Sziasztok!
Bocsi, h. így eltűntem, de egyszerűen nem bírom magamat utolérni.
Nadi, kérlek, ne duzzogj néha, h. nem írsz, mert itt mindenki ügyes és hasonlók, mert pont azért vagyunk itt, mert volt/van/lehet ilyen problémánk.
Ladycrow, Neked is csak azt tudom mondani, h. SZERINTEM a mi pasiink egy bizonyos típusba tartoznak. Ha tudják, h. nem kell hódítaniuk, nem érdekeljük őket.
Azt hiszem, nálunk attól javult meg a helyzet, h. el tudtam jutni arra a pontra, h. lesz..tam. Ekkor megérezte, h. elveszíthet, és bekattant az agya.
S amikre odafigyelek: nem bírálom, néha nem vagyok a számára kiszámítható (számomra meg beszámítható
), nem nyavalygok, nem bőgök előtte. Röviden elmondom, ha gondom van, de amit tudok, egyedül oldok meg. Ezekre csak akkor kell odafigyelnem, ha érzem, h. távolodna. Mindig vannak mélypontok, minden kapcsolatban. Ilyenkor én figyelek rá, h. "békénhagyjam".
Ez a "ne érj hozzám, ne bújj ide úgy, mert nem érzek irántad vonzalmat" egy katasztrófa, ha a normál mércével méred. Ne máshoz viszonyíts, ő ilyen, és téged választott. A gond akkor lehet, ha egy ilyen szakaszban felbukkan egy 3. De féltékenykedni nem érdemes, úgysem lehet megelőzni semmit.
Nálam az vált be, h. tisztáztam, mit gondolok normális kapcsolatnak, énmit tudok nyújtani, mire van szükségem, ő mire vágyik (ezt nem tudta megfogalmazni), és azt, h. ha elpattan az utolsó húr, ls már nem bírom tovább, lelépek, nem érdekel sem pénz, sem más.
És többet nem hoztam elő a témát,nem beszéltem róla, s az első együttlétekkor még volt bennem kis tüske, de nem követtem el azt a hibát, hogy előhozzam a múltat.
Szeret, a gyerekeit imádja, gondoskodni akar róluk, tesz értünk. Csak dicsérettel lehet motiválni, ha bírálom, elbizonytalanodik, s cinizmussal, flegmasággal leplezi.
Ne, haragudjatok többiek, h. név szerint most nem reagálok.
És már csak ismételni tudom magam. Egyszer meg kell kérdezni, jól érzitek-e, h. probléma van, tán még azt sem, h. mi, csak hogy múlik-e rajtatok, tudtok-e tenni ellene, aztán élni az önálló életeteket szemrehányás nélkül, míg vissza nem találnak önmagukra, s hozzátok.
Nadi, azért mondom, mert nálunk az rontott a helyzeten, h. meg akartam beszélni, analizáltam, érteni akartam stb.
Azt mondta, erről nem lehet beszélni, szeretne rendbejönni, zároljuk a témát. Ez már egy görcs benne, bennem meg a helyéretenni-akarás, így kérte, kezdjük újra, tiszta lappal. Még arról is szó volt, h. költözzünk szét, h. újra felszedhessen.
Amíg azt érezte, h. szeretnie kell, kívánnia kell, nem ment neki.
Szóval szerintem egy út van: tisztázd, h. neked ez így nem jó, aztán hagyd békén. Ne légy sértődött, hideg, elutasító, se követelőző. Légy az a gondtalan nőci, aki voltál, mkor szuper volt a kapcsolatotok.
Pár kérdés: Tökéletes volt anno szex terén a viszonyotok, ugye? Nagy szerelem volt, ugye? Barátok is voltatok, sokat beszélgettetek, ugye? És az ágyban gyöngéd, meghitt, vagy inkább vad, duhaj volt-e?
Elég, ha magatoknak válaszoltok, bár tanulságos lenne ezt is összehaonlítani.
Na, jó hosszú lettem, bocsi, meg kicsit prédikálós, azért is bocsi, de tudom, milyen rohadt nehéz lelkile kibírni ezt a pasin lévő pánikot (amit a felismerés okozott, h. már végképp oda a függetlenség).
Anamaria, nyaralás: tök jó, h. összejött!
Nadi, nőcivel ne törődj sztem se. Sehova nem vezet.
Ladycrow, olvasd el az egész topikot, lécci, hátha segít, és írj véleményt, örömöt, bánatot.
Enikő, üdv.
Többiek, írjátok meg, mi újság Veletek, és én miben tévedek.
Apukám szavaival: "Szaaaaarni bele, kislányom, szarni bele!"
Ja, és még egy: nem agyalni, magatokat belehergelni, nem önsajnálni.
Egyáltalán nem rosszabb nektek, mint másnak, csak más. Lehet, hogy ti még 2 évig sem rendeződtök, de a két év alatt körülöttetek lévő 5 ireigyelt családról derül ki, h. az egyik fél csalja a másikat stb. Nekem az segített, h. a nálamnál (számomra) rosszabb helyzetűhöz hasonlítottam magam. Van egy csomó ember, akit faképnél hagynak, akit átvernek, akinek nem is volt még társa, nincs még gyereke, nem lehet gyereke, elhunyt a társa, részeges, elherdálja a pénzt, verekszenek stb.
Vagy kerestek olyan pasit, aki "cuncimókus", vagy megadjátok a jelenlegi "nehézesetnek" az illúziót, amire vágyik: szabad, ha akar, szerethet.
K...va nehéz, de nálam csak ez vezetett vmire: jókedv, elégedettség és türelem.
Na, eldugulok:
Adri