Kedves pkriszta!
Messzirõl követtem a eseményeket, és nagyon tetszett, hogy azonnal orvoshoz fordultál a problémáddal. Sokan csak soká jutnak el odáig, szerintem nagyon jól tetted.
Az is tetszett, hogy megpróbáltál/sz "versenyezni" a "harmadikkal". Nagyon sok erõ van benned.
Fiatal vagy a 31 éveddel, biztos nagyon csinos is...
Sajnos tanácsot adni nem tudok, mert még csak 4 éve vagyunk házasok. A férjem egyelõre rendkívül megbízhatónak mutatkozik, de a tapasztalatom szerint "a pasikra nincs garancia". Tudok olyat, akit az elsõ, nehezen összejövõ baba után hagyott ott a férje (mert rájött, hogy egy másik nõbe szerelmes, akit ugyanolyan régen ismert, stb.), és olyat is, aki nem akarta elvetetni a gyereket és a 3. hónap után dobta ki a lányt, aki mai napig a szüleivel neveli a babáját (3 éves) és a srácot azóta sem látta.
Minden esetre én kikötöttem, hogy addig "köt az esküm", amíg meg nem szegi, aztán már tõlem se várja majd el, hogy hûséges leszek hozzá! Persze, hogy lenne-e erõm bármit is tenni, nem tudom, szerintem beleõrülnék. Azért ez megnyugtat akkor is, ha esetleg egy vén nyanya leszek akkorra, amikor ilyen helyzetbe kerülünk...
És lehet, hogy nem is lesz majd hová mennem, ezért is igyekszem tanulni a babák mellett, hogy ne kerülhessek olyan kiszolgáltatott helyzetbe (anyagilag, mert az érzelmi ellen nem sokat tehetek.) Viccesen arról is szoktunk beszélni, hogy "csak meg ne tudjam!", mert most még lehet ezzel viccelni, és tényleg nem akarok belegondolni, milyen rettenetes lenne ha...
Egyébként szerintem is azért csinálják, (amiért én is csinálnám
), mert megtehetik, és mert jó a változatosság.
Az egyik szomszédasszonyom is megcsalta a férjét, többször is, de a srác nagyon szereti, soha nem emlegette fel neki. A lány is minta-háziasszony, stb. Õ is azt mondta: csak.
Én azért megpróbálnám megértetni vele, hogy ha találkoznak, a kapcsolatuk csak mélyül, egyre nehezebb lesz visszmennie hozzád érzelmileg is. Jobb lenne, ha nem találkoznának többet, de lehet, hogy ezt nem szavakkal kell elérned. Csak továbbra is okosan! A legtöbb házasságnak vannak ilyen mélypontjai, de a gyerekeknek biztos jobb, ha a szüleik nem válnak el (az enyémek elváltak, én szeretném elkerülni), hosszú távon bejöhet, ha most türelmes vagy...
Szorítok neked, tudod, hogy mindig megoldódnak a nehézségek elõbb-utóbb!
G