Sziasztok!
Mi tegnap nem voltunk együtt, mert segítettünk költözni a barátainknak, utána meg már késő volt, én meg ma mentem szakmai gyakorlatra
Pénteken értem haza Erdélyből, a párom eljött értem. Már a kocsiban szórakozott velem, hogy én biztos voltam együtt mással az egy hét alatt (mindig ezzel cukkol). Aztán hazaértünk, már fürdés közben simogattuk egymást, aztán meg folytattuk az ágyban. Semmi különös póz, vagy ilyesmi - de olyan gyengéd volt!! Pont erre vágytam egy héten keresztül!
Olyan jó volt, lassan, gyengéden szeretkezni, csak vmi halk romantikus zene hiányzott
Aztán volt szombat reggel is, meg este is
Hajni!
Itt a nyár, ilyenkor többet szeretkeznek az emberek! (de tényleg, egyszer volt egy ilyen felmérés). Én is kívánósabb vagyok tavasszal, nyáron, mint télen (nem csak most, már régebben is így volt).
De jó Nektek! Medencében én is el tudnám képzelni
A füvön azért nem, én tartok attól, hogy meglátnak a szomszédok
De ha zárt kertetek van, akkor hajrá!
Párom egyre jobban sürgeti az összeköltözést, lehet már ősszel együtt élünk
Ez azért lep meg ennyire, mert tavaly aug-ban majdnem szakítottunk. Én borultam ki teljesen, sehogyan se voltam neki jó, nem foglalkozott velem, csak számítógépezett, kettesben sehova nem mentünk el, csak ha a haverjai is jöttek, a nyaralás pocsék volt. Ezek után bedobtam a törülközőt, veszekedtünk, de talán így egy év távlatából úgy látszik, megoldódott a helyzet. Amióta van ez az összeköltözés téma, még jobban odafigyel rám, többet törődik velem, kedvesebb.
Na, most már írjatok Ti is!