Sziasztok!
Húúú, kicsit lemaradtam.
Móni
szerintem csak a beszélgetés tárja fel az okokat. Mást nem tudok tanácsolni. Nekem egy ilyen beszélgetés után azzal jött a párom, hogy az a baj, hogy mindig meztelenül alszom és így semmi izgi nincs benne.
Ez a többesben dolog nekem sem jönne be. Én el nem tudom magam képzelni lánnyal, és én is ilyen hülye vagyok, hogy még rá se nézzenek a páromra. A másik meg, hogy nekem kell idő, mire bízom valakiben és odaadom magam neki, szóval a két pasi dolog sem nagyon működne. De még ki tudja mit tartogat a jövő
.
A kikötözős (bilincs hiányában) dolgot párszor kipróbáltuk, nekem nagyon bejön. Lehet megemlítem a páromnak megint.
Zsófi
lehet hogy most azt mondjátok, hogy hülye vagyok, de én nem igazán értem a gésa golyókat. Hogy kell használni, mi értelme, tényleg hatásos?
Melinda
A gyerek engem is zavart nagyon. Nálunk "csak" négy hónapig aludt bent, de mi mindig kimentünk/kint maradtunk a nappaliban. El nem tudtam képzelni, hogy bent, csendben. Így is minden áthallatszik hozzá, de legalább mi nem halljuk őt
.
A nagyobbítós-rezgős kütyüt nem tudom elképzelni, hogy használjuk. Egyszer talán kipróblnám, de nem tetszett meg nagyon.
Nálunk nem nagyon történik mostanában semmi. Vagy a gyerek nem alszik, vagy mi rogyunk az ágyba hullaként. Szóval most megint rossz időszak. Tegnap este is teljesen kikészített az állva hátulról. Úgy remegett a lábam még fél óra mulva is, hogy alig tudtam elvonszolni magam az ágyig
.