Vica
nekem is nagyon tetszett a bekiabálósdi. De szerintem normális esetben sincs rajta, hogy két szoknyát, egy blúzt, meg két melltartót rejt a csomag.
Egyszer még lány koromban, olyan 15-16 lehettem, játszottam az Ifjúsági Magazin egy játékán, ahol 50 db óvszert lehetett nyerni. Soha életemben nem nyertem, de ezt természetesen sikerült
. Az akkori pasim nem mert velem eljönni a postára, én meg azt sem tudtam, milyen gyorsan írjam alá a papírokat, hátha leolvassák az arcomról mi lehet benne
. Hozzá kell tenni, hogy akkor is és azóta is gyűlölöm az óvszert, úgyhogy még el is kellett osztogatnom
.
Zsófi
én nagyon örülök, hogy ennyit írsz.
Ha visszaolvastál láthatod, hogy a popsi szexet, én nem próbáltam (bár kicsit izgatja a fantáziám), a párom nem nem is nagyon hajlandó rá, így szerintem ez kimarad az életemből. Igazából nem bánom. Tudod, amit nem ismersz az nem is hiányzik.
Szerintem vibrátort én is netről, vagy újságból rendelnék, hisz egyet sem pórbáltam, így nekem nincs sok különbség köztük, esetleg méretben, de azt sem tudnám nekem mekkora az ideális. Olyat meg boltban sem lehet, hogy "kipróbálhatnék egy nagyobbat is?".
Szülés utáni első akciónknál nekem az volt az első kérdésem, hogy nagy feje van e a gyereknek. Én nem éreztem különbséget.
Érdekes, mi nem merünk belemerülni a dolgokba, ha a gyerek ébren van. Igazából azért, mert szar félúton abbahagyni. Attól egyátalán nem félek, hogy ránknyit/átjön/kijön a gyerek, hisz úgy akarom nevelni, hogy ez egy természetes dolog és a szerelem jelképe. Ne értsétek félre, nem azt mondom, hogy direkt előtte dugunk.
Extrém helyek: az utcára néző lépcsőfeljáró, házibuli közepén a mosógép, meg a jó kis teraszunk. De szerintem ezeket már leírtam.
Ezt most jól neked címeztem, aztán félúton hatökör lettél. Bocsi
.
Különben nagyon tetszett a nagyis történeted. Nálunk szinte soha nem kerül szóba a szex. Pláne nem ennyire mélyen.
Andi
jobbulást neked, és most hanyagoljátok az orális szexet, különben nem tudsz már jönni mesélni nekünk
.
Na osonok, mert assssszem így is elég sokat fecsegtem.