Szia Borcsi!
Az illóolaj természetes gyógyhatású anyag, az illatosított meg valami mesterséges, ártalmas dolog. Én a Herbáriában szoktam Aromax illóolajokat venni. A rózsa elég drága 3000 ft körül van egyetlen mililiter, de ahelyett lehet Jázmin olajat is használni, a szantált nem tudom most, mert én kb 10 éve használom már, ami van (rég lejárt, de tönkre nem ment). A jojoba azért jó, mert szagtalan, én bőrbajokra nagyon szeretem az olívaolajat is (rendes hidegen sajtolt salátaolaj), csak hát egy kicsit saláta szagú
Kedves Borcsi! Szerintem Te egy csodálatra méltó ember vagy. Kezdve azon, hogy más kisbaba simán belehalt volna egy olyan forrázásba, egészen odáig, hogy a sok szenvedés ellenére képes vagy szeretetet adni és kapni, több,mint öt éve együtt vagytok, gyerekeid vannak, ez mind arról tesz bizonyságot, hogy nagyszerű, a szeretetre igazán méltó ember vagy.
Sokat gondoltam rád az elmúlt napokban és imádkoztam érted. Még három dolog jutott eszembe: 1. mindennap menj ki a friss levegőre legalább 20 percre, ha süt a nap még többre (a gyerekeknek is kell a levegőzés)
2. Ülj le egy tükör elé és nézd meg jól magad. Írd le egy papírra, hogy mi szép rajtad: a szemed, a mosolyod,a hajad, a hátad, a lábad stb. (sajnos nem tudok súgni, mert nem ismerlek, ha látnálak, egy csomót fel tudnék sorolni!!!), írd le a jó tulajdonságaidat, amikért érdemes szeretni téged. Jó sokat írjál össze! Kérd meg a férjedet, hogy mondja el vagy írja le, mit szeret rajtad, miért szeret téged. (Ha mondja, akkor írd le te!) Írj két jó hosszú listát a nővéreidnek, hogy miért szereted őket (külső, belső dolog egyaránt lehet), és kérd meg őket, hogy ők is írják le neked, hogy miért szeretnek téged. HA elkeseredsz, vedd elő ezeket a listákat és olvasgasd. HA eszedbe jut, hogy nem szép a bőröd, mondd ezt magadnak: Igaz, de a szemem, a mosolyom szép ...
3. Neked az érintés rosszat jelent (forró leves, verés, undorító bácsi). Szükséged van sok-sok jó érintésre, hogy ez átalakuljon. Öleld meg, simogasd, puszilgasd sokszor a gyerekeidet (ez nagyon jó érintés!
), öleld meg minden nap csak úgy a férjedet, kérd meg, hogy simogassa a hajadat, masszírozza meg a hátad, a lábad, az arcod. Menjetek el uszodába, te lebegj, Ő pedig tartsa a fejedet és csak rád figyeljen. /Nekem az segített a "nem vagyok szeretetreméltó" legyőzésében, hogy a férjem és a gyerekeim szeretetére támaszkodtam/
Még valami. 3 hónapos a kisfiatok. Ilyenkor a test természetes védekezése a következő teherbeesés ellen, hogy nem kívánod, a jószagú kisbabád mellett büdösnek érzed a férjed. Ez természetes és egy-két hónap és elmúlik.
Szép napot és gyógyulást. ja, akartam még kérdezni, hogy milyen vallású vagy. A hit ilyen esetben nagyon sokat segíthet.
Szeretettel: