dolog. Vagy csak kicsit sértett vagyok, amiért nem az van amit én akarok. Nem baj, hamarosan elmúlik ez az extra kívánós időszak és lesz egy kis nyugi mindkettőnknek.

Nem próbáltátok úgy, hogy ráálsz valami alacsonyra? Nekem is lábujjhegyen kell állnom, így eléggé fárasztó. Még ha össze van zárva a lábam akkor csak csak, annyi eszem meg nincs, hogy ledobja a párnát a földre. :)

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Hol van mindenki????Ja,egymáson??!!!Akkor megyek én is!!! :lol: Bár éjszakás volt,lehet,hogy nem örül majd nekem!!! :lol:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vica1982 2010.02.16 15:13-kor.

Kép
Kép
Kép
vica1982

sziasztok!

a semmiről nincs mit írnom.Tegnap végre volt valami,de a múlthéten talán semmi.
Vica:irigyellek apa akciói miatt. :oops:

Remélem a többieknek azért esemény dúsabbak az éjszakái.

Móni
kreony

Sziasztok!!!
Igen,eseménydús!!
Jön felül a kisfiam foga,így 4-5ször kelek,apa éjszakás.....hát nem unatkozok!!! :lol: :lol:
Vendég

Vica
én megértelek, nem bírom, ha felkeltenek :).

Nekem elmúlt az extra kívánosságom, apa szerintem végre örül, hogy tud pihizni egy picit. Szóval semmi esemény.

Melinda
azért örülök, hogy ezeket megúsztuk eddig :).

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Ma temetésre megyünk,meghalt a szomszéd srác,19 éves volt.
Nem akart szerencsétlen semmit,csak egy kicsit szórakozni,ezért elment egy maszekhoz segíteni az építkezésen, és leesett kb 12 m magasból.4 ezer forintért.Egy hónapja a barátnőm vőlegénye aludt el a volánnál,mindketten meghaltak,2 éve az oszt.társamba mentek bele Egernél,elaludt aki vezetett.Olyan szép lány volt pedig,fent van az iwiwen is,gyakran nézegetem,mindig azt mondta,neki nem lesz gyereke,mert fél a szüléstől,én meg mondtam neki,majd a 20 éves oszt.találkozón mondd ezt,mikor jössz majd 5 gyerekkel.....hát sajnos neki lett igaza......
Tudom,hogy nem ide tartozik,de olyan jó volt kiírni magamból.....
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vica1982 2010.02.16 15:13-kor.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Házasság, család

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?